Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 543
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,  bouquet
 от края на януари правя режима и свалих 10 кг. започнах от 98 кг/сега съм 88/Март месец обаче бях на почивка имах рожденници и стана омазване.  ooooh! За щастие не съм върнала кг и от 3 дена правя протеинови за да се върна в режима отново. Надявам се да не задавам досадни въпроси, уж съм прочела доста по темата. Ще ми е приятно да ме подкрепяте защото от години се боря с излишни кг и пуста лакомия за сладко ме връща назад после. Успех на всички   Stop

# 196
  • Бургас
Добре дошли, момичета!  Hug
Надя, по принцип е хубаво да караш таива дни, каквито на теб ти е лесно. Довери се на тялото си и какво ще ти каже то. Ако ти е твърде нагорно, не карай 5/5, може 5/2 например, като П са по-малко от ПЗ.

# 197
А мен ме хванаха дяволите! Новата партида глюкоманан е заседнала в София - а бе камионът пътува 4 дена, а го разтоварват 3-4?! Надявах се вече пакетчето да е в Русе, а сега се чудя дали зиобщо ще го получа тази седмица!  #2gunfire
Така че, глюкомананени девойки, ще почакате още малко.  Simple Smile
Пийте вода, хапвайте риба, движете се повече и не се ядосвайте!  Hug

# 198
Здравейте на всички!
Имам няколко излишни килограма за сваляне, усвоявам много добре протеините и мналата пролет свалих около 14 кг с въглехидрана ротация с дооооста месо, без млечни продукти. За това лято също искам да изчистя някой килограм, но искам много да пробвам диетата на Дюкан, защото с ротациите вече ми идва досадно и с постоянното мерене и планиране. Четох доста в интернет и от 2 дена правя опити за протеинови дни, но в първият направих голяма грешка без да се усетя с едно чисто свинско контрафиле около 100 гр за закуска. От там нататък продължих с 80 гр пилешко бон филе на обяд, след 3-2 часа също 80 гр. пилешко бонфиле и за вечеря към 150гр варено пилешко месо. При положение, че предния ден бях хапнала повече, нямах желание да ям друго. Преди да си разкажа и днешното меню искам да ви попитам тъй като съм нова, мога ли да броя този ден, който описах за протеинов, тъй като свинското е ЗАБРАНЕНО, а аз не се усетих и хапнах от него?Embarassed естествено беше печено без грам мазнина и нямаше никакви мазнини по месото. Грамажите ги казвам, защото след близо 2 години теглене на меса вече ги виждам и на око. За днес мисля, че съм с примерен протеинов ден-закуска 2 суп. лъжици кис. мляко 0.1 % + 1 и половина с.л. трици, 1 час след закуската-печена пастърва, междинка-80 гр варено плешко и вечеря 2 цели яйца + 140 гр обезмаслена извара + 60 гр. варено пиле. Извинявам се, ако е спам с тези подробни описания, но като нова и боса предпочитам да обясня, за да може ако правя още грешки все някой да ми ги посочи Rolling Eyes Мисля да направя ударен период 7 дни и после да въртя 5/5. Но с това контрафиле днес за 1-ви или за 2-ри ден да го смятам от първи етап? newsm78 За вбъдеще мисля да наблегна на риба, а с водата нямам проблеми по принцип пия доста. Успех на всички и благодаря предварително на отзовалите се по въпроса ми!

# 199
Добре дошли, момичета!
Ще се подкрепяме,разбира се-затова се борим заедно:)Ако не ви затруднява споделе колко килограми искате да свалите и от колко стартирахте...Както и си измерете мерките-много е важно PeaceПрепоръчвам да не правите 10 дни ударна-прекалено е,даже и 7-няма голям смисъл.Пък и като гледам нямате за сваляне много килограми:)
 Относно свинското-не се препоръчва за ударната фаза,но така или иначе ти е първи ден-не мисля,че ще се отрази,тъй като си в началото.С тази диета въобще не е нужно да мерите грамове и да броите калории-просто яжте от позволените храни,колкото душа ви иска:)

и

ПИЙТЕ МНОГО ВОДА!
УСПЕХ:)(на всички ни:)

# 200
Добре дошли, момичета!
Ще се подкрепяме,разбира се-затова се борим заедно:)Ако не ви затруднява споделе колко килограми искате да свалите и от колко стартирахте...Както и си измерете мерките-много е важно PeaceПрепоръчвам да не правите 10 дни ударна-прекалено е,даже и 7-няма голям смисъл.Пък и като гледам нямате за сваляне много килограми:)
 Относно свинското-не се препоръчва за ударната фаза,но така или иначе ти е първи ден-не мисля,че ще се отрази,тъй като си в началото.С тази диета въобще не е нужно да мерите грамове и да броите калории-просто яжте от позволените храни,колкото душа ви иска:)

и

ПИЙТЕ МНОГО ВОДА!
УСПЕХ:)(на всички ни:)

Благодаря за отговора! Стартирам с 56-57кг, искам да стигна до 50 кг. Забравих да попитам каква обезмаслена извара купувате и консумирате в България? И за да видим дали съм разбрала правилно, значи след да речем 5 ударни дни правя 5 ПЗ, после 5 П и така се редуват или след ударните НЕ се правят веднага 5 ПЗ, а само 1 ?

