Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 967
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • 1st floor
Отчитам втора тренировка за днес с клипчето на Би! Би, ти не си човек!  Mr. Green Признавам те, щом правиш това с пет кг гири! Peace Аз издишах по едно време и си взех тройките! Mr. Green Днес отчитам и МЦ и подбаващо ядене - 2600ккал. Това отдавна не ми се беше случвало. Blush
Вив, не се оправдавай с ТМ. И ММ ме ядосва, ама аз съм си хванала здраво Шон! Laughing

# 316
  • София

Вив, не се оправдавай с ТМ. И ММ ме ядосва, ама аз съм си хванала здраво Шон! Laughing

Добре де, добре  Laughing Утре ще направя две тренировки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Hug

# 317
Отчитам горна част и корем + скромните 3 км подтичване  Mr. Green

# 318
Отчитам total body cirquit -поозорих се.Храната -яйца,телешки кюфтета,зеленчуци.Аааа забравих и предизвикателството-100 хиптръста с ластик за съпротивление и 30 разтваряне на крака от седнало положение с ластик.Пристигна ми кла-то пия по три на ден с хранене.

# 319
Добро утро, момичета!

Agent, информацията на първа страница е достатъчно добра, да. Анкетата е с цел всеки да посочи коя тренировка му е най - любима. Един вид от коя е видял най - големи ползи. Но като не искате, няма. Само предложих.

Днес отчитам Cardio от Т25 + 170 клека + 2х1мин. планкове.

# 320
Добро утро и от мен  Hug
Лея, аз не бих могла да посоча любима тренировка от многообразието на първа страница, защото имам много малко стаж в такъв тип целенасочено, програмно Simple Smile трениране. Досега все хаотично и предимно с Румяна. Мислех да почна Шон заедно с вас, но се притесних, че немалкото ми килограми, комбинирани с подскоци, могат да ми направят проблем на колената /имам наследствена предразположеност към износване на хрущял/. То не че в Румфит няма подскоци, но не са така интензивни във всяка една тренировка.
С усещане съм, че всичко ме боли - от рамене до прасци- не е остра мускулна треска, а тъпа болка. Предполагам, че ще направя някаква йога.
п.п дано при теб всичко да е наред с корема, че знам колко е гадно....

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 08:08 от Аmanda

# 321
Добро утро!
Ако има анкета аз съм за всичко на Били, обожавам тренировките му. Просто ми доставят кеф и за 8-9 години не са ми омръзнали.

Каква МТ имам, не е истина. Треньорът ме разката от всякъде (по уредите само де  Wink) . Някои от нещата не съм ги правила както трябва добре, други с по-малко повторения.

Тази сутрин за пръв път да правя от сумати време пържени филии и да ми пръсне олио в околото. Ох, дано само това не ми провали тренировката с хубавеца следобед Confused

Би, ти се дръж само, ако можеш гледай малко по-слънчево Hug
Скрит текст:
Аз от такива обаждания, свързани все с най-лоши неща до антидепресанти стигнах от началото на годината.

# 322
  • 1st floor
Джери, дано всичко ти е наред с окото.

Аз си отчитам сутрешния Шон, както си му е редът. Харесва ми Т25, и Били Бланкс също. Но най-любима треньорка си остава Джилиян, а най-добра за мен програма - Боди Революшъна. Grinning

Днес се надявам да мина на малко по-малко калории от обичайното, че вчера прекалих. Оправдавам се с МЦ, ама всъщност си го направих съвсем съзнателно. Mr. Green

# 323
Здравейте!
Бях писала за съвет и се спрях на БР.За съжаление,тази седмица успях да направя само първата тренировка.И то във вторник,в понеделник нямах време.Но във вторник и сряда играх тенис Simple Smile И днес имам болки в кръста и ще пропусна умишлено.В събота и неделя пак ще играя тенис,обаче.Тоест,програмата няма да мога да я правя.То с моя късмет,точно се реших и само за тенис се обаждат Simple Smile Какво бихте ме посъветвали да направя?Да я зарязвам ли БР или в свободните дни да си продължавам по план?Защото тенисът не ме натоварва толкова сякаш,само започват да ме наболяват кръста и леко колената.
За храната,не ям тесто от понеделник.Само със сладкото не се разбираме,отвреме-навреме бодвам от десертите за домочадието.Но имам много път да извървя,няма да стане с 2- дни или седмица.
Приятен ден на всички,отивам да чистя Simple Smile

# 324
  • Пазарджик
Привет момичета!
От доста време не съм писала, но нещо в последно време голяма умора ме гони. Гледам да задържам положението с 4-5 тренировки седмично,но много непостоянно, един ден с по 2 тренировки после следва почивка 3-4 дни и така! С килограмите естествено няма как да е задоволително при този объркан мои режим, а и сладкото хм.......... пречи.
Все още фаворита ми е Румяна, може би по инерция карам с нея  Thinking.
Обещавам си да съм по-редовна в темата и се надявам, че с вас ще съм по-постоянна.
Успешен ден!

# 325
За днес БР W5
Би  Hug

# 326
  • Пазарджик
Момичета трябва ми малко помощ  относно 21 Day Fix, тези 10 тренировки се изпълняват 2 седмици по 5 дни и третата седмица по 2 тренировки на ден пак за 5 дни? Надявам се съм разбрала.
 Simple Smile

# 327
Днес 2 часа кръгова в залата, вдигнах тежестите на 5кг, нямаше сухо местенце по мен  Party
Аз любимци имам много, зависи на каква вълна съм. Но има треньори с които не меля брашно по една или друга причина -Румяна, ФБ... За Шон само ме е яд, че имам проблем с глезена и при многото подскоци се влошава.
Би,  Hug

# 328
Днес влизам само със скромните 50 клека.
Решила съм всеки ден да правя. Без значение, дали спортувам нещо или не.  Wink
Тази седмица нещо голямо дрЪво с тренировките, намислила съм си утре сутринта вече да стигна до залата. Карам си с Емили иначе.  Peace

# 329
  • Пловдив
Би, Мери, благодаря ви за споделените клипчета  Hug!
Днес отчитам ISO Strength и 10 Min Ab Chisel.

Общи условия

Активация на акаунт