Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 044
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • UK
Сиска, страхотно изглеждаш  Heart Eyes Ти явно бориш последните грамчета мазнини останали.
Z.2012 тоя кокосов крем, шоко бонбон и мазен шоколад... Embarassed не знам как ще сваляш с тях. Моля те, не ми се сърди, с най-добри чувства го казвам  Heart Eyes Hug Знаеш, че и аз хапвам доста повече в сравнение с повечето момичета тук, но дори и на мен това меню ми изглежда прекалено свободно, особено и ако не тренираш.
 Да отчета вчерашния ден:
 9ч - 1 варено яйце
9:30 - body pump тренировка
 11:30 - 2 варени яйца и 2 пушени бутчета
 22:00 - 2 св.пържоли, 2 пил. пържоли, салата с малко маслини и 1с.л. зехтин
 Както се вижда нямах много време да ям сутринта, докато оправя децата и тичам на тренировка...после цял ден навън и чак вечерта правихме bbq с половинката и  вечеряхме след като заспаха децата  Crazy

# 706
  • Велико Търново
Свидничка, мерси, но в долната част нещата не са тъй прекрасни като в горната, НО истината е, че вече и там има прогрес, а в последните три години тъпчех на едно място.
За това време проумях, че като се правят модификации на режими/диети НЯМА да стане, количествата ТРЯБВА да са ограничени BlushТова се отнася за мен Peace
Децата ми още една седмица няма да ги има, но дано да са две де Blush за да мога за около 10 дни да тренирам двуразово.
Другото, което смятам, че много ми помага да не изпитвам глад и да има сили е "бронираното" кафе. Първо уникално вкусно и второ полезно.
Обещала съм ви снимки с едни дънки, които няма да обуя, докато не се върнат децата Mr. Green

# 707
  • някъде
Сиска, колко кг си и каква височина? Изглеждаш доста слаба и не знам какво има да отслабваш   Thinking

# 708
  • Велико Търново
Сиска, колко кг си и каква височина? Изглеждаш доста слаба и не знам какво има да отслабваш   Thinking

От тази сутрин съм 60.700/168см Mr. Green

# 709
  • София
Сиска храненето ти ВМ ли е или си намалила мазнините?Пиеш ли някакви добавки?Аз съм в застои вече 6-7 месеца и съм се замислила дали да не намаля мазнините.От 1 год се храня ВМ НВХ , но имам все още 8 кг да свалям.

# 710
  • Велико Търново
Сиска храненето ти ВМ ли е или си намалила мазнините?Пиеш ли някакви добавки?Аз съм в застои вече 6-7 месеца и съм се замислила дали да не намаля мазнините.От 1 год се храня ВМ НВХ , но имам все още 8 кг да свалям.

ВМ е май Blush Ям основно месо, яйца и всеки ден авокадо. Яйцата се правят със свинска мас Simple Smile
Пия само омега.

# 711
Добре дошли на новите  Simple Smile

Неделя е, защо няма никой на отчет? Само Дани отчете резултат. Хайде момичета, идвайте  Heart Eyes

Аз днес не успях да се премеря, така че ще отчета вчерашната цифра. За първата седмица имам свалени 1,1кг Simple Smile Доволна съм, мерки ще отчитам на финала.

Сиска е страхотна, както винаги  Simple Smile Мен бронираното кафе не ме засища. Много ми е вкусно, но след час мах съм гладна. Освен това малкия се плаши от звука на пасаторчето, та съвсем отпада.

Свидничка, сутрин нямам време обикновено и това ми е най-бързата закуска. Последната доза е от 100г кокосов крем/смлян кокос/ 8г В/100г, 100г кокосово масло, 100г сусамов тахан 7.4г В/100г,  какао и шоколадов протеин. Направих малко на бонбони и другото в една купичка. Ще ми стигне за доста време и единичните хапвания са си НВ. Когато ям домати напр., със сигурност приемам повече В. Не знам как да го наричам това дето сътворих и затова го кръстих в мазен шоколад  Joy Приемам по-благозвучни предложения  Simple Smile

Аз продължавам да съм гладна въпреки режима, но днес на обяд се олях от чиста лакомия  Embarassed

Меню за деня
З- кафе с 2 чаени л мазен шоколад
О1- 4 малки яйца със сланина на тиган, домати
О2- след по-малко от 2 часа  Embarassed - печено прасенце/донесоха ми 1 порция от едно гости и не устоях да чакам до вечеря  Embarassed/
СЗ- краставица
В- салата домати, краставици, стар кромид, маслини, зехтин, сол; 2 1/2 варени яйца

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 22:33 от z.2012

# 712
  • Велико Търново
z.2012, на кафето слагаш ли му яйце? Все си мисля, че от яйцето ме засища повече, освен кокосовата мазнина Simple Smile

# 713
Ами не, слагам обикновено смес от краве и кокосово масло, или само кокосово масло. Слагам доста масло, но не съм го мерила и не знам колко точно. Отдавна не съм си правила. Правя си го с едно миксерче за нес кафе  Simple Smile Ти яйцето сурово ли го слагаш и с какво разбиваш кафето?

# 714
  • Варна
Привет,влизам да се мотивирам за утре и аз.Смятам да си пека от пилето в буркан.
Сис,какво му слагаш на кафето че прочетох ама съм забравила ,мисля да го пробвам и аз .

# 715
  • Велико Търново
Дес, z2012, кафето го приготвям така:
моето е от джезве/около 200мл/, слагам го в дълбок съд, счупвам едно сурово яйце, слагам 1 ч.л. кокосова мазнина или резен масло+2-3 ванилии и разбивам с пасатора, уникално вкусотия Hug

# 716
  • Варна
Хммм,а дали ще става с нес кафе или трябва да е варено  Thinking

# 717
  • Велико Търново
Хммм,а дали ще става с нес кафе или трябва да е варено  Thinking

Що да не става Crazy

# 718
Хайде и аз да се отчета:

з- 3 яйца с масло
о- риба със задушено зеле и моркови
в- ще са пилешки дробчета

сутринта 8км в парка
току що направих любимата ми силова с Боб Харпър- Super Strength Pure Burn

Килограмите ще ги отчета след седмица, че все глупости правех. Т.е. не са глупости, но не съм по БВХ.

# 719
Момичета ,някоя беше писала ,че прави режимна пица ,аз приготвих каймата ,довечера ще я пека ,че е топло още ,но отгоре какво имаше ,кръгчета домати или настъргани.Някой помни ли тая рецепта newsm78.Моля ви помагайте. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт