Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 578
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Водата е добре ама аз нещо се сдухах Crossing Arms
+1 кг съми се изнервих много:(
Как е при вас?

Няма да се даваш! И аз се изнервих, че съм все на 69 почти, а бях стигнала 67,9, но няма как. Имах своите съзнателни прегрешения преди това и сега си сърбам попарката. Мерките ти как са? Аз не се меря, но виждам по дрехите /купих си едни неставащи ми дънки преди режима и още не мога да ги закопчея, а ги наврях преди 10 дни. Само копчето не мога да закопчея. 2-3 см ми трябват. За ципа не коментирам...  Whistling /, че и на мерки не съм дръпнала от седмица поне. Значи.... ще стане работата, ама нерви да не виждам!!! Stuck Out Tongue

# 241
Казват,че съм се вталила-определено.Но тези кг...Абе тези дни ми е сдухано и аз прегреших-сигурно за това:/Мнооооого бавно става при мен-има нещо,което ми пречи явно или аз самата си преча:)С това месо се измъчвам направо...Оф!

# 242
Аз не знам какво се случва с мен, вече втори ден нямам грам никакъв апетит и почти не ям... може би е от високата консумация на протеин, но не знам. Някой друг имал ли е такъв проблем? newsm78 притеснявам се, че така ще си забавя метаболизма...

# 243
  • Бургас
Аз не знам какво се случва с мен, вече втори ден нямам грам никакъв апетит и почти не ям... може би е от високата консумация на протеин, но не знам. Някой друг имал ли е такъв проблем? newsm78 притеснявам се, че така ще си забавя метаболизма...
и аз бях така в началото. Не че сега ям много. Но си го обяснявах с това, че не обичам месо и като си представя опциите за хранене ми се отщява.

# 244
Ох,момичета...Аз съвсем му отпуснах края-само прегрешавам тези дни.Мисля,че имам нужда или о тстабилни тигани или от малко почивка...Не знам какво ми става,мотивацията ми се изпари-пуф!
Трябва да си събера мислите и да се стягам!Давайте тупаниците!:(

Пийте много ВОДА!

# 245
  • Бургас
Ох,момичета...Аз съвсем му отпуснах края-само прегрешавам тези дни.Мисля,че имам нужда или о тстабилни тигани или от малко почивка...Не знам какво ми става,мотивацията ми се изпари-пуф!

Пийте много ВОДА!

Дай си два дни почивка и през тези дни не вечеряй след 19ч. и пий много чайове топли до горещи, за да поддържаш каквото си постигнала. После те чакаме с пълни обороти да размахаш тиганите, ама не над себе си.
Не се линчувай! Събери си главата. Имаш 2 месеца до лятото. Нали помниш - на 1ва линия на плажа, с изрязани бански Simple Smile Ако ли не стане, до другото лято имаш 14 месеца. Живота е хубав, макар да не е в точното тяло в момента.
/Аз като една Алиса в страната на чудесата, много хубави съвети си давам, поне един да бях послушала  hahaha /
Сега сериозно: Не се сдухвай, освободи напрежението ден-два и ела пак на линия. Ако искаш помисли и за смяна на режима, но не ни напускай и ти.  Hug

# 246
  • гр.София

Здравейте на всички  Simple Smile
 little_berry според мен не трябва да пропускаш хренене, дори и да не ти се  яде хапни нещо малко, защота  метаболизма може да се прецака нещо, и и има по голям риск да се изкушиш с нещо нережимно, а и все пак храната дава сили, на мен също не ми се яде, то наистина това еднообразие в протеиновите дни убива апетита ама си трябва, дори и да е нещо малко хапвай Simple Smile
 eleaa дръж се, не се предавай, защото и най-малкото нарушение в момента води до последствия, в книгата пише, че организма превключва на режим пестене и извлича от храната всичко на  100% и веднага почва да си трупа запаски и така може да загубиш това за което си се борила много лесно. Бъди силна, подкрепямете Simple Smile

# 247
  • гр.София
  Да споделя как се надъхвам аз, дано да помогне:
гледам своя стара снимка от преди бремеността
имам една пола в която пак искам да влезна
като правя на мъжа ми кекс (това ми е любимото) си казвам: "толкова ли го харесвам, че искам да го нося постояно с мен"
препрочитам книгата на дюкян
свалила съм си една снимка от предишните теми "преди и сега" на една жена която е свалила доста и си казвам: ''щом тя е успяла с този режим и аз ще мога"
гледам сина си и искам да има хубава и здрава мама

# 248
  • ...на безопасно

Пийте много ВОДА!

Ауууу, нИдей бе , жИна....сакън!!!!  341uu 341uu 341uu
Толкоз зор до тук видяхме!
И при мен мнооого бавно, почти незабележимо се случват нещата....ама стискам...
Взех да не се меря въобще.
Я се мобилизирай и мятай рибоците!

# 249
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте, да се запиша и аз при вас. Simple Smile
 Имам да свалям към 15кг, започнах диетата преди 2 седмици, като правих 6 дни ударен (толкова ми излезе по калкулатора) и сега ще ги карам 3 П на 4 ПЗ, че да ми е по-лесно уикендите.
 И понеже пишете за бавно сваляне, ей ме и мен в кюпа на бавно топящите се.  Crazy В ударния свалих под кило, а до момента съм общо около кило надолу, като от 4 дни не съм свалила нищо.
 Стриктна съм, пия достатъчно вода, не прекалявам с млечните и тн., но това е положението. Аз обаче съм тъпа и упорита и ще си чакам търпеливо сланинките да се предадат. Познавам се и знам, че при мен много трудно тръгва свалянето, но режимът ми е познат, пазила съм го преди 7-8г. и освен, че имам добри спомени от този период, след това задържах резултата чак до раждането на второто ми дете, та знам че работи.  Peace

Успех на всички и дано сега като се разписах да вземе да ме зарадва кантара, а и не само мен.  Party

# 250
  • гр.София
   Здравейте, искам да отчета резултати, бях 5 дни на П, днес започвам 5 ПЗ, за петте дни съм свалила точно два килограма, което ми се струва множко, не че не съм доволна де просто не си правя илюзии, че винаги ще е така, явно организма ми още се нагажда, забелязах, че след всеки от протеиновите дни  сваля, само не и след петия ден, ще пробвам още една врътка 5/5 и ако пак е така ще ги направя 4/4. то във втори етап имам поне още четири месеца и ще се нагодя как е най-удобно за организма.
   Днес тежа 88,3 кг. и съм много доволна от резултата,много по леко ми е Simple Smile

Пожелавам на всички чудесни резултати през тази седмица.  thumbsup

# 251
Здравейте, Дюканки!
И аз да се отчета след първите 2 месеца - -13 кг , а именно :
02.02.2016 - начало - 130 кг
02.03.2016 - 1 месец - 122 кг /-8 кг/
02.04.2016 - 2 месеца - 117 кг. /-5кг/.
Днес си преместих линийката на 117 кг. Една седмица гравитирах около 118 кг , но тази сутрин кантара ме зарадва с 117.0 .
Хапвам риба и рибена чорба редовно и пия минимум 2 литра вода на ден.
Нямам прегрешения със сладко или алкохол през тия два месеца.
Лек и отслабващ уикенд ви пожелавам!

# 252
  • ...на безопасно
Браво Стайко!
Карай все така и дано стигнеш до крайната си цел!

# 253
Привет и от мен,  bouquet тук съм и въпреки че преди 2 седмици бях оплела конците заради ходенето на почивка, съм твърдо режимна /вече/, че и две кила свалени за 2 седмици  Laughing. Забелязвам също че когато хапвам риба явно свалям по-бързо, затова и заредих хладилника с риба и пиле филе. Понякога хапвам твърдо сварено яйце за следобедна закуска. Та от 98 кг начални на 20.01. сега съм 86 -т.е. 12 кг, което си е добър резултат според мен. Пия и доста вода - поне 2 л. Дано темпото се запази - гоня 75 кг ...Успех на всички!

# 254
  • София :(
          Добра ви вечер, момичета и staiko1  Hug
     Преди няколко дни някой беше питал за режимен кетчуп, та влизам да кажа само, че днес случайно открих такъв https://www.lidlcommunity.co.uk/t5/image/serverpage/image-id/130 … de/false?v=mpbl-1 в Лидл. Сега... колко точно е истина, но поне не пише да има захар или глюкозо - фруктозен сироп  Peace
    Поздравления на всички за свалените грамчета и килограмчета, а останалите да не се предават!
         Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт