Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 887
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Инез-явно имаш лека костна структура.  Аз съм 176 см и на 57 кг бях много слаба.  Целта ми е 59 кг.  Сега съм 62.
От вчера си следя калориите. 
Ядох за закуска мляко с тахан,  годжи бери, ленено семе и чия, за обяд -яйца и салата.  Вечерята ще е риба със салата. 
До сега в менюто ми, според приложението,  мазнините имат превес, а протеини и въглехидрати са наравно. Thinking 

# 451
При мен просто си има периоди на вманиачаване по нещо, някаква идея. Сега са тренировки и хранене, после може да е нещо съвсем друго.
И при е горе-долу така. Близките ми смятаха, че ще отмине както всичко друго. Ей ме 48 поредни теми по-късно Simple Smile 3 години някъде.

Диди, целите варират в много тесни граници. Може би в твоя случай не трябва да се вкопчваш в числото на кантара.

# 452
На мен петдесет и нещо килограми ми се струват много малко, затова и предполагам отслабването върви бавно. Предполагам, че си изглеждаш добре и с тези килограми.
Така е, малко са, но аз си виждам местата от където трябва да сваля. Имам не е като да нямам. Всеки се цели в различни килограми и се стреми да ги постигне. А да не забравяме, че в очите на хората може да изглеждаш идеално, но друго е това което виждаш сам. На мен 99% от хората ми казват, че изглеждам перфектно и дори не ми дават 56кг, а под 50, но са далеч от истината.

# 453
Килограмите са доста маловажно нещо според мен, може да започнете да ме замеряте с камъни сега  hahaha
Аз на моите 165 ако падна под 58 приличам на анорексичка, на 60-63 се харесвам най-много, такава ми е структурата. Сега съм повече и внимавам с храненето.
Днес час кръгова, по 3 упражнения по 10сек с максимална скорост в 5 рунда, следобяд час кардио. Засилих се за БР, но явно е останала на другия лаптоп и сега я свалям наново.

# 454
Лидзи -не са само кг -те.  И обиколките са ми в плюс.   Crossing Arms Wink

# 455
DiDi§, Храната ти е супер! Би ли споделила какво е това приложение? Извинявам се ако е обсъждано вече.. Hug

# 456
Калкулатор за калории.  Иконата му е с българското знаме.  От гугъл плей магазина.   Peace

# 457
За днес отчитам тренировка за гръб и бицепс, суперсетове, 4 серии всеки, 40 минути.

# 458
 Grinning Я, любими теми къдрим пак  Grinning
Абс. няма смисъл да си сравняваме височините/кг, защото сме с различни структури и различен % мускулна маса, скелетна маса, подкожни мазнини, етц. Аз и сестра ми (родна!) например сме с много различни структури - тя е с тънка кост, никога не е спортувала активно от детството си насам; докато аз съм със широк и тежък кокал, спортувала съм и има някакво наличие на мускулна маса и за капак имам гръб на проф. плувкиня. При идентични кг (имаме 1 см разлика в ръста) аз изглеждам хърбава, кокали и ребра стърчат, мускули и целулит се виждат и изобщо картинката е плачевна, докато систърът на същите кг има 5 пъти по-големи цици от мен, загладено дупе и бедра, бузки и е образец на цветущо здраве и женственост. При една и съща гръдна обиколка аз нося чашка А (с подплънки), а тя е на Д. Къф е смисълът да напиша, че имам 93-96 см гръдна (варира с кг), когато никога няма да изглеждам като модел на ВС от кръста нагоре!?!
Има сми да се следи % подкожни мазнини и "активно тегло" и пак не е препоръчително да си ги мерим като пишки Wink
Ако онази кака на Би, дето е като женско терминаторче гори с тази тренировка 400 кал (подкрепени с пулсометър и всички техноджаджи възможни) това АБСОЛЮТНО не е гаранция, че вие, ние, аз ще изгорим същото количество калории, защото нашата мускулна маса не е идентична на нейната и нашето фитнес ниво не е като нейното и метаболизмите ни са различни, етц.
Засилих се тази сутрин към темата да изрева публично, че мразя US системата! Хем ми е кеф с пейпала да си сканирам баркода на овесените ядки, хем подивявам като напишат "порцията = 1/2 чаша" - сега не е като да нямам мерителни чаши всякакви, но моят мозък функционира в грамове  Crazy ДА не говорим, че мин седмица осъзнах, че моите лъжици са по-големи от "техните" и не съм смятала правилно! Та се метнах да търся  volume vs. weight conversion сайтове!
(някои напредничави хран. опаковки дават и US и метричния еквивалент, слава тебе господи!)***********************
Та изядох си въглехидратната закуска и отивам да си направяпрограмата за деня:
Day 45/88 Week6B  - T25 Rip't circuit + 21Fix Yoga Fix
PS Добавих си и 24 мин елиптикал/кростренажор, отчетени 220 кал.
Ааа, щях да ви показвам за вдъхновение една кака, от тези на които бат Юли вика "тлъсти американки, дето тренират вкъщи" - 4 сина е родила момата американска за 6 год!!!
https://www.facebook.com/everydaylifepro/videos/203794036654854/?fref=nf
http://bwmcfitness.com/styled-3/index.html

