Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 502
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Освен от руския тракер от къде другаде мога да сваля програмата?
Конвертира 3 часа и пак е само звук, без картина.  #Cussing out
И при мен беше така. С какъв плеър си?
С goom плеър при мен, тръгна и звук и картина Wink

# 571
Day 51/88 Week8B  - T25 Upper Focus + 10 min freestyle abs + (някакво кардио довечера)

# 572
Храна
1 10 бухтички с мед и чай
2 пълнозърнести макарони със сирене и кайма
3 Голям кроасан макси
4 един голям дюнер
5 ще бъде риба и картофи :Д

# 573
Момичета, ако знаете само как ми давате стимул като ви чета!  Hug
Половин час правих упражнения със Синди и се чувствам превъзходно!  От утре ще пробвам да закусвам и да не се храня вечер.

# 574
Аз съм си -благодаря.   Hug
Проблема ми е, че искам да ги гледам на телевизора във фитнеса.  Ще се нуждая от друг вариант. 
Свежина -закуска, обяд и вечеря!  Peace Wink

# 575
  • 1st floor

Свежина -закуска, обяд и вечеря!  Peace Wink
Laughing Точно това исках да кажа. Защо изместваш яденето от вечеря на закуска? Яж си спокойно три-четири пъти на ден. Просто гледай да е качествена и здравословна храната, и да не се оливаш! Mr. Green Препоръчвам ти да поброиш малко калории, за да видиш много или малко се храниш.

# 576
Днес раздвижих кръвта с БР W5  Grinning

# 577
Днес - крака и дупе + корем.

Лично аз не бих пропускала цяло хранене системно. Ако се храниш следобед - някаква междинна закуска, то след това ще ядеш чак на другата сутрин. Реално това си е рестрикция на калории, но е много голям период. Е, ако си лягаш в 8 може, но иначе рискуваш да прегладнееш и да посегнеш на храна, която не е много ок. Личното ми виждане е, че по-добре да се храниш равномерно - така ще си достатъчно сита, за да не посягаш към неща, които не са съвсем добри дошли при желание за загуба на килограми.

# 578
Леле всички сте много надъхани Simple Smile супер!
С активна йога също се тренира много добре. Цялото тяло се балансира и в последствие започваш да обръщаш внимание на това какво ядеш. Тялото става твоя храм и гледаш да го пазиш от джънк Simple Smile
Обещавам скоро да направя една йога за отслабване и да я пусна!

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 22:38 от йогастаня

# 579
Утре мисля да готвя киноа.  За първи път. Blush  Какво да приготвя?  Praynig Hug

# 580
йогастаня много се радвам, че ни навестяваш в темичката ни  Hug добре си дошла. Следя те във фейсбук и много се радвам, че най - накрая се намери някой, който да прави йога клипове на български език, защото много отдавна исках майка ми да пробва йога, но тя като не знае английски и е трудно, все пак освен позите е много важно и обясненията за дишането. Поздравления и се надявам да снимаш още повече за в бъдеще. Страхотно начинание  Peace

# 581
Добавям и тренировка с гумата и корабното въже. И него сефтосах за тази година.  Heart Eyes Работния интервал беше 30 секунди, като редувах 30 секунди въжето, 30 секунди гумата.  Общо 30 минути. 

# 582
Следя те във фейсбук и много се радвам, че най - накрая се намери някой, който да прави йога клипове на български език

Къде във фейсбук мога да видя клиповете?

svetty1980, супер яка тренировка. Сигурно имаш голям двор вкъщи, за да тренираш с гума и въже  newsm78  Много мотивиращо ми действащ!  Heart Eyes

# 583
Вчера 30 минути пътека със скорост 5,8 и с гири - 15 минути с петкилограмови, после смених с 2,5 килограма. И двайсетина минути тренировка за крака и задни части. Днес всичко ме боли и не знам какво да правя... сигурно йога.
Къде са тези клипчета с йога на български? Любопитно ми е.
п.п сега видях , че Лея пита същото Simple Smile

# 584

Общи условия

Активация на акаунт