Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 579
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте! И аз стартирах диетата на 22 март със завидните 65,100 кг. Стартирах с 5 дни само на месо, след това 5 на месо и зеленчуци и сега съм отново на 5 - месо. Тази сутрин бях - 63,100 кг. Основно се храня с яйца на тефлонов тиган, пилешко месо на скара /без кожа/, минимум 1,5 л вода, чаша-2 кола зеро (и то не всеки ден), скумрия на скара, скумрия в собствен сос - консерва, домашно сушено телешко, и телешки суджук, кис. мляко 0,1 % . Това е в дните за месо.
През останалите 5 - добавям маруля, домати, краставици, лук (и пресен и стар), печени чушки (домашни от буркан) и домашен доматен сок. Яйцата си ги правя на омлет със зелен лук, пресен-пресен (също домашен)  smile3503
Обожавам сладкото във всичките му форми (шоколади, бисквити, вафли, торти , сладоледи... всичко  newsm53 ) , а проявявам желязна сдържаност.
Всичко спазвам стриктно, солта ми е сведена до минимум, мнооого малко соев сос слагам и то само на пържолките като си правя и на омлета.
Днес за пръв път си направих десертче. Още не съм го опитала и не знам как ще е на вкус. Състои се от обезм.пр.мляко, яйца, ванилия, теч.подсладител и желатин. Нещо като кремче.
От утре мисля всяка сутрин да хапвам 2 непълни суп. л. овесени трици с обезм. к. мляко.
Спортувам, ходя на фитнес. Като цяло е това.

# 256
Добро утро! Днес е 9-ти ден от диетата и кантарът показва -2,500гр. и съм 62.2кг. Две вечери ми се дояжда нещо сладко и хапвам десертчета без захар. Само това са ми прегрешенията. Няколко дни имах застой, но ми дойде цикълът и явно е било затова.

# 257
  • ...на безопасно
Десертчетата без захар / освен ако не са твое производство с трици/, съдържат много нережимни неща.
Така, че по -добре си забърквай нещо ти.

Елеа, къде си?

# 258
Десертчетата без захар / освен ако не са твое производство с трици/, съдържат много нережимни неща.

Елеа, къде си?
Тук съм! Не съм се предала!
Поздравления за свалените килограми на всички! Страхотни резултати!
 Това заа рибата го казвате пистоянно,но аз не мога даа я готвя:( Нещо лесно,вкусно и без допир на люспи може ли?Simple Smile)))
 Относно кетчупа- защо не пробвате да си направите домашен:)

Пийте мноооооого ВОДА,че и времето се стопли и започваме да се топим:)

Приятен режимен ден!

# 259
  • ...на безопасно
Аз си купувам готова приготвена на скара скумрия.
Чисто, лесно, мързеливо....

# 260

Елеа, къде си?
Тук съм! Не съм се предала!
Поздравления за свалените килограми на всички! Страхотни резултати!
 Това заа рибата го казвате пистоянно,но аз не мога даа я готвя:( Нещо лесно,вкусно и без допир на люспи може ли?Simple Smile)))
 Относно кетчупа- защо не пробвате да си направите домашен:)

Пийте мноооооого ВОДА,че и времето се стопли и започваме да се топим:)

Приятен режимен ден!

Аз си правя скумрия в алуминиево фолио - поръсвам с хималайска сол, черен пипер, резени лимон, сух чесън и 2-3 капки зехтин, завивам фолиото и пека. Става много приятна и ароматна  Heart Eyes

# 261
  • гр.София
  Поздравления на всички за резултатите, само така.

# 262
А аз тотално зарязах режима... Липсва ми мотивация, крайно сдухано ми е и покрай едрата ми и напълняла фигура тотално не искам да си покажа носа от вкъщи навън... Вече се чудя дали да не включа и последния си коз - тотален глад, с 1-2 грейпфрута на ден. Поздравления на всички останали за резултатите!  Heart Eyes Радвам се за вас и ви пожелавам още повече успех за напред!  bouquet

# 263
  • гр.София
  Недей така  little_berry, не се отказвай, нужна си, трябва  да се подрепяме! С глад не става, така само може да навредиш на организма си, важно е да сме хубави, но здравете е по-важно, наистина мисля, че с повече упоритост този режим ще ни върне във форма, без да навреди на здравето и без "йо-йо". Просто трябва малко време и търпение. Разбирам те, че не искаш да излизах, мен направо ме хваща срам от себе си как съм позволила да стана тези килограми, даже не исках да ходя до работа си, че всички ще ме видят колко съм напълняла,отидох все пак де и никой не пропусна да каже: "леле, колко си напълняла" . Сега само като си помисля, че майчинството ми свършва след 5 месеца се мотивирам още повече, ще им покажа новата си-стара фигура. Няма да се предаваме на някви колограми я, ще им видим сметката на тия килца, нали така Simple Smile

# 264
  • Варна
Аз си правя филе от сьомга във фолио, слагам единствено шарена сол, става страхотно. Не осмърдява кухнята, няма кости за махане, не се налага да чистя риба и да пипам люспи, че се потрисам от това. Е, малко скъпичко е, но не го правя всеки ден Simple Smile

# 265
  • Popovo
Момичета, приемате ли нови? Hug
Кантарачето ми нямаше батерия, купих и като се притеглих днес, цял ден ми е едно такова "свинско".Нямам никакво настроение и самочувствие.Ама толкова дебела и грозна се чувствам, ужас. newsm45
Един корем, едни паласки отсрани, абе не ми се говори. Sad
Как можах да кача 6 кг?Ще се изям направо. smile3511
За протокола да кажа, че ръстът ми е 1,65.А дано си стана пак 50 кг, че с тези 6 отгоре, нищо не ми става.

От утре съм с вас, твърдо.  Hug

Да попитам по-опитните, след като имам да свалям 6 кг, колко ударни дни да направя според вас?

# 266
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 За толкова малко килограми според мен и 2-3 дни стигат.

При мен най-сетне кантарът помръдна днес с няколко грамчета надолу, но пък в края на седмицата чакам МЦ и вероятно пак ще задържа или кача, но поне ще знам защо е. Иначе от онзи ден на обяд до днес бях на риба, намалих драстично количеството храна, включително и триците на 1,5с.л., но не знам колко ще изкарам така, дано да свикна защото явно без ограничаване и на кличеството при мен няма да мине.  Confused
 Иначе рибата и аз я правя във фолио, купувам си изчистена риба, ръся със сол, черен пипер и девисил или друга подправка, завивам във фолио и пека, ама имам мерак за супа, само ми дайте добра рецепта. Видях днес във Фантастико рагу от сьомга, ама реших първо да проуча за рецепта пък после да купувам да не вземе да замине докато измисля как да я сготвя.  Laughing Така, че ще чакам Стайко да каже неговата рецепта, видях, че той хапва доста рибка, ама ме мързи да се ровя из темите за рецепта.  Mr. Green

Литъл бери, не така, дай си малко време и повече упоритост, опитай да промениш нещо в храненето, изключи някои неща, увеличи водата, намали солта и тн, дай си още месец и тогава решавай. Трудна е мотивацията, особено когато нещата стават бавно, но пък може да си повтаряме, че като бавно сме свалили, така и после дъъългоо ще задържим постигнатото.  Hug

# 267
Още съм в цикъл и кантарът втори ден не мърда.  #2gunfire

# 268
  • Бургас
Здравейте и от мен!
Аз се налага да преустановя, заради лекарствата, които почнах от вчера да пия. Цял ден вчера не бях добре и лл ми каза, че трябва да се храня стабилно сутрин и поне сутрин да имам въглехидрати /защото тогава пия по-зловещия хап/. Но ще си пия стриктно водата и чайовете. Минавам основно на риба и пиле с режимни зеленчуци и ще включа малко сиренце. А точно стигнах 67,5 кг!!! Дано да успея поне да ги запазя. Тази седмица ще съм много на тръни. Стискайте палци да не ми удължат приема на лекарства. Иначе ми шибнаха 1 инжекция отзад и оживях  hahaha  Та чак като ме отпуснаха крака и кръста усетих, че през цялото време ме е стягал и плексита /то сигурно от изкривяването в кръста съм натоварила мускулатурата/ но и това мина като ме намаза скъпия снощи. Обаче лекарствата са потресаващи! От години не съм пила нищо, освен хомеопатични и като се зачетох в нежелани реакции ми се зави свят. Чета на глас и мъжът ми вика: Абе ти я не ги пий за по-сигурно  Joy 

Добре дошли на всички присъединили се! Късмет в свалянето и бъдете силни и волеви /мен напоследък второто ми убягва/!

Елеа?????? Hug

# 269
Здравейте!
И аз се присъединявам към разболелите се.Върлува някаква вирусна инфекция,която не ни пропусна и нас!Въобще не ми е до ядене нито до диета,така че е време и аз да излезна малко в почивка пък после ще видим...
Успех на всички и дано да постигнете желаните кг възможно най-скоро PeaceЩе ви наглеждам и ще ви се радвам и сигурно по някое време пак ще се присъединя...
В момента имам доста прегрешения и не се чувствам режимна така...

Като се  пооправя физически и "психически" пак ще диетувам:)
Прегръдки Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт