Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 590
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
slavin4eto  Hug,здравей!Радвам се да те видя отново тук!Помня те от преди 4 години!
Аз имах същия проблем с инсулиновата резистентност,преди доста години.
Режима действа прекрасно при този проблем,стига да се спази точно и да се изпълнят стрикто всички 4 етапа.
Препоръчвам ти да го започнеш отново,като този път внимаваш повече  Laughing
/Аз свалих над 50 кг.преди 3 години с този режим,отървах се от инсулиновата резистентност,но борбата ми с килограмите продължава и до днес...За съжаление,при нас тази борба ще продължи цял живот.../
Пожелавам ти от сърце да справиш! bouquet

Здравей, благодаря за подкрепата. Сериозно се замислих да се завърна отново към Дюканките Simple Smile Факт, че от никоя друга диета не мога да смъкна нито грам. Разрових се в интернет относно диетата и инсулиновата резистентност, явно наистина се отразява добре при нас. Доста хора са си подобрили показателите след нея, така че от вторник влизам с пълна сила. Остава въпроса за ударния етап. Преди правих 5 дни, сега мисля за 7. bouquet

# 286
  • гр.София
 Браво An.che за резултатите които си направила преди и то за шест месеца, може ли да ми кажеш колко време задържа резултата, сега колко си, питам защото съм склона към напълняване по прицип и за това се спрях на тази диета, защото при нея уж няма йо-йо ефект

# 287
slavin4eto ,ударния етап зависи от началното ти тегло и от килограмите,които имаш за сваляне.Аз,когато стартирах през 2012 г.от 130 кг.,направих 10 дни ударна.Прецени сама колко дни ще са най-добре за теб. newsm78

nadq_a ,резултата го постигнах за повече от 1 година,а не за 6 месеца.След това продължих с много бавно и внимателно въвеждане на новите храни в трета фаза.Резултата ми варираше +- 3кг.И така до края на 2015 г.,като аз стоях в 3+ фаза,но не в 4-та....
Преди Коледните празници си позволих малко по-различна храна/пържено,но рядко,ядки,малко алкохол от време на време и по повод.Хляб,сладкиши,и каквото и да било тестяно или сладко изобщо не съм и опитвала/.
Правих си протеиновите четвъртъци.И за около два месеца си "сложих" 10 кг.,ей така,от нищото...неусетно... Mr. Green
И отново втора фаза,от 03.01.2016г.,но вариант 1/1.Сега,вече съм в предишната форма,махнах ги тези 10 кг.Сама си направи извода за какво става въпрос...
Няма как да се запази резултата,без стриктен и постоянен контрол на всичко,което се яде!Това показва моя опит,вече 5-та година в тази битка!
Пропуснах да кажа,че се стремя да ходя пеша всеки ден,поне 2- 3 километра.
Най-общо така стоят нещата.... Peace

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 18:31 от An.che

# 288
  • гр.София
  Права си, трябва си постоянен контрол, че да няма опа тука тоя кантар какво показва. Мисля като стигна 3-та и 4-та фаза много да внимавам, че като нищо ще се върна в първоначална позиция. От сега се настройвам на мисълта, че любимите ми храни кексчета, хлебчета, сладкиши, тутманици и всякви такива домашни глезотиийки (коите сега правя само на мъжа и детето) няма да ги ям повече, че те са ме направили 97 кг.

# 289
Здравейте, и аз се присъединявам към диетата. Тръгвам от 87. Преди години я правих и бях доволна от резултатите, но защото не пиех вода, си навлякох проблеми. Сега, взела поука - колко е важна водата, пак я започвам. Имам няколко въпроса, доста съм я позабравила.

Може ли да се консумира обезмаслено сирене - че освен него, други млечни продукти не приемам?
След ударния режим, който мисля да го направя 10 дена, но ми трябва много подкрепа, може ли смесения режим да сменям дните? Примерно 3 ПЗ/5 ПЗ, след това 5ПЗ/5ПЗ или всяка седмица трябва да са еднакви дните.

Благодаря предварително Simple Smile

# 290
  • гр.София
    Добро утро на всички Simple Smile
  Да се отчета за 5 П дни -2,2 килограма,, на долу.
  Имам питане, понеже тефлоновия ми тиган нещо се прецака за няма и две седмици от правене на яйца и палачинки без мазнина,почна да залепва, сега се оглеждам за друг. Има промоция в емаг на тигани и се чудя дали да не си взема пак тефал, или керамичен някъв или има един от инокс, някой има ли впечетление за тези типове тигани дали стават без мазнина.
   Имам и още едно питане, замислям се за готвенето на пара и видях доста разнообразие от такива уреди и не знам на какво да се спра и какво да гледам марка ли, голимина на съдовете ли, мощност ли, ако някой има такъв уред може ли да сподели впечатленията си, много ще съм благодарна.

# 291
  Имам и още едно питане, замислям се за готвенето на пара и видях доста разнообразие от такива уреди и не знам на какво да се спра и какво да гледам марка ли, голимина на съдовете ли, мощност ли, ако някой има такъв уред може ли да сподели впечатленията си, много ще съм благодарна.
Здравейте Nadq!
Прочети малко тук за да се ориентираш за херметическите мултикукъри за готвене на пара

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 12:52 от staiko1

# 292
  • гр.София
  благодаря за инфото staiko1

# 293
Аз на моя кукър парата никога не съм я ползвала......моята решетка, обаче е пластмасова  Thinking
Вчера си купих велоергометър.......умишлено го казвам, за да ме тормозите, ако го оставя в гаража само да събира прах......

# 294
Аз на моя кукър парата никога не съм я ползвала......
Как така!?! Че то на пара и пилешко , и риба , и зеленчуци - всичко без мазнина и е много вкусно. Аз си правя и бульон от кокали , и супи и т.н.

# 295
  • гр.София
 Избрах си уред за готвене на пара, от два дена преглеждам сайтове и в магазини ходих и най накрая се реших, има и опция за запазване на витамините, как става тая работа не ми е съвсем ясно ма нищо, ще е идеален за рибка и зеленчуци по дюкянски. Днес след един ден ПЗ съм с 500 гр. отгоре, вода ли задържам не знам, сол почти не ползвам, една малка щипка на ден и то хималйска, много ми е странно с това качване при мен в ПЗ дни.

Честит велоергометър alinnna със здраве да се потиш на него Simple Smile

Как сте мимичета и момчета сваляте ли, споделяйте моля

# 296
Ами аз и уред за готвене на пара имам на 3 етажа, но и той стои от 4 години, използван само веднъж.....

# 297
Аз на последния  Black Friday си купих тази електрическа програмируема тенджера под налягане :
Скрит текст:

Това за запазване на витамините в зеленчуците се отнася за варенето на пара върху скара или кошница. Когато се вари директно във вода , витамините преминават във водата.
А относно килограмите - втора седмица варирам между 116 и 117 кг. Нещо съм в застой, но се надявам скоро да се размърдат нещата.

# 298
Отчайвам се вече. 19 дни и съм отслабнала само с 3 килограма. Седмица вече не мърда пустият кантар.

# 299
  • Пловдив
Здравейте дюканки  bouquet Минавам да ви се похваля. Днес ми е 6 ден от ударния и вече съм -4 кг   newsm44 Мислих да го правя 7 дни, но май ще направя максимума - 10. Чувствам се много добре, не ми се яде, вероятно от Сиофора. Вода пийвам колкото мога. Успех на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт