Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 044
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, като стана въпрос за желирани работи, бихте ли споделили какво още може да се желира /не обичам желирано месо/ освен десерти. Нещо режимно и много набързо да става, така, ако се сещате.
 Hug

# 676
 Sad За съжаление мисля да се връщам към моя си режим. Този ми действа отслабващо, но явно ми се разбута щитовидната, защото 2 пъти за една седмица получавах сърцебиене. Като тази сутрин беше толкова силно, че чак беше видимо. Толкова ниско ниво на В явно не е за мен. Ще гледам да се движа в рамките на 50-75 чрез добавянето на малко млечни и 1 плод на ден. Тоест връщам се към ВМ-Нвх. Иначе от неделя до днес имам 1,5 кг свалени  Simple Smile
 Желая успех на всички  Hug

# 677
Здравейте,дами!
Дани,здравето е преди всичко-мисля,че постъпваш разумно,пък и разликата между режимите не е огромна...Иначе браво за тлъстия минус-за седмица 1,5 кг си е цифра:)
Rainy day,друго режимно нещо да се желира не се сещам многог...Освен месо остават само зеленчуци-ето идеи,но трябва да махнеш картофите,сметаната и така...Може да добавиш броколи,карфиол,спанак...
http://hranene.framar.bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B0%D1%82%D0%B0
http://recepti.gotvach.bg/r-1339-%D0%96%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%80% … D1%80%D1%82%D0%B0
Менюто за днес ми е като вчерашното като за вечеря мисля да си направч омлет...
Хубав ден!

# 678
Привет на новите/стари попълнения  Simple Smile

Дани
, здравето е най-важно  Hug Макар и по-бавно, килограмите ще ги свалиш и с ВМ-то. Успех!

Тези дни нямах възможност да пиша, но менюто беше добре с едно изключение. Няма да започвам ново броене. В общи линии яйца варени и на очи, свински гърди на фурна, желирано свинско месо консервирано в буркан  Simple Smile, тиквички на фурна, сланина, домати, краставици, масло, зехтин, маслини и довърших мазния шоколад  Simple Smile 

Рейни, не мога да помогна за желирането.

# 679
Много ме заинтригува този режим,мисля още да чета и да се присъединя към вас .Започнах от начало ,та въпросът ми е ,като приготвяте омлет или пиле със зеле,или мусака ,пържола с гъби..,как ги готвите,както обикновено и с олио виждам,правилно ли съм разбрала.И още как да се ориентирам за количеството месо и зеленчуци на едно хранене.Някоя от вас беше писала ,че за нея е най-добре общо300гр. на храна(това е различно за всеки,но все пак)-или ако пържолата е 200 гр,то зеленчук остава 100 грама,разбира се ,че не се тегли ,но как ги съчетавате ,за да няма преяждане все пак Grinning

# 680
Въвеждай си храната в някоя апликация не толкова за броене на калории колкото да следиш макронутриентите. Колкото повече са мазнините и колкото по малко за В, толкова по голям ефект има.

# 681
  • UK
Използвай кокосово масло за готвене, според мен останалите растителни мазнини не са за препоръчвяане, прекалено много омега 6 имат.
 Да отчета и днешния ден
З-2 яйца и свинско от печен джолан
О- нямах време и изпих един протеинов шейк след 18.5км тичане
В- агнешко печено с моркови

# 682
Момичета  Hug, ако позволите все пак ще си надничам при вас  Simple Smile  Режима ми дойде присърце . След обяда изпих едно мляко на айран - това ми беше обяда и вечерята. И май се оказа, че трябва да избягвам млечните, защото стомаха ми толкова се изду, че чак се стреснах.. Тъкмо се беше поприбрал от режима  Sad

normas, за готвене освен кокосовото масло (което на мен ми е малко скъпичко за готвене) са препоръчителни животинските мазнини - свинска мас, патешка мас, краве масло. Аз кокосовото го ползвам само за яйца или за задушаване на някои зеленчуци. А за салатите - зехтин. Олиото е най-добре изобщо да се спре от употреба. Ако готвиш по-мазно месце то си пуска мазнинката и няма нужда да се добавя допълнително  Wink

# 683
  • Велико Търново
.Някоя от вас беше писала ,че за нея е най-добре общо300гр. на храна(това е различно за всеки,но все пак)-или ако пържолата е 200 гр,то зеленчук остава 100 грама,разбира се ,че не се тегли ,но как ги съчетавате ,за да няма преяждане все пак Grinning
Максимумът на женския стомах Peace
Менютата, които ми е изготвила jabo.т са с подобни количества. Това е, когато се цели отслабване.
Аз си правя яйцата със свинска мас, а с кокосова мазнина си правя бронираното кафе, като слагам и едно яйца, две ванилии и на стадиона съм като атлетка.
Току що се връщам от фотосесия и като стане готова ще ви я покажа. Видяла съм само една снимка, защото обичам изненадите и не съм любопитна.
Аз не знам какви пари струва кокосовата мазнина, защото нямам навика да гледам цени, обаче ще видя буркана за колко време ще ми стигне. Правя кафе за мен и за приятелка, с която бягаме сутрин. Засища ме чудесно и не прекъсва фаста.
Менюто за днес беше:
100 грама шунка+1/2 авокадо+2 сварени яйца+100 грама краставица
Общо количество 350 грама
Вечеря:18.00
2патешки яйца+65 грама бекон на омлет+!/2 авокадо+1/2 домат+малко краставица
Количеството беше около 500 грама, обаче с оглед на двуразовото ми спортуване ми трябва сила.

Изчистила съм добре релефа, но фотографката детето постоянно ме се възхищаваше на мускулите, но на мен ми се струва, че малко съм прекалила с тежестите Blush
Отчет в снимки /с едни и същи дънки/ другата неделя като си дойдат децата ми Heart Eyes

# 684
Сис,с нетърпение ще чакам снимките:)
Дани,даже е наложително да пишеш в темата,за да отслабваме по-лесно заедно Hug
Аз бързам да се похваля -днес си купих стреч лентаи топка за пилатес:)Избрах си упражнение за бедраот нета-1 час продължава тренировката.Мацката от клипа казва,че след 21 дни има видим резултат.Днес успях да направя до 37. минута и направо нямахсила да си вдигна повече краката:)От утре мисля да включа и масажи с вендузи...Акато посвикна с тези упражнения мисля да включа ръце и корем:)Много съм въодушевена-дано постигна целите:)
Хубава вечер!

# 685
Като се навих от темите тук да мина на кокосово масло, се метнах директно на буркан от кило и половина. Ей този
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Organic-Extra-Virgin-Coconu … -oz-1-530-g/53133

от средата на март, сега ми е останало до долната черта на етикета. И аз го ползвам най-вече за кафето, за яйца и зеленчуци. Освен него съм отупала и почти един обикновен буркан със свинска мас. Зехтин и авокадо за салатките отделно. Олио - не  Naughty
То сигурно толкова са ми били мазнините за последните десет години егати.

Порции не меря, не мисля, че човек може да преяде с месо и салати...  Peace

# 686
  • Велико Търново
Добро утро! За съжаление горчивия ми личен опит сочи, че може да се преяде с месо и салата Blush
Всеки трябва да намери за него си, кое, как му се отразява.
Аз съм голяма почитателка на свинската мас и след като изкупих всичката на една колежка, сега си поръчвам на магазина да ми доставят. Те пък се чудят как може да ям мас, авокадо, бекон и така да съм слаба Mr. Green
Салати не овкусявам PeaceЗехтин не ползвам. Сега докато съм на БВД и масло не ям, но като се върна към ВМ ще започна Simple Smile

Меню за днес:
З-бронирано кафе
О-в Щастливеца/свинска пържола и салата/
В-бекон пържен в собствена мазнина

За утре за обяд и за вечеря ще ми е пържен свински дроб с краставица и авокадо.

# 687
  • UK
 Свинската мас си е съвсем по режима. Но на мен не ми действа отслабващо. А кокосовото масло - колкото повече ям, толкова повече отслабвам. Всеки е различен обаче и трябва да си намери кои храни как му действат по метода проба-грешка.
 При нас кокосовото масло е доста евтино, по-евтино от нормалното краве масло, не знаех че в България излиза по-скъпо  Thinking
 Аз от доста години се храня ВМНВХ и почти съм открила топлата вода коя храна как ми се отразява  hahaha
 При мен падна още едно кило, ще проверя мерките как вървят по-късно днес.

# 688
  • Велико Търново
Свидничка, радиочестотния лифтинг е страхотно нещо Mr. GreenУплътнява кожата и изглажда видимите бръчки, прави се на 3 пъти, като разликата между процедурите е от 7до 10 дни Heart Eyes
Лицето светва, тена е избистрен, абе супер е.

От свинската мас слагам по няколко грама, колкото да не ми залепнат яйцата Blush
И аз като теб открих "топлата вода" сега остава и да я задържа като добра приятелка Heart Eyes

# 689
Привет мацки,  Hug
не пиша, защото хич не съм на режима. Всеки ден ям диня или круша. Естествено, не отслабвам.  Laughing Голяма съм шматка.  ooooh!

Нищо де, да видим днес какви ще ги свърша. Озверявам от глад като тичам, страшно става  Blush.
На всичкото отгоре съм и в период на скръб, което утежнява ситуацията. Нормално е да ми се отрази на апетита може би. Тичането ми помага да оцелея, някак трабва да премина и това, няма начин.  33uu

Успешен и лек уикенд.  bouquet

Едит: 10км в парка и йога за протягане.

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 12:51 от Deziderata

Общи условия

Активация на акаунт