Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 538
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро, Дами!
Отново е понеделник и започваме нова седмица. За мен тя ще е по - кратка, защото от петък ще имаме 4 почивни дни заради католическия Велик ден, който е другата неделя.
Мен кантара вчера сутринта ме зарадва с 118.4 кг, но тази сутрин ме разочарова - 119.6 кг. Не съм нарушавал режима,но предполагам, че задържам вода след соления варен телешки език. Надявам се, че днес и утре ще ги изчистя.
Лек и отслабващ ден ви желая !
И пишете по - често , че темата не може да мине 2 странички цяла седмица.

# 181
  • Бургас
Добро утро!   bouquet
Аз от 68,2 минах на 69,5 кг. И така вече 3 дни. Но аз не мога да ходя до тоалетната. Минах от днеска само на чайове. Да видим. Имам си един златен бонбон без захар за тази цел, но не искам да го използвам. И вода може би задържам, че чакам МЦ. Но няма да се отказваме, до петък пак ще съм 68 кг.

Намаше ме 2 дни и сте поразписали. Браво, браво, все така да е! И още може  Whistling

Днеска съм тривиално и скучно на домат, краставица и яйца варени. Може да си взема и пуешка шунка. Не искам и да си помислям за пилешко. Даже вече и дреболии не искам.

Боже как ми се яде кашкавал............................................. ooooh!

# 182

Виж какво видях миналата седмица :
http://m.myprotein.com/sports-nutrition-nc/high-protein-cheese-l … 50g/11111998.html
Мисля, че трябва да е режимно, но нека старите Дюканки да си кажат мнението.

# 183

Виж какво видях миналата седмица :
http://m.myprotein.com/sports-nutrition-nc/high-protein-cheese-l … 50g/11111998.html
Мисля, че трябва да е режимно, но нека старите Дюканки да си кажат мнението.

Изглежда ми режимно, но Смайлз е спец по залавянето на антидюкански продукти. Притеснява ме малко списъкът със състваките, по-точно, кашкавал не се прави само от мляко, така че би трябвало да посочат поне маята (rennet - и какъв тип е, животинска или вегетариански-съвместима), натриев и/или калиев хлорид, калциев хлорид (обикновено се добавя към промишлените млека), емулгатори и мазниннозаместващи съставки (тук обикновено включват гумите, които по същество са режимни - ксантан, глюкоманан  Heart Eyes, карагинан - избягвам, канцерогенен и т.н.). Или накратко: непрофесионално описание на продукта. Как да вярваш...  Thinking

Интересна находка; ако ти се рискува - опитай.

И аз съм 2 кг нагоре - май вчера прекалих с триците и конжака, а и изварата беше соленичка. Днес повечко вода трябва.

Лека, успешна, слънчева седмица на всички!  Hug

# 184
Здравейте, Дюканки!
Къде сте? Режимни ли сте? Защо не пишете?

# 185
Аз съм в абстиненция - чакам да пристигне пратката с конжаковото брашно, че да продължа с експериментите.  Party
Иначе всичко е нормално, т.е. режимно; кгтата са в застой; времето е кофти...

# 186
Здравейте,приятели!:)

Аз съм с -1 кг,за което мноого се радвам,че задържах доста време.Гледам,че утре от 15:01 е пълнолуние.Ще се опитам да съчетая с режима 24 часова детоксикация на вода,чай и кафе.Ако издържа ще ви пиша дали е имало резултат!:)

Пийте много ВОДА!
 Хубав ден!

# 187
  • София
Здравейте 😊
Менюто ми е най-вече риби на скара, пиле на грил, тук там телешки суджук и телешко смляно и запечено на фурна и яйца. Триците ги ям с 250гр обезмаслено прясно мляко или с кофичка кисело. Като съм на ПЗ предимно ям домати и краставици или зелена салата. Редувам 5 на 2, защото ми става зле и нямам сили само с П. Мерки съм свалила - по дрехите виждам, но килограмите са си -3.5 за 21 дни. Висока съм 170см и сега съм 71 кг. Страшно безсилие ме гони.

# 188
  • ...на безопасно
Габи, аз гоня твоите кила при същия ръст. Имам още 5 кг.
Мнооого бавно ми се случва този път.

По пълнолуние на пълен глад ли се караше? С вода само?