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 18:32 от Agent Provocateur

# 459
Момичета, килограмите не са особен показател - кило мускули изглежда по един начин, кило мазнини по друг - потърсете в гугъл, има хиляди снимки.

Когато увеличаваш мускулна маса, нормално е тя да тежи  Peace

Два килограма разлика може да отчетеш и за един ден - човек пие вода, храни се, посещава тоалетна, поти се и т.н. Те затова при някои спортове не пият вода, дехидратират се и драстично намаляват храната преди състезание, но после връщат по 5+ кила отгоре. Трудно и нездравословно е целогодишно да поддържаш изпилена форма  Mr. Green

# 460
Всичко е толкова субективно... Един казва "анорексичка" на едно, друг на друго. По същия начин с дебелината и пухкавостта. И наистина всичко си е до структура. Ако имаш широк ханш колкото и да се пънеш по-тесен няма да стане и т.н. с други части от тялото. Мен в момента постоянно ме занасят задето съм на режим и тренирам. Била съм слаба за какво ми било и най-обидното за мен - ти каквото и да правиш си все слаба. Да ама не. Едно е с дрехи(зимни), друго си е без. Аз знам обаче, че ще си постигна целите. Знам какъв изглед искам и знам как да го постигна. Ама има един друг тип хора, които вечно мрънкат, вечно нещо не си харесват и искат да променят, дори и да си постигнат целите пак не са доволни. Тук вече проблемът е в главата, а не в тялото  Wink

И за да не е само спам, започнах отново 90дп и след него ще се включа в Дупеманията. Режимът ми е стриктен докато постигна целта си. Този път съм мн сериозна.  Grinning Гледам, че мн хора не пишат, аз също, защото нямам много време напоследък, но гледам да чета тази тема специално.

# 461
  • 1st floor

Ако онази кака на Би, дето е като женско терминаторче гори с тази тренировка 400 кал (подкрепени с пулсометър и всички техноджаджи възможни) това АБСОЛЮТНО не е гаранция, че вие, ние, аз ще изгорим същото количество калории, защото нашата мускулна маса не е идентична на нейната и нашето фитнес ниво не е като нейното и метаболизмите ни са различни, етц.
Е, то заради това сложих трите зелени човечета! Simple Smile  Не че тайно не се надявах да ми опровергаете съмненията!  Mr. Green

# 462

Ааа, щях да ви показвам за вдъхновение една кака, от тези на които бат Юли вика "тлъсти американки, дето тренират вкъщи" - 4 сина е родила момата американска за 6 год!!!
https://www.facebook.com/everydaylifepro/videos/203794036654854/?fref=nf
http://bwmcfitness.com/styled-3/index.html

Ах, напълни ми душата тази кака! Прекрасна е, и тя и децата.

За днес отчитам бокс тренировка (+ 15 мин въже вариации загрявка), на която треньора ме попита дали съм на допинг.  Joy Казвам, не, просто увеличих въглехидрата и не дойдох на гладно.  Laughing Открих топлата вода за кой ли път.
Та, бокса като идеално кардио ми заменя кардиото от БР за днес.

Заради това се сетих, че моите идеални резултати с Боди Револушъна не бяха само от него. КОгато го правих есента на 2014та, той ми беше допълнение към бокса, тичането и йогата, която беше много, имах доста часове тогава- Ащанга и хот пауър. И разбира се броях калории във Фитнеспал-а.

И аз от вчера пак започнах да броя калории във Фитнес пала, че се освиних с мазното кафе. Никога вече!

Ако знаете каква дискусия има за Мирената в babycenter.com, направо припаднах.
http://www.babycenter.com/400_weight-loss-after-mirena-removal_1 … mp;sortFieldName=

# 463
Чакайте тогава да ви покажа 62 кг на 176 см.   Confused Mr. Green
http://prikachi.com/images.php?f=images/459/8694459R.jpg&sendlinks=1
Мазнините около пъпа и бричовете ме мъчат.   #Cussing out

# 464
Чакайте тогава да ви покажа
Оф, слънце, взех те за някоя нова девойка  Laughing Чак когато видях снимката навързах нещата.

Общи условия

Активация на акаунт