Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 514
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Може ли да го снимате, никога не съм мяркала в нашия лидъл 0,1%. На Пилос ли е или друга марка?

На Пилос е млякото, ако се сетя като ходим в Лидл ще го снимам (ако го има защото май не винаги е налично) иначе опаковката е със светло синя капачка, трудно се различава от другите млека, но има добавки, пише си на етикета.  Peace

Ще проверя и за на Маджаров млякото, до сега не съм виждала, но и честно казано след първите седмици не съм разглеждала млеката.

Добре дошли на новите момичета, успех!  bouquet

Аз днес имам минус след хапване на рибка, но предвид непостоянството на мистър Кантарев не съм се въодушевила особено, най-вероятно няма да го задържа веднага. Напоследък свалям много къдраво - свалям, после връщам, та може и отгоре, после пак свалям, ама наполовина, което може да задържа 1-2 дни, после пак нагоре и пак надолу и така. На някакъв странен танц сме с килцата.  Grinning Иначе съм режимна и се държа. Вече имам 4 месеца на режима, голям съм герой.  Party

Ламята, бързо да влизаш в релси, че да не извадим тоганите! И за другите прегрешили се отнася!  Crazy

# 526
Вярно си голям герой Не съм  bouquet
Предполагам, че се опитваш да ме плашиш с тиган, но аз в момента го свързвам с тричава палачинка и ми потичат лигите, така че заплахата е неефективна  Laughing

Понеделник и вторник съм била най-примерна дюканка. Днес трябваше да съм на ПЗ, но с прегрешенията, реших че 3 дни не се броят и ще си карам на П до петък и в събота ще докладвам какво е казал кантара.

Хубав ден на всички и повсеместни минуси на желаещите Simple Smile

# 527
  • Варна/Благоевград
Ама момичета хич не пишете, уж трябва вие да ме стимулирате, а никакви ви няма. Не така. Peace
Аз съм свалила 3,700 за 3 дни. Днес ми е четвърти, закусих с нещо подобно на чийзкейк от трици и кис. мл.  Sunglasses
Току що обядвах с 3 варени яйца и бутче и половина.  Rolling EyesЗа първи път си правя пиле по този начин и останах много изненадана, няма нищо общо с сухите бутчета от предните дни, който се мъчех да преглъщам.  chef hahaha
Сварих бутчетата, обезкостих ги и си "запържих" в тефлон с малко  bowuuвода, от тази в която се вариха, После добавих сол, черен пипер, червен пипер малко, само за цвят и чесън на прах. По принцип чесън не ям, но сега станаха толкова ароматни, направо нямам думи. Нахвърлих се и буквално всмуках храната за 5 мин.  hahaha :
С водата също съм добре първия ден изпих 2.5 литра, втория малко повече, а вчера ги докарах около 3.5 литра. До сега съм изпила почти 2.5 така, че като нищо да погълна още литър до вечерта и една Кола Лайт, че довечера ще излизам.   Crazy
Хайдеее пишете, четете и дайте да сваляме гадните кила вече... МАМ* ИМ #2gunfire #2gunfire

# 528
При мен нещата са в застой, нямам никакви нарушения, но от 66,7 надолу не мърдам  Crossing Arms
Ям си все същите неща, дробчета си правих вчера, яйца по панагюрски, кисело мляко, бисквити си правих с трици, страхотни стават. Продължавам напред. Явно стигнах обичайните кг и сега ще е много трудно, но ми е някак леко на самия режим, не се изкушавам, удобно ми е защото дори да изляза някъде навън все мога да си поръчам я пържолка, я салатка. Тия дни пия газирана вода, надявам се да не е в разрез с режима, че от колата лайт после имам ужасен послевкус, както и от всичко с подсладител.  Sick

# 529
  • Варна/Благоевград
Днес смъкнах още малко и вече за 4 дни съм 4,100 по малко. Twisted Evil
 Днес ще пробвам нещо ново няма да ям три пъти,а през час и нещо два ще мушвам по нещо
. Започнах в 9:30 с кейка ми с трици. В 12 изядох 2 варени яйца, а към 1:30 съм си триготвила едно горно бутче. Към 3 ще ям пак бутче,в пет също и към седем ще си изям десерта кис.мляко със степче.  Mr. Green
С водата се справям добре. Пих днеска и 259 мл Кола Зиро.Ще ги бутам тез кила да им се невиди. Crossing Arms
Вие как вървите?  Thinking

# 530
Аз качих 500 гр, въпреки че съм режимна, но е нормално - МЦ, след два-три дни би трябвало да съм рязко надолу.

Bobinaaa никакво газирано не е добре, и Дюкан го е казал - колата лайт е по изключение и за да ни залъже глада за сладко отвреме-навреме, а не за постоянна консумация. Ти особено като задържаш, не е зле да се откажеш от газираната вода, за да разбуташ нещата. И аз не мога да я пия колата лайт - отвратителна ми е Sick На мен глезотията ми е кафето с подсладител. По-принцип съм силно против подсладителите и знам, че са супер вредни, но докато съм на диета съм си разрешила два сутрин с кафето с мляко за разкош Simple Smile Страхотно е че имаш воля и въпреки застоя си режимна bouquet

sisonka_ Браво на теб! Експериментирай, важното е да е с позволени храни. Аз в началото на диетата го карах на почти нонстоп ядене и все се чувствах не заситена като съм само на протеини. На няколко пъти имах дни в които буквално преяждах (само с режимни неща) през 2-3 часа, до силни стомашни болки стигах, но след като утихнат пак съм свирепа. Най-странното е, че дори след такива дни свалях.
Сега съм се уравновесила - 3-4 основни хапвания + пиене на айрян или хапване на нещо малко като ми се прияде на мозъка, но знам, че реално не съм гладна.