# 189
Здравейте 😊
Менюто ми е най-вече риби на скара, пиле на грил, тук там телешки суджук и телешко смляно и запечено на фурна и яйца. Триците ги ям с 250гр обезмаслено прясно мляко или с кофичка кисело. Като съм на ПЗ предимно ям домати и краставици или зелена салата. Редувам 5 на 2, защото ми става зле и нямам сили само с П. Мерки съм свалила - по дрехите виждам, но килограмите са си -3.5 за 21 дни. Висока съм 170см и сега съм 71 кг. Страшно безсилие ме гони.
[/quote
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Като цяло,освен телешкия суджук,не виждам нережимни храни:)Условието за млечните е максимум 1 кг на ден.Сега идва въпросът дали пък не ядеш твърде малко и дали пиеш поне 2 л. вода на ден...
Само даотбележа,че 3,5 кг за 21 дни си е съвсем добър резултат Peace

Относно лунуването-идеята не е добра,не е съвместимо с режима.Уточнявам,за да не подведа някого... СМАЙЛЗЧЕ,БЛАГОДАРЯ!

Кеа,доколкото четох се кара 24 часа на вода и чайове,но както писах по-горе-даже е било вредно,тъй като организмът се подлагал на стрес и после ще трупа запаси:/Така,че по-добре да не експериментираме май...

# 190
  • ...на безопасно
Оу, да! Телешкия суджук.
Предната седмица унищожих един.
Обещах си да не се повтаря, ама пусто много обичам мезелъци мръвчести.

# 191
Оу, да! Телешкия суджук.
Предната седмица унищожих един.
Обещах си да не се повтаря, ама пусто много обичам мезелъци мръвчести.
На мен също ми е любим!:)))) Не сте сами:)))))))))

# 192
  • Бургас
Здравейте и от мен. Аз нещо се обърках. Снощи като се прибрах нях 67,3. Тази сутрин съм 69,3. Това абсолютно не е възможно, цели 2 кг!!! Макар, че хапнах триците на вечеря, но все пак не съм изяла 2кг трици. ООООООООООООООООООООООООООООО, сетих се! Чакам МЦ  Mr. Green
Мале, за момент се притесних, че кантара ми нещо се е сговнясал.
Иначе дрехите ми стигнаха периода в който са ми или големи, или ми стават, но не мога да закопчея. Пък не искам да си купувам, имам го за преход този период. Карам си с клинове и туники, но виждам, че вече ми са широки туниките  Mr. Green

Аз си хапвам /единствено това ми остана да мога да ям, без да се отвращавам/ домашна създърмичка телешка. Понеже двете със свеки я правихме, та знам какво съм слагала, макар че има малко като лой от страни при червото. Него го пропускам.
И яйца. Колко мога да изям, преди да се изпъпча? Досега съм стигала до 5 на ден, но понеже от време на време ям крем сирене /което не е много режимно, но етикета му не е чак толкова плашещ/, та ги редувам с яйцата.
И риба... Боже, аз не мога да повярвам, че ям риба. А я мразех! Ядях само морски дарове. Сега е обатното.

# 193
Здравейте, Дюканки!
Трябва да се набляга на рибата, особено за тия, които мислят , че не могат да ядат пиле. Аз в моя хладилник постоянно имам нещо рибно. Сега имам например 2 печени лаврака. Имам и домашно осолени шкембенца от сьомга. Постоянно си хапвам от тях,когато ми се яде нещо на бързо. Също често си правя рибена чорба от глави и коремчета на сьомга. Някой път си пекат и скумрия,от по - голямата, от северните морета.
И както Елеаа казва: "Пийте вода!", аз ще кажа : "Яжте риба!"
Лек и отслабващ ден, Дюканки!

# 194
  • гр.София
   Здравейте на всички  Simple Smile На режима на Дюкян съм от скоро, досега бях 10 дни на ударната фаза, а от днес почвам втория етап. Да се похваля, за 10-те дни свалих 5,9 кг. но ми се струва че това е главно вода,  едва ли толкова бързо се топят мазнините, и и последните три дни не мръднах и със сто грама даже.
  Може ли да ми кажете каква обезмаслена извара ползвате, тази която намерин на vedrare (синя кутийка) има някакъв странен аромат все едно е парфюмирана.
   Също се чудя как е по добре да се кара втория етап 5/5 или 1/1 за по добро сваляне, ако някой има наблюдение моля да сподели

Общи условия

Активация на акаунт