Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 823
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Записвам се в темата със спининг от вчера. За днес имам за първи път Workout 3 от БР.
Вив, Хоум супер, че и вие сте на БР. Така няма да се отпускам покрай вас  Grinning Hug

Отделно ще се придържам и към предизвикателството на Дрийми, публикувано в блога й.

С храната от вчера съм добре, че предните дни попрекалих. Не съм се теглила, но ще го направя тези дни.

# 76
  • София
Честита баба Марта Мацки! Да сте здрави от всякъде  Hug

За днес и аз отчитам Уъркаут 2.  Така ме боли корем от МЦ, че едвам започнах, сега пък ми мина  Mr. Green
Хоум, Хармони, колко хубаво, че си имам дружки  Heart Eyes Така и аз няма да се отпускам покрай вас  Heart Eyes  Hug

Непо, напомни ми кой бърнар взе  Praynig Такъв шеметен резултат не съм виждала скоро, от бърнара е, не е нито от Шон, нито от каквото и да е. Не че ще го пия, ама да се информирам. Мен ме е шубе и не смея да пия такива неща, карам си по традиционния, старовремски начин. А как ти понася, някакви странични ефекти, гадости?

# 77
Аз днес го давам почивен, отъркалях се здраво на фоумролера, вече го обичам това нещо  hahaha

# 78
  • 1st floor
Вив, взех Fyre на Syntrax. Нямам нищо против и от бърнъра да е, все пак с тази цел го ползвам. Просто миналата година с БР и допълнително 2-3 кардио сутрин към нея, пак свалях по толкова. Преди три години с Тае Бо също. Laughing И за това и не виждам нищо впечатляващо в резултатите.  Laughing Иначе Fyre го усещах първите 3-4-5 дена съвсем слабо, после не. От няколко дни прибавих и още едно хапченце към дневната доза,...ми не го усещам и него. В темата за добавките казаха, че явно имам висока толерантност към термогенетиците. Mr. Green Всъщност съмнявам се, че приемам малка доза. На опаковката пише 2-3 пъти по 1-2 хапчета, или нещо такова беше. А на бг сайтовете за добавки 2 пъти по едно. Питах този от ББ теам не е ли малко. Каза, че не било. Най-много да добавя още едно хапче, повече не препоръчвал. И аз от страх да не се затрия, слушам и пия по три. Mr. Green

# 79
По принцип винаги е изписана най-малката доза на лекарствата (и добавките), че ако увеличиш без да искаш, да не се затриеш Grinning и като се обадиш и кажеш - взех 1 хапче в повече, ти казват, че нищо ти няма Grinning

# 80
  • 1st floor
По принцип винаги е изписана най-малката доза на лекарствата (и добавките), че ако увеличиш без да искаш, да не се затриеш Grinning и като се обадиш и кажеш - взех 1 хапче в повече, ти казват, че нищо ти няма Grinning
Да, де. Ама идеята беше, че на опаковката пишеше до 6 хапчета на ден, а от сайтовете масово съветват по 2-3. И ме объркаха. Laughing

# 81
Като допинг сте  Crazy
Само надникнах в темата и обух маратонките !!! Отчитам лека тренировка с ФБ  за долна част.
Следва 30 мин (толква време имам ,докато бебето спи ) обръщане на градинката ми в двора - брои ли се Laughing

Нямам кг за сваляне.Висока съм 171 см и в момента съм 53,5 кг с направо безобразно хранене.Имам целулит за чистене по бедрата и малко тлъстинки по корема . Ръцете ми са като клечки .

# 82
Честита Баба Марта и от мен! Много здраве и спортен хъс!

За днес отчитам една кръгова тренировка за рамо, 4 кръга,30 мин. Лекичко, но от сърце.  Mr. Green

Мери, още от миналата година имам клипчета на малкия с корабното въже.Сега вътре редовно разнася гири и ме имитира. Учудват ме децата колко са силни. На уреда също спокойно си избутва най-малката тежест за гърди. ТРХ-а използва за люлка.  Mr. Green

# 83
Количеството бърнър зависи и от телесно тегло, толерантност на организма и т.н. Затова е най-добре да се почва от малка доза и да се увеличава постепенно.
Аз съм много чувствителна към кофеини, таурини и т.н. и винаги съм приемала най-малката доза. Сега се замислям за липотропен, но ще реша в следващите дни.

Честита Баба Марта на всички - да сте здрави и засмени  bouquet

# 84
Честита Баба Марта, момичета, да сте здрави и румени! ЛЮбим мой празник! Heart Eyes

За довечера отчитам предварително Lower body от 21 ДФ екстремно. Нещо ми се иска да ме хване мускулната треска на дупето, която си спомням след тази тренировка. Twisted Evil

just dream, и аз си мислех за теб тези дни. Един колега стана баща на близнаци.

Идвам и с въпрос към момичетата в София. Искам да стимулирам мама да ходи на някакъв по-лек курс от рода на пилатес или зумба. В момента сме на етап водна аеробика. Търся приятна обстановка и разбира се имам предвид, че и двете могат да бъдат и доста натоварващи. Някой има ли опит или наблЮдение от хубава зала, треньорка, курс?

# 85
В дадената рецепта за мусака, която звучи много вкусно аз бих заменила пърженето със печене на фурна. Патладжан и тиквички нарязани на филии в/у хартия за печене може намазани със зехтин или без масло.
Подкрепям Lidsy за избора и начина на готвене  Wink  Hug
Точно така я направих  Hug Иначе и аз не пържа, само запържвам. Не само че вкусът на храната не ми харесва след пържене, но и мразя да вися до тигана и да се омирисвам... Но пък на фурна готвя много и винаги се чудя зехтин или масло, затова питах  Peace

Вчера правих долна и горна част с Румяна от 10 минутната програма.
Днес може да направя малко аеробика и дълъг стречинг. Нещо съм си сецнала вратът и гърба малко и не мога да се обърна на ляво  ooooh!

# 86
Здравейте,
Честита Баба Марта  Heart Eyes
Отчитам страхотна тренировка за долна част с акцент дупе  Laughing във фитнеса.

# 87
Честита ви Баба Марта  Grinning

Day 30/88 Week5A  - Т25 Ab Intervals + 21 Upper Fix + елиптикал (ама довечера!)
PS Абе хора, това на което аз му викам "елитикал" как е на правилен БГ език "кростренажор"?

Трик от днес от категорията "сиромах човек - жив дявол"  = каката задава упр, но веднага установявам, че леките ми гири са ми твърде леки, а тежките - обратното. Та в крайна сметка надянах на китките си пясъчните утежелители за крака (имам 2 различни комплекта) хванах си "леките" тежести и си го направих като бял човек.

Пожалете ме с тия кантари - по план ще се меря след 3 дни, ама като подпукате темата... в рамките на 3 мерения моят фенси електронен кантар показа разлика от 5 кг  Shocked Добре, че не се меря редовно, че досега да съм се гръмнала Wink

# 88
Честита Баба Марта спортни  Heart Eyes Hug
Днес реших да се насладя на йога - POWER YOGA TOTAL BODY с Родни, час. О, щастие за скованото ми тяло  Laughing

Оридел и аз се радвам че отново си тук  Hug

# 89
Моят кантар, китайско чудо на техниката, е способен в рамките на един ден да ме изкара с четири килограма разлика Laughing Трябва да направя по-сериозна инвестиция в хубав кантар, за да имам реална представа накъде вървя.
Аз съм отскоро тук, но ми прави впечатление, че Бобченка не пише. Много приятно ми беше да я чета.
Забравих да честитя Баба Марта. Да сте живи и здрави bouquet
Ядох ужасно много пастърва, близо две големи риби. Съпругът ми беше направил някакъв божествен суров сос с домати, босилек, орехи, зехтин и чесън, а и самата риба беше сготвена добре.Лакома съм си, затова бедрата са мощни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт