Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 568
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.София
Здравейте на всички, искам да се похваля, че минах бариерата от 90 кг. днес ми е втори протринов ден от 5/5 П/ПЗ и като се премерих сутринта останах много доволна 89,7 кг. За мен това е голяма радост, защото в рамкитена 10 месеца това ми е трети опит за регулиране на теглото и досега все се препъвах в тия цифри 90, но сега щом ги минах съм сигурна, че нищо няма да ме спъне вече докато не видя 70 на кантара

# 226
  • Бургас
Здравейте, аз малко се изгубих. Няколко пъти сгреших и имах един период на самокритика и липса на настроение. Смайлчето ми липсва, определено. И тиганите са ми малко.  Embarassed
Да му се не види, 68 кг не съм била от 5 години и въпреки това се самолинчувам. Дори се хванах, че ям нережимно, защото съм отслабнала с 6 кг. Е, не че съм се тъпкала. Аз и без това не мога да ям хляб вече и големи количества храна, но си хапвах черен шоколад.

HighSpeed, чудесни резултати, но не трябва ли П дни да са по-малко от ПЗ? А този протеин, може ли да снимаш опаковката да го търся и аз? А като взимаш протеини не трябва ли да тренираш? Някой пил ли е Л-карнитин? Гледах в  е-маг един, който се пие и без да тренираш? Много станаха въпросите, дано да има запознати. Не се очертава скоро да тренирам, освен домашните йога и аеробика, които си правим с малката.

# 227
Добро утро,приятели!

Много ви се зарадвах на успехите- браво!!!
 Продължаваме напред до заветната цел:)
 Надя,страхотно!:) Hug
Хайспиид,и аз съм на същото мнение като Мери за П дните! Ще си докараш неприятности така...

Анито,Л- карнитина няма кой знае каква полза да знаеш:) За протеините-  не съм заапозната.Може би Фракталче ще поясни по- късно...

Не забравяйте за ВОДАТА!:) Прегръдки от мен!

# 228
  • Варна

Ето го протеина. Доста голям е бурканът и струваше около 70 лв. Но като гледам ще ме изкара дълго време. Аз не тренирам, но пък целта ми е просто да ми засити гладът за сладко, а не да правя някаква фигура.

Пила съм навремето Л-карнитин, но при мен нямаше ефект, точно защото не тренирах. Знам, че е добре да се комбинира с доста интензивни тренировки за да видиш резултати.

Благодаря, взех си бележка за протеиновите дни. Ще направя промени  Simple Smile

# 229
Здравейте!
Аз скоро не съм се мерила, по принцип се меря в неделите сутрин на гладно. Л-карнитин има смисъл да се употребява единствено при интензивни тренировки, като се пие 30 мин. преди това, за да спомогне за отваряне на мембраните на мастните клетки. Ако не тренираш според мен няма смисъл. А за протеина вижте съдържанието с какво е подсладен, като нищо може да има аспартами и захари. Иначе има и пакетчета с една-две дози за 3-4 лв. При Диетата на Дюкан и толкова много белтъчини(и вода!!!), който товарят бъбреците и черен дроб и т.н. не препоръчвам хранителни добавки и хапчета, защото идва доста работа за организма и в бъдеще може да има неприятни последствия.

# 230
  • гр.София
 little_berry а витамини добре ли е да се пият, някои по качествени разбира се

# 231
Включвам се при вас. Преди две години родих, но през бремеността качих много килограми. Днес ми е пети ден ударен режим. Стартирах 64,9, а тази сутрин съм 63,4. Целта ми е 52-53кг. Диетата съм я спазвала стриктно преди 7 години и стигнах до 45кг, но бях кожа и кости.

# 232
  • Варна
Ето го съдържанието на протеина.

# 233
little_berry а витамини добре ли е да се пият, някои по качествени разбира се
Да, за витамините може да се направи изключение, даже е препоръчително, защото ако се стигне до авитаминоза в каквато и да е диета, повярвайте ми може да има ужасни последици (изпитала съм го на гърба си...). Важно е да подбираме внимателно МУЛТИвитамините, защото понякога производителите комбинират много витамини, но някои не могат да се усвоят добре, когато се приемат заедно.

# 234
Ето го съдържанието на протеина.

Има захар но е съвсееееем малко и не вярвам въобще да попречи на режима. Добър избор! Аз ако приритам за сладко си слагам няколко лъжици обезмаслено кисело мляко в една купичка, прибавям канела, стевия (без калории, не влиае на инсулин и т.н., не пречи на отслабването използвала съм я по време на най-голямото си отслабване) и мъъъчничко аромат ванилия (също внимателно избран, без проблемни съставки) разбърквам си тези неща и се получава като сладко кремче и ми утолява глада за сладко, ако се появи такъв без проблем. Лично аз харесвам канела и ми влияе добре дори да я използвам често.  Rolling Eyes
Приятели, аз също започнах бавно и славно да свалям и виждам, че се чистят основно мазнини, което ме радва много! Успех на всички и приятна и режимна вечер!  bouquet

# 235
  • гр.София
  браво за свалянето  little_berry  Simple Smile
аз пак за витамините, че ми е важно, някакви препоръки как да си избера, преди пиех витамини специално създадени за жени на американската марка gns май беше, а сега се чудя какви да избера, притеснявам се да не ми отворят апетит нещо или това е мит само

# 236
 браво за свалянето  little_berry  Simple Smile
аз пак за витамините, че ми е важно, някакви препоръки как да си избера, преди пиех витамини специално създадени за жени на американската марка gns май беше, а сега се чудя какви да избера, притеснявам се да не ми отворят апетит нещо или това е мит само
Напълно възможно е да отворят апетита, при мен даже понякога доста са забавяли отслабването. Не мога да препоръчам конкретна марка, като насока може да са с удължено освобождаване, също така гледайте съдържанието да е без добавена захар, напълно изключвам разтворимите витамини защото има един куп подобрители, захари, оцветители и т.н. Важно е да следим и за минерали(освен за витамини), най-вече за Магнезий, защото минералите се отделят заедно с водата и се изхвърлят от организма и о тави причина е ВАЖНО да си ги набавяме понякога и на таблетки освен с храната. Последно ползвах от аптеката витамини с минерали за активен начин на живот, мисля че бяха на СупраВит, съвсем приемлив състав и бюджет(дори скромен бих казала). Много е относително и персонално, трябва да се наблюдава собствения организъм и това кое как влияе на самите нас.

BTW: Чувала съм добри отзиви за тези на Центрум и Допел Херц, но лично на мен не са ми ОК...

# 237
  • Варна
Момичета, все се каня  да попитам и все забравям. Моля ви, напишете или направо покажете със снимка някоя марка кетчуп, който е режимен. Един ден си направих труда да изчета всичките етикети на всичките видове кетчупи в Кауфланд и не намерих нито един без захар вътре. Помагайте.

# 238
  • Бургас
HighSpeed, Може би за диабетици? Но и аз не съм срещала режимен кетчуп.

Аз закъсах нещо с краката и накуцвам сериозно, но с тия стачки при личните лекари, ще изчакам до утре за направление за невролог. Та в този ред на мисли и Лкарнитина, и фитнеса ми се отлагат дългосрочно. Като знам обаче, как действа режима, може би няма да ми се наложи да се натоварвам физически за да вляза в предишната си кожа.
Надя, аз не съм фен на изкуствените витамини, затова не мога да ти бъда полезна. Според мен, може да наблегнеш на разнообразните зеленчуци през ПЗ дните. Ако не си прекалила с диетстването с години, тялото ти би трябвало да има достатъчни запаси от витамини, за да мине през режима, без усложнения. След това, като минеш на 4 етап, може да засилиш приема на естествени витамини за сметка на сладкиши и теста. Но това, естествено е въпрос на твой избор.

Елеа, как е водата  Mr. Green

# 239
Водата е добре ама аз нещо се сдухах Crossing Arms
+1 кг съми се изнервих много:(
Как е при вас?

Общи условия

Активация на акаунт