Хубав ден на всички и не забравяйте да пиете ВОДА!

# 531
  • Варна/Благоевград
Аз съм точно обратното, не съм особено гладна особено вечер, вярно, че обядвам последните дни късно, чак към 2-3, но все пак.
Снощи не вечерях нищо, както казах излизах мислех, там да си поръчам нещо, но не бях изобщо гладна и затова чак като се прибрах към 11 изядох едно варено яйце, колкото да не е съвсем без нищо.

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 14:24 от sisonka_

# 532
Аз ям по веднъж най-много 2 пъти на ден. Не закусвам, пия кафе с мляко. На обяд (чак към 3-4) ям кисело мляко или яйца, зависи какво имам. Вечер към 7-8 си правя нещо набързо. Изобщо не изпитвам глад, чак ми се повдига ако хапна от нещо повече. Вода пия до към 2,5л. на ден. В застой съм и днес, макар вчера да съм изяла две шопски салати без сирене и без никакви овкусители  Crossing Arms Crossing Arms

# 533
  • гр.София
  От няколко дни съм си в сф и мислех, че по лесно ще влезна в ритъм, но нещо не върви работата, няколко дни си бях режимна и след това пак съгреших, може би е защото ще ми идва незнам, лоша работа. Чудя се какво да правя, дали да не влезна за известно време в трета, че с това прегрешаване по лошо. Сега съм 71 кг. което не ми беше целта, но изглеждам що годе добре, искам да се боря за 65 кг. но много се притеснявам, че не мога да влезна в ритъм. Има ли някой който да е влизал за известно време в трета фаза за известно време и после пак да се е върнал във втора да си изчисти останалите килограми, моля споделете опита си 

# 534
  • Варна/Благоевград
Уф почвам да мрънкам вече... Crossing Arms
Егати мишите крачки правя, днес пак мръднах само с 200 грама, вчера бяха май 300. Надявам се по бързо да става, уж съм във ударна, не ми се мисли какво ще стане като започна ПЗ.  ooooh!

Мислих да правя 10 ударни, защото имам за сваляне над 50 кила, но ако продължавам така, ще изкарам 7 до неделя и от понеделник започвам на ПЗ.
ОООО изобщо не съм доволна  #2gunfire #2gunfire
А по режимна от това няма на къде да бъда и вода и храна и всичко... Sad
Прочела съм за сега последните 3-4 теми, но има ли някой да е смъкнал толкова кила, колко искам аз?

nadq_a Една- две теми назад съм чела за момиче, което така изкарало е трета, но през нея е качила 5 кила и след 3та се върна пак във втора.
Според мен не е особено добра идея, защото всичко, които правят диетата за втори път (а на теб така ще ти се падне) се оплакват, че смъкват много бавно.

Нека кажат и другите момичета мнение. Успех каквото и да решиш! bouquet

# 535
nadq_a опит не мога да споделя, но смятам да пробвам точно това Simple Smile
Аз съм 61,5 кг в момента, а искам да съм 58 кг., но тръгваме на почивка края на другата седмица, и ако не съм на трета 100% ще съгрешавам, което мисля ще е по-лошо. Като се приберем ще пробвам да мина пак на втора, и да махна останалите 3,5 кг. и ще кажа получава ли се.
Най-вероятно тогава ти ще може да помогнеш с опит Simple Smile

# 536
  • гр.София
   sisonka_ виждала съм в темите май две-три жени дето са смъквали над 50, но не помня в кои теми, че ги чета хаотично, но виж снимките на преди и сега, там има едно момиче дето е смъкнало над 50 и е качило снимки, на мен сминките ми действат като стимул и ги разглеждам периодично. Аз карах ударната 10 дни, но не съм сваляла изобщо след 7-я ден.
  Не знам дали защото споделих снощи и ми олекна малко, но днес тоя звески глад за не режимни неща го няма, има си смисъл тоя форум, па дори и просто да си кажеш мъката.

# 537
  • Варна/Благоевград
Форума винаги помага, поне на мен, но не знам,защо винаги, когато реша да пробвам някоя диета и всички спират да пишат.  Thinking Нарочно го правите, за да ме саботирате знам ви аз, ама няма да се дам  Hug
nadq_a В темата на първа страница, гледах три пъти, аз ли недовиждам, или няма там снимки Shocked  newsm78

Струва ли се, че прекалявам с яйцата,на ден ми се събират, може би по 4-5, дори и в момента си варя 4 за обяд, че нямам нищо друго останало.  Възможно ли е да свалям от там с тези миши стъпки? И предния път ядях по повече, ама си свалях, е бях и на 21 тогава де, а от тогава си минаха 5 години, като стой, та гледай.
Ще се пробвам утре да не ям яйца да видим, какво ще стане.
В момента размразявам два килограма толстолоб, никога не съм яла и се надявам да няма кости и миризма, като шарана. Като гледам в пакета има 5-6 филета по големи от дланта ми, уж четох, че колкото по голям, толкова по малко кости има.
Мисля да го сложа в "марината" от черен пипер, чесън на прах и лимонов сок. Други предложения имате ли? На скарата мисля да го метна, а в фурна дали ще стане вкусен? Върху или завит в хартия?

# 538
  • гр.София
  ето снимките:

http://www.snimka.bg/?album%3baid=205763%3bold=1

защо не пробваш да ядеш повече белтъци и до 1-2 жълтъка на ден, аз така правя

# 539
  • Варна/Благоевград
Благодаря ще разгледам дамите след малко.
Ще намаля яйцата, а даже и няколко дни мисля напълно да ги спра.

Общи условия

Активация на акаунт