Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 510
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро,Дюканеси!:)
 Пожелавам ви топла,режимна Неделя с много ВОДА! Аз сега си направих млякото с нес ,бутилката с вода е винаги с мен и ще почета малко книга докато бебе спи:) Кеф!:))

# 136
  • София
Момичета здравейте,
За съжаление правя режима за 3 ти път, защото 4 та фаза не спазвах и 2 та предишни пъти. Пиша тук, за да посъветвам всички да не правят грешката ми, а и за подкрепа от вас. 13ти ден, а съм свалила 2.4 кг през първите 7 и не мърдам от тогава. Трябва да сваля 10 кг  (както направих предишните 2 пъти). Сега е много по трудно! Чудя се дали не е и невъзможно?!
Хубава вечер на всички!  Hug

# 137
  • ...на безопасно
Става, става, ама доста по -бавно.
Просто не се предавай.
И с никакъв режим няма да отслабваш с по 3 кг на седмица. Нормално е сега да задържаш седмица-две резултата.

# 138
  • Испания
Добро утро.

gab_i, добре дошла и успех!  Hug

Усмихната и режимна седмица!

# 139
Добро утро,цветенца"Simple Smile

Пожелавам ви усмихната режимна седмица и аз! Само с положителни емоции относно резултатите и вижте как се превръщаме в манекенки:)))
 Да не забравяме за ВОДАТА!

# 140
Габи свалянето на кг е много индивидуално. Всеки организъм е различен.
Снощи обаче не можах да устоя на всички вкусотийки и прегреших с 3 малки пълнени гъбки и 4 хапки шоколадова баклавичка. Като се има предвид че попринцип ям много сладко и на ден 1 шоколад не ми мърда , 4 хапки баклавичка са нищо. Но сега ще направя няколко дена само П за да компенсирам. Като съм в къщи не се изкушявам така , но като е сложено на масата ммммммм.........
Успешна седмица ви пожелавам!

# 141
  • Бургас
Здравейте, манекенки,

Габи, добре дошла!  Hug

Четох из старите теми и виждам, че е имало много момичета на режима преди, а сега нещо е оредяла редичката. Дано да е защото са отслабнали трайно, а не са се отказали!

Аз снощи, след като вече ми се повръща от месо /на обяд ядох варени дреболии, но и те ми втръснаха вече/, изчетох доста за тиквата и се реших. Макар че ми беше 2 ден П, сварих си и си я изядох. Като попско дете на задушница се наядох. Минаха ми всички проблеми с ходенето до тоалетна. Изчистих де що месо има из червата ми  Mr. Green И резултата не закъсня. Снощи бях 70,4 и ги държах откакто прегреших с пицата, а днес сутринта - 69,2 кг. Така че, за мен всички съмнения с тиквата се развенчаха. Ще я хапвам понякога. Сега даже ще си замразя, защото имам 2 тикви, а сезона им минава.

Днес ми е малко лошо, но това вероятно е, защото от омразата към месото ям съвсем малко и наблягам на мляко и яйца.  Тази сутрин замених триците с мюсли, понеже ми прилоша сериозно. Просто трябва да обмисля количеството калории и да започна да ям достатъчно.

Водата ми е вече 2,5 л на ден. Такива количества вода не съм поемала откакто спрях да кърмя.

Мъжо и той е диетичен и е минал от 108 на 105 кг за два дни.

Това е засега! Прекрасен и режимен ден ви пожелавам!  bouquet

# 142
Здравейте момичета  Simple Smile
Ани и аз се чудя къде изчезнаха всички  newsm78 - достигнаха желаните кг. или се отказаха ?
Това,че ядеш малко не е хубаво  Naughty - освен че забавяш отслабването,както си забелязала -не се чувстваш добре,оставаш без сили,пада ти кр. захар.Хубаво е да хапваш по често ,може по мъничко,но да хапваш.Аз се опитвам да се храня поне по 4 пъти дневно -хе прегладнявам и не ми става лошо.Опитвам се винаги да имам кекс или мъфини или нещо друго такова без трици за след обяда,така не прекалявам нито с яйцата,нито с месото.
Габи -добре дошла ,въоръжи се с търпение.Втория,третия път определено се сваля малко по бавно.Аз този път смъквам много странно - десетина дни,че и повече не мърдам,после за два три дни падат с  1.5 -2 кг.,и пак отначало  Simple Smile
Елеа ти до къде стигна?-нищо не казваш
Кари ?

# 143
Как бе Мери! Нали писледно казах,че от 46 размер сега влизам  в 42 Simple Smile))) Иначе на килограми съм -5 ,но не дъм се теглила от седмица.Трябва ми читав кантар,че моят е разбъзикан:/ Да уточня,че започнах диетата нс 04.01. за новодошлите:)
 Някои от момичетата се отказаха и ще пробват други режими.Писаха си момичетата,явно сте пропуснали...

# 144
Да,някои се отказаха,други изчезнаха...
Виж твоя отчет наистина съм го изпуснала - браво,много ти се радвам.Само като се сетя че беше на път да се откажеш......Честно казано аз повече държа на показанията на дрехите,отколкото на кантара - той си показва каквото му хрумне  Twisted Evil Ама пусто не мога да се спра да се тегля  Sunglasses

# 145
Да,някои се отказаха,други изчезнаха...
Виж твоя отчет наистина съм го изпуснала - браво,много ти се радвам.Само като се сетя че беше на път да се откажеш......Честно казано аз повече държа на показанията на дрехите,отколкото на кантара - той си показва каквото му хрумне  Twisted Evil Ама пусто не мога да се спра да се тегля  Sunglasses
Точно,да.След първата седмица исках да се откажа,но вие ефинодушно ме спряхте...Simple Smile Ако не бях ви пидлушала съм абсолютни сигурна,че все още щях да блуждая...Сигурна съм,че и на килиграми ще запична да мърдам скоро- на мен ми трябва повечко временце,знам си организма и знам къде греша( приемам много млечни).
 И сега йато се замисля ,след толкива време и труд( а и еиждам резултст) не бих се итказала...Иска се пистоянство- знам,че ще стане! Търпение му е майката:)

# 146
  • София
Благодаря за топлото посрещане!  Grinning За сега устоявам на всички изкушения и се надявам на по-добри резултати. Между другото и при двата ми предишни режима не съм прегрешавала никога.

# 147
  • ...на безопасно
Аз за себе си установявам, че сега мерките ми са като за 1-2 кг повече. Знам колко см бедро на колко кила отговаря. Joy т.е на 75 кг трябва мерките ми да са по-малко 1-1
,5 см.
Явно ЕГН -то вече си казва думата...

# 148
Царевичното нишесте можеше ли да се ползва от втория етап, четох за него но сега не мога да го намеря?

# 149
Царевичното нишесте можеше ли да се ползва от втория етап, четох за него но сега не мога да го намеря?
По 1 супена лъжица на ден!

Общи условия

Активация на акаунт