Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 529
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • Испания
Смайлзче,втори ден ме остаавяш без кафе:)))

Hug

Излизам в отпуск от темата за неопределено време.  Laughing Дано това направи някои хора по-слаби и по-щастливи.  Wink

Който има нужда, знае как да ме намери.  Laughing

Успех!  Simple Smile

# 166
Смайлзче,втори ден ме остаавяш без кафе:)))

Hug

Излизам в отпуск от темата за неопределено време.  Laughing Дано това направи някои хора по-слаби и по-щастливи.  Wink

Който има нужда, знае как да ме намери.  Laughing

Успех!  Simple Smile

Ааааа,не! Смайлзче,ти си душата на темата- теб никъде не те пускам! Още лятото не е дошло- никакъв отпуск.Не знам кой ще направи по- щастлив ама знам много добре,че мен ще ме направи пи- тъжна.Ти освен да откликваш на всеки,обясняваш 1000 пъти без даже даа го направиш на проблем,помагаш с информяция,рецепти и т.н.
НЕ МОЖЕ БЕЗ ТЕБ! НЕДЕЙ!

# 167
И понеже сега съм на втора фаза правя 4дни П и 3дни ПЗ за да може през почивните дни като излизаме да не се чудя какво да си поръчам.
Bebcheto87,  не бива П дните да са по - вече от ПЗ дните . Защо не ги направиш 3П и 4 ПЗ?  Така ще е по - добре .
Смайлс,  и аз мисля, че си много полезна във форума и не бива да го напускаш .

# 168
Мислех си че когато не са на равно е по добре да преобладават П дни а не ПЗ. Тази седмица така или иначе я изкарах с 4 П дни и сега са ми 3те ПЗ другата седмица ще ги обърна.
И понеже сега съм на втора фаза правя 4дни П и 3дни ПЗ за да може през почивните дни като излизаме да не се чудя какво да си поръчам.
Bebcheto87,  не бива П дните да са по - вече от ПЗ дните . Защо не ги направиш 3П и 4 ПЗ?  Така ще е по - добре .
Смайлс,  и аз мисля, че си много полезна във форума и не бива да го напускаш .

# 169
Банда  Hug

Смайлиз, къде тръгна?! Ей, накара ме да изпълзя от дупката, в която кротко си мизерствах. Вярно, че вече си достигнала целта си (при това отдавна), но ти си не само Пазителят на Дюкан, но и душата на темата. Май повечето сме се сдухали,  но ако трябва, всеки ден ще влизам да се отчитам, само не зачезвай.

Момичета, чета ви, и ви стискам палци, и съм не 100, ами 1000% режимна, но имам кофти период и затова избягвам да пиша и натоварвам, доколкото е възможно. Също и известно време пътувах. Не знам дали свалих заради конжакоправенето или конжакояденето, но 5 кг паднаха - а така се бях отчаяла, че спрях и да се меря. Първото ми подозрение, че съм позагубила тлъстинки проблесна на летище Лутън, където ме накараха да махна колана на панталона и щях да направя стриптийз без време - панталонът сам тръгна да се свлича. Единственото нережимно нещо е, че май не винаги не успявам да пия достатъчно вода, въпреки старанията на Елеаа.

Мимс (и тя зачезна...), не е необходимо никой да се моли да му пращам конджак - то май по-скоро беше обратното, аз сама се натисках да пращам. Искам да благодаря на всички за изпратените снимки и споделените впечатления; това вдъхновява. Следващата седмица трябва да пристигнат поръчаните материали и, ако някой иска да продължи, да пише какво да му приготвя. Ще готвя и за себе си, а и за една подшефна групичка йоги тук в Русе, така че обаждайте се навреме, преди да са ни изяли конджака.  Party

Бягам пак да се крия. Успешен, режимен и свалящ ден на всички!

# 170
  • Бургас
Добро утро! /То май добър ден стана.../
Смайл, моля те, не ни напускай дори за ден, та камо ли за повече! Нужна си ни! Твоят опит е безценен, търпението ти - щедро и без теб темата няма да е същата. Аз не знам какво е провокирало решението ти, но хората заради които правиш това не го заслужават. Колкото и да се заблуждаваш, това няма да ги направи нито по-щастливи, нито по-слаби. Това само ще направи нас, останалите, по-нещастни.  Hug А ти изглеждаш добра душа и съм сигурна, че не искаш това  bouquet

Аз съм с парче халва отгоре снощи, но не можах да устоя. Но пък килограмите са добре, нито грам отгоре. Мисля си, че или не съм задържала вода от това, или съм заслабнала още  Mr. Green Брех, да ми се ненадява човек на оптимизмът.
Утре вечер съм на р.д. на пицария и ако успея да се храня режимно цяла вечер, ще е чудо. Но поне ще дам всичко от себе си.
Днес не знам дали ще успея да закуся, защото се успах, сега накиснах триците и трябва да забегна в движение, но поне водата ще си пия редовно.
Абе много ми се напукаха устните, вие имате ли такива оплаквания? Пия по 2л. на ден минимум, поне от третия ден на режима. Възможно ли е да се обезводнявам?

Хайде всички на отчет!!!  smile3534

# 171
Добро утро, Дами!
Тази сутрин кантара ме зарадва с 118.8 кг , като се има в предвид, че преди 5 дена бях над 120. Днес ми е петият П ден. Снощи пак бях на рибена чорба и печен лаврак. "Избих рибата" с тая риба! Simple Smile

# 172
  • ...на безопасно
Стайко , аз рибата съм в признала за магьосница при отслабването.

# 173
Здравейте,приятели!

Фрактал,радвам се ,че се появи!
Смайлзче  Hug

Анито,гледай да не прегрешиш на РД.Може да не си качила моментално,но внимавай да не се отрази епоследствие халвичката- може да спреш да сваляяш за известно време...

Хубав ден! Пийте ВОДА!

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 15:29 от eleaa

# 174
Яяяяяя, Фракталче се появило. Аз се покрих, защото  не успявам да съм напълно режимна поради здравословни проблеми. Задържам много вода-не знам по какви причини. ходих на ендокринолог за по-сериозни изследвания. Напълно в норма съм. Фракталче, иначе конджакът го унищожих, че даже и половинът се включи, но той го ръфа направо така като хрущялче, че му бил много вкусен  Joy

# 175
Докато Смайлз се върне, трябва да минем на самообслужване.  Sad Не забравяйте, обезмаслено мляко... А бе знаете си...

Елеаа, аз ви четях почти съвсем редовно!  Hug Избягвам да пиша, когатъо ми е криво, а то май все така се случваше напоследък. Май и други са така, та темата позапустя. Дайте да се стягаме (ех, това прозвуча малко кухо, като "дайте да дадем", но пък то е вредно човек все да е интИЛигентен, нали?  Sunglasses )
Алинка, ей появи се и ти най-сетне! Радвам се, че ви е харесал конжакът! Новите варианти са още по-шантави.  Laughing Казвай кога да пращам следващата партида.

Момичета и момче - лек, слънчев, весел уикенд! Аз днес ще работя до късно, но ще ви наглеждам. Режимствайте с усмивка  bouquet

Да препоръчам нещо УЖАСНО ДОСАДНО, НО РАБОТЕЩО, дори при упорити неводопийци:
воден будилник

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 13:59 от fractal

# 176
Аааааа, Фракталче, ние вече ги изядохме. така, че много ще се зарадвам на следваща партида  Hug

# 177
  • София
eleaa, не пиша защото при мен нещата не вървят. Продължавам да упорствам да видим до кога ... Този път просто не ям. Трудно преглъщам пиле вече и не си готвя, а карам в крачка. За сладко само си правя крем карамел с малко нес кафе на дъното. Много е вкусен, даже мъж ми се учуди.
Много се радвам на успяващите и така се надъхвам. 😊
Хубава вечер!

# 178
eleaa, не пиша защото при мен нещата не вървят. Продължавам да упорствам да видим до кога ... Този път просто не ям. Трудно преглъщам пиле вече и не си готвя, а карам в крачка. За сладко само си правя крем карамел с малко нес кафе на дъното. Много е вкусен, даже мъж ми се учуди.
Много се радвам на успяващите и така се надъхвам. 😊
Хубава вечер!
Защо да не вървят,Габи?Какво точно имаш предвид?Кой ден си?Колко е си свалила и на сантиметри също гледай?И аз виках като теб в началото, но после нещата тръгнаха:)Я дай меню да видим-тук момичета на мен много ми  помогнаха и си открих някои грешки в менюто...
Фрактал,знам,че в най-скоро време ще сме от печелившите:Simple Smile
Алинка,здравето е най-важно!

Смайлзче  Hug

Мери,къде си?
Кеа,браво за свалените сантиметри!!!Ще вадиш бедър ти през лятото,усещам аз:) Hug

Хубава вечер,дами!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Добро утро!

Не забравяйте да пиете ВОДИЧКА!

Хубава Неделя!

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 11:27 от eleaa

# 179
Здравейте момичета и момче  Simple Smile
Тук съм Елеа,тук съм си . Джиткам си един кг. надолу-нагоре вече около седмица,предполагам че още 5-6 дена ще е така,после ще падне  Grinning Явно цялата втора фаза ще я изкарам така - с дълги периоди на застой.Тъка че Габи - не се отчайвай,продължавай смело напред -ще има резултат.Това че не ядеш пиле е кофти,надявам се, че компенсираш с друга режимна храна - трябва да поемаш достатъчно белтъчини,за да провокираш отслабването. Peace
Уффф,тия дни и аз имам проблема на Алинка -задържам много вода и се чувствам като плондер  Sad Предполагам,ама не е сигурно,че се дължи на МЦ.То ще си покаже.

Общи условия

Активация на акаунт