Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 605
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • гр.София
Здравей slavin4eto, поздравления за резултатите, и аз миналия месец правих ударния за 10 дни, но последните два дни нямаше мърдане на кантара. Трябва да се пие задължително поне 1,5 л. вода това е задължение, инъче е опасно за здравете, гледай да си следиш водата горе-долу за да не пиеш по-малко.  Успех с втория етап Simple Smile

# 301
Здравейте и от мен  :bouquet :  докарах ги до 85 кг, при начални 98 си е добър резултат за 3 месеца/поне така мисля де/. Продължавам втора фаза 5/5 защото искам още 10 кг да сваля, вярно ще е бавно но пък се надявам да е славно  Grinning Пиле, риба понякога яйца - това хапвам, и пия минимум 2 л вода. Успех на всички, не се отказвайте ! Stop

# 302
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте  Hug
И аз съм си режимна, и при мен върви много бавно, но това е положението.

vh1, 3кг за 19 дни са чудесен резултат, то и на мен ми се иска да свалям по 5-6 кила на месец, ама няма.  Laughing

Аз също ям основно пиле, риба и яйца, та си мисля да започна някакви витамини. Мога да се храня и по-разнообразно, но като сготвя за останалите и просто не ми се занимава да готвя и за мен, та го карам на скара, сух тиган и плик, и то все неща, които стават бързо.

# 303
  • гр.София
    Здравейте на всички Simple Smile
  За 5 дена ПЗ само 200 грама на долу, както миналите пъти, но никога не съм яла по вкусни зеленчуци. Истински късметлии сме, че втора фаза е в този сезон. Има разнообразие от пресни и свежи зеленчуци, които могат да се ядат без мазнина и сол. Краставиците винаги съм ги яла много солени, сега си ги хрупам нарязани на четвъртинки с малко ябълков оцет за аромат. Вкусовите рецептори вече си идват на себе си и усещам истинският вкус на храната, преди усещах само вкуса на солта.
  Пожелава отслабваща седмица на всички и добри резултати на кантара Simple Smile

# 304
  • UK
slavin4eto  Hug,здравей!Радвам се да те видя отново тук!Помня те от преди 4 години!
Аз имах същия проблем с инсулиновата резистентност,преди доста години.
Режима действа прекрасно при този проблем,стига да се спази точно и да се изпълнят стрикто всички 4 етапа.
Препоръчвам ти да го започнеш отново,като този път внимаваш повече  Laughing
/Аз свалих над 50 кг.преди 3 години с този режим,отървах се от инсулиновата резистентност,но борбата ми с килограмите продължава и до днес...За съжаление,при нас тази борба ще продължи цял живот.../
Пожелавам ти от сърце да справиш! bouquet
Здравей, благодаря за подкрепата. Сериозно се замислих да се завърна отново към Дюканките Simple Smile Факт, че от никоя друга диета не мога да смъкна нито грам. Разрових се в интернет относно диетата и инсулиновата резистентност, явно наистина се отразява добре при нас. Доста хора са си подобрили показателите след нея, така че от вторник влизам с пълна сила. Остава въпроса за ударния етап. Преди правих 5 дни, сега мисля за 7. bouquet
Здравейте, може ли да ми кажете повече за инсулиновата резистентност? И аз забелязвам, че при други диети не отслабвам. Отделно, че не ми действат добре на хормоните и кожата (акне, подуване, болезнена овулация, ПМС).

# 305
Teryaki Hug
Ето,тук мисля,че е доста добре и подробно обяснено:

http://lubomirivanov.com/3149/

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=dietes&Number=1951706646

# 306
  • UK
Много благодаря, информацията от първия линк е много добре обяснена.  bouquet
Леле, хвана ме страх...През бремеността имах доста повишена захар. Наскоро пък преживях алергична реакция към антибиотик, два пъти ме приемаха в болница и от тогава качвам кг въпреки, че ям само здравословно, без гали и захар. Ходя на фитнес 3-4 пъти седмично, броя калории, но ефекта е нулев.
Май ще се започва пак 2-ра фаза и упражнения с тежести.

# 307
http://bgkef.com/Tq-postavq-dve-qyca-v-edno-plikche-s-cip-Sega-G … -se-sluchva-VIDEO
Тук не видях дамата да слага мазнина, значи като изключим кашкавала, е подходяща за нас.....само, че не знам какво трябва да е това полиетиленово пликче, че да не се разтопи във вряла вода.
Тери, миналата седмица ходих на ендокринолог и една "свръхкомпетентна" докторка, ми каза: Ми вие със сигурност имате ИР. Всички дебели жени имат инсулинова резистентност"...... #2gunfire

# 308
  • гр.София
Аз на моя кукър парата никога не съм я ползвала......моята решетка, обаче е пластмасова  Thinking
Вчера си купих велоергометър.......умишлено го казвам, за да ме тормозите, ако го оставя в гаража само да събира прах......

Как е  велоергометъра, караш ли

# 309
Паркиран е пред ТВ  Embarassed

# 310
  • гр.София
идеално, пускаш си серия от любимия сериал и няма и да усетиш как ще мине половин час  Grinning

# 311
  • UK
На моя си суша пране.  Mr. Green Много ми доскучава велото, предпочитам пътека, но е хубаво да се комбинират.
Карам 2-ра фаза, 2кг свалих до сега. Доволна съм.

Алинка, друго нещо каза ли докторицата?  Confused

Пликчето за омлета е от по-дебелите, като за фризер.

# 312
Тери, тя беше толкова "компетентна", та ми се отщя да и задавам повече въпроси.

# 313
  • UK
Хелоу, итс ми  Crazy

Искам да ви попитам какво мислите за продуктите, които се продават в сайта на Дюкан?

Трябва ми книгата на Дюки, но не намирам линк в заглавната страница  newsm78

# 314

Трябва ми книгата на Дюки, но не намирам линк в заглавната страница  newsm78

Тери, Hug

http://www.virtualnabiblioteka.com/images/upload/books/Novi/pier … bnem.zavinagi.pdf

Общи условия

Активация на акаунт