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 21:33 от little_berry

# 201
След ударния се започват ПЗ дните,колкото сте ги решили:1/1,3/3,5,5 или нещо друго Peace

# 202
  • гр.София
почнах от 97,2 кг. сега съм 91,3 кг. а ще се боря за 70 кг. толкова си бях преди да забременея

# 203
почнах от 97,2 кг. сега съм 91,3 кг. а ще се боря за 70 кг. толкова си бях преди да забременея

Колко е голямо бебчето?Simple SmileДа е живо и здраво,на всички да са ни живи и здрави децата!!!:)
И аз бях толкова-97/98, по време на бремеността качих доста.После свалих някакси до 90 кг и зациклих...Започнах диетата на 04.01.-сега съм 84 кг.и дрехи с размер 2 номера по-малки.Гоня 70,въпреки че според Дюканския калкулатор оптималното ми тегло е 65 Embarassed

Хайде момичета,ще сесправим:)

# 204
  • гр.София
то и аз по бреме на бременността качих 10 и по време на кърменето още 15, а аз никога не съм била слаба, преди се въртях 65 лятото зимата 70, ама си ми беше добре те си ми отиват тези килограми на фигурата дано пак да стана толкова. браво eleaa за резултата как ти се редуват дните П/ПЗ
 бебчо е на година и седем месеца Simple Smile расте толкова бързо

# 205
Добро утро,приятели!

Надя, аз преди да забременея бях 73 кг-и тогава имаше да свалям ама малко, а сега:)))) Иначе на височина съм 169/170.Нещата се пораздвижиха,когато спрях да кърмя -след 5-я месец някъде,така че е съвсем нормално по време на  кърмене хормоните да ни бушуват на максимум:))))
В началото пробвах 5/5 -не издържах и после1/1, а сега ям зеленчуци почти всеки ден 5/2 :С 5/2 се чувствам най-добре,че не си падам много по месото:)Разбира се от някои зеленчуци се задържат килограми и сигурно става по-бавно отслабването,не знам:)

# 206
  • гр.София
аз изобщо не ям месо, никога не съм яла и сега го карам на пъдпъдъчи яйца, об. извара, об. кис. мляко, малко  об. прясно, 1-2 кокоши яйца и 1 пастърва и по  2 с. л. трици с 1 с. л. пшеничен зародиш и 10-те дена си бях много добре, но вчера като вкарах зеленчуците може би апетита ми се отвори но цял ден се изкушавах от какво ли не, издържах ама ми беше трудно, но няма да се предам и да съгреша с нищо , трябва да съм много стриктна, че август месец и декември пробвах различни диети и бях отслабнала с по 7-8 кг. и в момента който съгреших не можах да се върна в релси и пак си възвърнах килограмите

# 207
  • Бургас
Добро утро, момичета и момче!  food010
Днес, макар че нямам никакво развитие заради МЦ, съм в по-добро настроение. Все още съм на 68 кг. Но и не очаквам скоро да намалеят, понеже те и без друго тревожно бързо бяха започнали да се топят. Но и аз си знаех, че водите са ми много.

Снощи си хапнах омлет с гъби и зелена салатка с маслини. И само си облизах пръстите от сиренето, след като го натроших в омлета на детето и мъжа  Whistling  Днеска вече си изядох триците. Вече не изпитвам вчерашния глад /ех, това гладна жена е опасно чудо/.

Май е време да се започва спорта, но не знам с какво. Много ми се ходи на степ-аеробика, но не мога да намеря в подходящи за мен часове. Не обичам скучни тренировки. Скача ми се и ми се танцува, а зумбата ще ми дойде много хард от началото. Затова обмислям нещо преходно.

# 208
  • Пловдив
Маслините не са режимни.
Омлетът ако е пържен - също.

# 209
Добро утро и от мен! Hug
А аз започнах ударния период, точно в началото на МЦ и стоях и се чудех дали оказва влияние, но явно да.... Няма да се отказвам надявам се и аз покрай това да задържам води(след многото спортно хранене направо си започнаха проблеми с тази вода...), а реално да има ефект в/у мастната тъкан.
Приятен режимен ден на всички!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт