Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 519
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • гр.София
  Заминавам на море тая вечер с малкия, доста неочаквано стана, и сега се чудя дали да не карам там само на  ПЗ дни не искам да почвам трета, ама не знам дали условията ще са подходящи за нормална втора, и мисля ако не са на ПЗ дни и това е, пък ще отслабвам като се прибера

# 496
Ядете ли ролца от раци (сурими) през първа и втора и фаза?

# 497
Bobinaaa За пшеничените трици - при мен пречат много на свалянето. За рачешките ролца - чела съм на много места че в тях има всичко друго освен раци и затова не са подходящи изобщо за режима, въпреки че много мами ги ползват.

# 498
Здравейте, Дюкянки!
Утре правя 5 месеца на режима,но понеже утре летя за България, реших да се отчета днес.
На 02.02.2016 год почнах от 130 кг. Сега съм 109.8 кг или за 5 месеца съм смъкнал по - вече от 20 кг. Проблема е, че си отивам за 2 седмици и се страхувам да не оплескам нещата. Дано да не си върна много кг. А като се върна продължавам във втора, защото искам да смъкна под 100 кг.
Лек и отслабващ уикенд ви желая!

# 499
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug
 Стайко, ще се справиш, не се притеснявай, не е толкова трудно, а и тук има достатъчно режимности. Ако имаш много гостита и срещи може да минеш само на ПЗ или в някакъв вид 3та. Simple Smile

За ролцата от раци - позволени са и в П и в ПЗ дните, но и аз ги избягвам тъй като са пълни с нишесте и захар, но съм яла и не е имало проблем. Аз лично ги причислявам към всички шунки, филета и тн., които се продават - и те са пълни със соя, нишесте, захар и тн., дори пушената сьомга е със захар, ама все пак я ям от време на време.  Wink.

За ВЦ и в книгата си пише, че може да се замени едната лъжица трици със смляно ленено семе.  Simple Smile

Хайде лек и режимен ден на всички!

# 500
Днес погледнах етикета на пуешкото филе-соев протеин 3 % и няма захар. Дали е подходящ за режима?!

# 501
  • Лондон
Привет и добър вечер,не съм нова в диетуването,но за дюкан-да.Ще се радвам да ме приемете и да вървим смело заедно напред.Накратко от утре стартирам ударния режим 6 дни,ако устискам и 10 и след това редуване на ПЗ.Преди година родих и качих 30кг,оставих 10 в родилното,по време на кърменето качих 3 и с 90-дневната само тях свалих и в момента тежа 97кг,срамота.Стигна се до това не сваляне и от хипофункцията на ЩЖ и обърканите ми хормони,които се опитвам да вкарам в релси с хормонална терапия и от недоспиване и ядене на всичко,най-вече на сладко,даже се мразя! Ще съм благодарна да обсъждаме и да си помагаме,ще се боря със себе си,но искам да успея да покажа и на съпруга си,че мога.За физическа активност само разходките всеки ден от 5 до 12-15км и дано това ми помогне. Много дълъг пост стана,извинявам се,лека нощ и до утре

# 502
  • Лондон
Хей,да не сте на море Simple Smile аз съм втори ден на П и съм си отлично,нищо не може да ме бутне.Като писах,че преди година съм родила и качила 30кг,имах предвид по време на бременността ги качих тези кг,но не мога да си редактирам отговора Simple Smile мляко предимно в кафето сутрин си слагам,триците хапвам с малко кисело мляко,предимно пилешко и риба съм предвидила за тези дни.Силно се надявам да има резултат,че направо ще се гръмна. Поизчетох ви и се надъхвам много,а мъжете-вашите резултати са супер,браво! Усещам как от два дни водя монолог,но лято е радвайте се на топлото време, Стайко ти събирай слънце,че тук само вятър и литъл рейн в Греат Бритайн  Joy Joy Joy

# 503
alinnna режимно е не се коси, даже е по-добро от повечето, аз като почна да ги чета и ми прилошава.

Dukan1905 кой на море, кой на планина Simple Smile
Ще има ефект, изобщо не се съмнявай, особено в началото е като магия ефекта почти при всички.
Задължително се измери и на сантиметри, защото дори като задържаш на едни килограми и мразиш кантара, сантиметрите намаляват и ти дават сила да продължиш. И не се стряскай, ако като минеш на ПЗ дни качиш малко, аз качвам почти винаги по 300 грама още от първия ден ПЗ, които изчезват на първия П ден.

Питай каквото те съмнява винаги ще се намери някой да ти отговори, ако не веднага след ден, два Wink

# 504
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Алина, и аз да кажа - режимно е и ролцата са режимни, просто аз по принцип избягвам да ям такива неща, но ей на и аз понякога ги ям. Simple Smile То от ролцата става много вкусна салатка с обезмаслено кисело мляко, краставичка, чесън и копър, ще взема тия дни да си направя, че днес тъй или иначе гадният кантарев ме изненанда с 1кг нагоре  Shocked Crazy . Съвсем съм си режимна, вчера съм яла само пилешко бонфиле и таратор, не съм в ПМС, пила съм достатъчно вода, нищо солено не съм яла (даже филенцата ям безсолни), та даже и проблеми с ВЦ нямам в момента. От де се взе това кило - идея нямам. Така като ми се случи и само се пуля в кантара и няма обяснение. Сигурно кантара ми е сърдит, че не го взех на море и си отмъщава.  hahaha

Dukan1905, добре дошла и продължавай смело напред! Както виждаш понякога е трудно, но пък диетата има резултат, само малко повечко упорство трябва. Simple Smile Имай предвид, че при проблеми с хормоните е възможно малко по-бавничко и трудно да стават нещата, но все пак стават. Simple Smile Предполагам, че вече не кърмиш щом си започнала с такъв режим, че тя иначе 90 дневната е подходяща за кърмачки, само дето не беше и моят режим. Simple Smile

# 505
И аз ги избягвам, обаче сега в жегите не ми се правят домашни колбаси и затова понякога купувам.....естествено след като науча наизуст съставките им  Joy

# 506
  • Лондон
Благодаря за приема и подадената ръка Simple Smile важното е,че отговаряте пък когато тогава.
Четох за краставички,но понеже у дома не се консумират кисели,пише и за корнишони също,та ?-са ми е може ли да се хапва по половин обикновена краставица с месото,рибата...четох в книгата,че по 2макс на ден,но дали става за УФ?  newsm78 Днес ми е трети ден,не съм се мерила,но се чувствам добре,ноооо възникна проблемът с 00,което при мен не е много добре,понеже съм предразположена към не ходене и имах доста проблеми с това преди години и реших да ям 1л овесени трици и 2л ленено семе,отделно си взех таблетки сена и довечера ще пия две,дано има ефект.
Друго,че чета и за моята хипофункция,много било полезно семената от чия да присъстват в диетата и киноата,която е богата на протеини,дали е удачно да ги включа? Отворена съм за всякакви съвети,засега не съм си ги купила,просто чета.
Не съм и 90-дневната се оказа,че не е моят режим.....как при ядене на сладко и макарони отслабва човек не знам,аз не успях.Не кърмя вече и затова минавам на Дюкан Simple Smile

# 507
Dukan1905 аз в протеиновите дни не ям краставички, така че не знам какви са ограниченията за количество.
За рибата, а изобщо за за всичките позволени храни -  ям каквото количество ми се яде, нали така се рекламира Дюкан - яжте колкото искате от разрешените храни, ми.. ям Sunglasses
Само млечните знам, че са с ограничение - общо до килограм на ден максимум да са.
Някъде прочетох за целите яйца, че Дюкан казва по 1 на ден, а белтъци колкото искаш, аз понякога ям по 4 цели (особено когато имам домашни), което би било проблем при човек с висок холестерол.

Днес ми е първи протеинов и нищо протеиново не ми се яде, насила хапнах малко сьомга, защото ако не ям, метаболизма ми съвсем се забавя и спирам да свалям. След пируването със салати последните 5 дни поне не съм гладна.

Хубав ден и много минуси на всички Simple Smile

# 508
Днес ми е ден 15 на режима, отчитам -4 кг. /от 71 на 66,7 тази сутрин/. Много съм доволна. В П дните си позволявам много малко зеленчук, да речем 1/2 домат или 1/2 краставица на таратор /не винаги, само в краен случай/. От няколко дни не ям триците, а пия китайския чай Сание и ми е много по-добре. Мисля временно да ги спра изцяло, ще ги ползвам само за готвене, я за палачинка, я за някакъв хляб като ми се дояде. Десерти не съм си правила, главно ям месо, кисело мляко и яйца. В ПЗ дните също не прекалявам със зеленчуците, ям по малко салата обикновено на обяд. Водата много я увеличих, на 3 литра и целулита видимо намаля. Продължавам с пълна сила. По калкулатора на Дюкан ми дава, че до края на август трябва да стана 58 ама да видим  Laughing
Успех на всички!!!  bouquet

# 509
  • Лондон
Bobinaaa браво на теб,страхотно!Аз също ям много малко краставица,основно докато направя жулиенчета на малкия и изяждам по едно две парченца  Rolling Eyes Нещо съм сгрешила май при първоначалното ми измерване вместо 97 съм била качила до 99 и днес ден 6-ти от УФ съм с 4кг по-малко,радвам се,но с тези хормони не знам кога ще тръгнат нагоре или надолу кг.Аз съм стриктна и се чувствам отлично!Приемам по една две л чия,четох в руски сайт,че е позволена,а за моето състояние е много полезна! Още 4-ри дни и започвам ПЗ.
Идва ред на ?-са след тази 10 УФ правя 10ПЗ и после как,редувам 5/2 или 7/2 за по-бързо отслабване? Правилно ли съм разбрала newsm78

Общи условия

Активация на акаунт