Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
Каква е рецептата за мусака с патладжани и тиквички?
Как да загрея правилно преди тренировка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
За да създадете ефективна тренировъчна програма, помислете за различни видове упражнения, като кардио, силови тренировки, кросфит, йога и други. Изберете програма въз основа на вашите цели и ниво на фитнес. Уверете се, че използвате правилна техника за предотвратяване на наранявания и поддържайте балансирана диета за оптимални резултати.
-
Каква е рецептата за мусака с патладжани и тиквички?
Рецептата за мусака с патладжани и тиквички включва пържене на лук и кайма, нарязване и пържене на патладжани и тиквички, поръсване с кашкавал, разбиване на яйца със заквасена сметана и заливане на мусаката с тази смес. Накрая се поръсва с риган и мащерка и се пече във фурна. Рецептата може да бъде намерена на уебсайта allrecipes.com.
-
Как да загрея правилно преди тренировка?
Загрявката преди тренировка трябва да включва комбинация от упражнения за разтягане, кардио дейности, пилатес или йога пози, клекове и тренировки като тези на Синди Крауфорд. От съществено значение е да подготвите тялото си за предстоящата физическа активност чрез избор на подходяща рутина за загрявка въз основа на индивидуалните предпочитания и нужди.
-
Какви са резултатите от тренировките с Шоу Т и Руми?
-
Какви са препоръките за използване на зехтин при готвене?
. Но пък си признавам, че е супер различно във всеки регион и отделно във всяко семейство. В нас /имам предвид семейството ми с мама, тате и бате/ хляб никога не се е ядяло много, да речем един хляб една седмица, манджите никога не са били чорбаливи и мазни, били са по-скоро мръвка и ориз, мръвка и картофи, зеленчуци. Като се има пред вид, че винаги има и салати, смятам че бг кухнята си е балансирана - салатка, мръвка и въглехидрат. Понякога варива. Яде се много кисело мляко, което също не го намирам за лошо. Не виждам лошо и в повечето ядене на бг сирене, нека не забравяме, че е с по-ниска масленост от френските сирена. Лошото е любовта към десерти тестени изделия, баклавички и др., но това вече го има навсякъде, та не виня бг-то. Живяла съм с белгийско семейство, не мисля, че ми е харесало повече това, което се яде - варен картоф, пържена мръвка, няква зеления. Всеки ден. За американска кухня не знам, то такова животно няма. Средиземноморската заради много риба е ясно, че е по-добре от нашата, разбира се, но и няма как да има много риба в менюто на държава с излаз на едно келяво море, в което риба де факто няма.
. За това и на всеки десет дни ядях по-сериозно и накрая като се заблеях и взех да се тъпча. Та, всяко ограничение е бумеранг, това е положението.
да берем див чесън и коприва. То качването до върха там ще ми се стори нежен повеи в сравнение с тренировките
Не си падам особено по тях и може би ги хапвам няколко пъти годишно.
Трябва да придобия воля! Тялото ми освен дебело е и доста отпуснато. А иде лято...
Май сте ме прочели като "сравнявам и съпоставям БГ кухнята с други/американската" - абсолютно нямах такова намерение, просто се замислих какво е яло моето семейство последните 40 год и някак си не успях да го вкарам в 50:30:20
) Нещата, които ги гледам по ТВ че уж ги ядат 2 щата улево аз не съм ги помирисвала дори! Джамбалая, ениуан
) със сушени боровинки и смокини,сурови слънчогледови семки и кокос ,печена кълцана наденица и зелена салата с рукола и сирене,2 парчета черен шоколад,вино-нещо се разболявам и си хапнах глезотии