Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 557
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Маслините не са режимни.
Омлетът ако е пържен - също.

Благодаря, че ме светна за маслините. За първи път си позволявам, защото ми се завъртя някъде в главата, но явно съм в грешка. А за омлета - беше на тефлонов тиган и се позадуши в течността от гъбите, но все пак малко ми загоря.

# 211
  • Пловдив
Имах предвид ако е пържен с олио, зехтин, масло и каквато и да е мазнина. Иначе изгорялото не е забранено, режимно си е  Laughing

# 212
привет от мен, не съм писала с месеци, защото не се водя твърде по режима - старая се да се храня безвъглехидратно и безмазнинно, но при поводи, излизания и т.н. си позволявам всичко - не свалям, но и грам не качвам което за мен си е ок. чета ви и ви се радвам. исках само да спомена - стайко, жив да си, че ни светна за супа с глави от сьомга - чудесна е. а тези глави са толкова по-евтини от филетата - в бг 1 кг глави е 2 лв, а за филе е 25, а от главите бая месо се вади, а и какъв вкусен бульон правят  Grinning могат да се използват и за 100 други неща, абе въобще, голямо откритие!

# 213
Здравейте, Дюканки!
mamaslon, благодаря ти, че ме споменаваш с добро за рибената чорба от глави от сьомга. Наистина е голяма работа!
Яжте риба и пийте вода! Останалото режима на Дюкан го прави!
Лек и отслабващ уикенд ви пожелавам!

# 214
Здравейте на всички!
Днес ми е 4-ти ударен ден и реших да се измеря и познайте... Нито грам надолу!  #Cussing out
Чудя се дали аз греша някъде или на организма ми му трябва повече време, за да има резултат.
Хубав и отслабващ уикенд на всички! Hug

# 215
  • ...на безопасно
Ама не очаквайте за 4 дена чудеса! Просто не е реално. За месец гони 4-5-6 кила, това е нормален резултат - за месец обаче. Виж сега, Стайко е мъж , тръгва от доста големи кила и на него му се получават и по 8 кг на месец. Ама те мъжете са друга бира при режимите.

Добре дошли на новичките в темата. Няма да се давате, спазвате си режима и резултат ще има.

Еееее, протеини петъчни имаше някога  тука....и кафенце сутрин... Embarassed
тцтцтц

# 216
спокойно, Фрактал.... пий вода... спокойно, Фрактал... яж риба... спокойно, Фрактал...
Даже не съм се и  теглила, карам режима и се опитвам да правя онова горното. Защо, защо, защо е толкова мъчително бавно след 50?! Къде ми беше акъла по-рано... Както и да е...

Хубавата новина е, че многострадалната ми пратка с глюкоманан най-после пристигна, така че ако има желаещи - пишете.  Hug Другите неща, които ги поръчах (овесени фибри, подправки и пр.) даже не са тръгнали за БГ още!  #2gunfire

# 217
Ама не очаквайте за 4 дена чудеса! Просто не е реално. За месец гони 4-5-6 кила, това е нормален резултат - за месец обаче. Виж сега, Стайко е мъж , тръгва от доста големи кила и на него му се получават и по 8 кг на месец. Ама те мъжете са друга бира при режимите.

Добре дошли на новичките в темата. Няма да се давате, спазвате си режима и резултат ще има.

Еееее, протеини петъчни имаше някога  тука....и кафенце сутрин... Embarassed
тцтцтц

По принцип се старая да гоня по 0,500 кг на седмица и гледайки резултата на другите си мислех, че може да смъкна поне някаква вода за тези дни, за мазнини даже не съм се и надявала. Мисля, че нещата са в застой заради МЦ в момента, иначе продължавам да си спазвам режима, разбира се.  Simple Smile Между другото аз включвам и спорт, защото съм свикнала да поддържам форма чрез тренировки, не знам това дали рефлектира на режима. Приятен уикенд на всички!  Hug

# 218
  • гр.София
Браво little_berry че тренираш и то по време на ударния период, аз даже не можех и да си помисля за това, нещо бях изтощена по това време, сега като съм вкарала и зеленчуците съм много по бодра. В книгата пише, че колкото по малко килограми има за сваляне толкова по бавно става, даже и през първите дни на диетата.

# 219
  • гр.София
Здравейте на всички, да се похваля бях на ПЗ - 5 дни след ударния период и съм свалила точно 1 кг. аз се хваля, защото не очаквах да се сваля на ПЗ, поне с такова впечетление останах от книгата.

# 220
Здравейте на всички отслабващи! bouquet
nadq_a поздравления за резултата!  Heart Eyes Аз реших да вкарам постепенно зеленчуците за ПЗ под формата на прясно изцедени зеленчукови фрешове и съвсем лека бистра телешка супа! Чувствам се прекрасно и имам енергия за тренировки!
Успешен и прекрасен ден на всички!

# 221
  • Варна
И аз не съм се включвала скоро, но малко бях поразвалила режима. Сега обаче мъжът ми е в чужбина и няма кой да ме изкушава вкъщи, така че запретнах ръкави. Вече трета седмица карам 5 дни на протеини и два дни /уикенда/ на протеини плюс зеленчуци. Намерих в Лилд едно сирене котидж лайт. Не стига, че е вкусно, но и явно достатъчно нискомаслено /далеч съм от мисълта, че е обезмаслено, но и аз пък не го ям с килограмите, а само малко за вкус/. Много ги обичам тия сирена и след като трябва да се откажа от другата си дрога /сладкото/ поне сиренце ще опитвам.

В магазин за хранителни добавки си намерих чист протеин на прах, от този, който взимат спортистите след тренировка. Има вкус на горещ шоколад, но се прави с хладка вода. Така залъгвам глада за сладко, който ме връхлиташе отначало. Сега за мое огромно учудване не ми се дояжда шоколад както преди.

Резултатът дотук е по две кила стабилно на седмица. Силно се надявам това темпо да продължи. До лятото ще съм във форма. Имам още около 9 излишни. Но всеки ден като се кача на кантара е стабилна мотивация.

# 222
  • гр.София
ехаа, браво две кила на седмица и аз искам така Simple Smile

# 223
High Speed - браво за свалените кг , но това което правиш е опасно за за здравето ти и може сериозно да си навредиш.Протеиновите дни не трябва да са повече от протеини и зеленчуци.Обратното може.

# 224
  • Варна
Абе, и без това малко множко ми идват. Мисля да мина 2 на 2 дни, че много ми се ядат салатки.

Общи условия

Активация на акаунт