Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 839
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Честита Баба Марта, момичета Много здраве и удовлетворение ви желая!  Специални  Hug за бременните мами!

Не съм влизала в темата отдавна и не ми оставаше време да ви следя Rolling Eyes  спортувам, макар и малко хаотично.  Тренирах до скоро за един половин маратон - беше сега в неделя  Heart Eyes най-прекрасният половин маратон - Нови Орлеанс, слънце, джаз, хубава храна, всенародни веселби  Heart Eyes Heart Eyes ММ реши да се изсили и вместо 1/2 избяга цял маратон  - всеки с номера си  Crazy И аз искам  Crossing Arms  Сега съм намислила известно време на PiYo, защото ми предстои пътуване втората половина на март и не ми се захваща нова програма ... Като се върна мисля или новата програма на Руми или Master's Hammer and Chisel или дали да не тренирам за един триатлон или ...  newsm78 Идеи бол  Sunglasses

Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 91
Честита баба Марта  Hug
За днес : ден 3 - 90ДП + йога  Peace

# 92
Тренирах до скоро за един половин маратон - беше сега в неделя  Heart Eyes най-прекрасният половин маратон - Нови Орлеанс, слънце, джаз, хубава храна, всенародни веселби  Heart Eyes Heart Eyes ММ реши да се изсили и вместо 1/2 избяга цял маратон  - всеки с номера си  Crazy И аз искам  Crossing Arms 

В Ню Орлиънс ли живееш? Направо ужасно много ти завидях - ама хич не благородно  Mr. Green Laughing Набелязала съм си го като цел - да видим кога ще я случа

Големи поздравления за маратона  Heart Eyes

# 93

В Ню Орлиънс ли живееш? Направо ужасно много ти завидях - ама хич не благородно  Mr. Green Laughing Набелязала съм си го като цел - да видим кога ще я случа

[/quote]

Благодаря Смоуки!  Не живеем там - бяхме там за 4 дни само.  Прекрасен град - не знам дали бих живяла там с малки деца, но за туристическа дестинация е невероятно място! Пожелавам ти скоро да успееш да го посетиш! Tennessee Williams — 'America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.'  Heart Eyes

# 94

Благодаря Смоуки!  Не живеем там - бяхме там за 4 дни само.  Прекрасен град - не знам дали бих живяла там с малки деца, но за туристическа дестинация е невероятно място! Пожелавам ти скоро да успееш да го посетиш! Tennessee Williams — 'America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.'  Heart Eyes
[/quote]

Благодаря ти от сърце - и аз си го пожелавам! До момента на много малко места съм била в Щатите и то основно по работа и за бързо, та си мечтая за дълго и напоително  Sunglasses

# 95
Добавям едни 40 минути бързо ходене с наклон на пътеката.

Мама Мил,
радвам се да те "видя".  Hug Поздравления за маратона. Много ти се радвам.

# 96
  • 1st floor
Свети, картинките ти винаги много ме радват! Hug

Агент, да, така му се вика на бг език! Laughing Иначе - и аз отдавна си слагам пясъчните тежести около китките и си правя от пет килограма - шест и половина! Mr. Green Това само за някои упражнения, де... hahaha

# 97
Да благодаря на Мария за програмата за конвертиране.  Hug

# 98
 Hug
Аз в крайна сметка не почивах съвсем. Една приятелка ми се обади да заведем децата на стадиона да си играят и ние врътнахме 4км джогинг  Heart Eyes Тя ми е и треньорка в залата, та очаквам утре сутрин да ме довърши  hahaha

# 99
Отчет Power Chisel + 10 min Ab Chisel.

# 100
Напълно нормално е кантара да показва разлика с 2-3, че и 4кг разлика през деня. Ядете, пиете.... да не продължавам  Mr. Green

За днес зумба Grinning

# 101
Напълно нормално е кантара да показва разлика с 2-3, че и 4кг разлика през деня.
Моят показа 5 кила разлика в рамките на 1 минута!!! Най-лека бях докато бях облечена и с маратонки!  Mr. Green Чак хлъцнах от кеф!  Mr. Green Mr. Green

... и аз отдавна си слагам пясъчните тежести около китките и си правя от пет килограма - шест и половина! Mr. Green
... знам си аз, че не откривам топлата вода, ама си викам да споделя, пък на някой и полезно може да му дойде. А по 2 гири в ръка? Ниските килограми стават  Laughing

Mamma Mil
- рядко ми е драго да те видя и то с такива хубави новини! И на мен Ню Ор ми е на списъка и чака кротко. Специални поздрави и за полу(маратона), и за половинката ти, която мъжката е покорила целия. (Ох, трябва да изкодоша моя мъж чуждите мъже какво правят!)  Crazy

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 00:13 от Agent Provocateur

# 102
Агент, ако е електронен, е нормално. Дори да е с 1 градус наклонен нанякъде, показва страОтни килограми Grinning трябва повърхността да е супер равна и твърда, да не се люлее наникъде.

# 103
Набързо да си кажа:
-вчера -45 мин тичане навън по баира
-днес 45 мин тичане навън по баира + master Hammer  strength -много ми хареса .
Като търся календара на 30 дневната програма ми излизат два -един на Chisel и един на master Hammer-вие по кой тренирате?
Много се изморих  Laughing днес мятам се в леглото -целувки  Heart Eyes  Peace Hug

# 104
Днес Емили- ръце. След това йогичка.  Wink
Аз нали преди време му се чудех, пулех на кантара, все не ми харесваше какво ми показва- при положение, че не съм го мърдала и си стои, където си му е мястото, батерии сменях и... най- накрая купих друг.  Crazy А той- новият, гадината, реши да показва повече и от предния. Сега от двете страни на спалнята имаме кантари. "Стария" при мен, "новия"- за мъжа ми.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт