Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 518
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте!  Hug
Аз отново съм в застой и кантарев е ту нагоре, ту надолу, но го очаквах, тъй като в момента боря кила, на които много отдавна не съм била.

Дюкан 1905, като ти свърши ударната си минаваш направо на редуване - 5П/5ПЗ, 4П/4ПЗ/, 2П/5ПЗ или там каквото си си решила (или ти е препоръчал калкулатора). Аз редувам 3П/4ПЗ за да мога през уикенда да съм на ПЗ, а калкулатора ми беше препоръчал 4/4, но така ще ми е трудно да го спазвам.

Бобина, чудесен резултат, браво!  Peace

Хайде, лек и олекващ ден на всички!  bouquet

# 511
При мен трудното тепърва предстои. Аз винаги съм била 60-63 кг. Като забременях преди повече от 3 години минах 100 кг. След раждането бях 86. С много зор едва стигнах 70 и повече от две години ту свалях, ту качвах. Това лято реших че просто вече няма на къде и пак си се захванах с Дюкан. Правила съм режима и преди и винаги действа, но провалях нещата в трета фаза. Този път мотивацията ми е много силна и се надявам да успея. Крайната ми цел е 55 кг до Коледа.

Искам да попитам някой правил ли си е крем карамел, дали ще стане с подсладител и без карамел естествено, само мляко и яйца?

# 512
На мен ми е най-лесно да правя крем карамел като ми се хапва сладко. Става бързо и прилича на нормален крем.

# 513
На мен ми е най-лесно да правя крем карамел като ми се хапва сладко. Става бързо и прилича на нормален крем.
Супер, ще си направя още днес!  chef

# 514
  • Лондон
Бобина аз също макс тегло в младите ми години тежах 64,аз съм с широк ханш и тези кг ми стояха много добре,дълги години ги подържах,след време с хормоналните аномалии стигах и 79,забременях 74кг и до 7-я мес.бях качила само 8кг и спрях работа и стана тя каквато стана,влязох да раждам 102-105 не знам и като излязох се закотвих на 97кг и по време на кърмене,ту ги свалях,ту ги връщах,а мин.неделя преди да започна Дюкан съм бях 99,слава богу взех да ги свалям,днес си взех и зелен чай на таблетки и на чай.Работата трябва да стане.
Крем карамел ще е супер сигурно само яйца и мляко и аз ще опитам утре  chef

# 515
При мен така се въртят нещата, че тъкмо ще отслабна и пак ще трябва да забременявам. Ама ако забременея на тези кг сигурно ще мина 150 този път, та и това ми е другия стимул да сваля, малко да задържа и тогава да повтарявам  Joy
Някой има ли опит с втора бременност след режима?

# 516
  • гр.София
  Здравейте на всички и добре дошли на новите, поздрави от морето.
 Ваканцията ми се удължи с още 10 дена, което е добре за малкия, ма за мен не, че преди три дни оплесках нещата с диетата. Всичко си вървеше чудесни докато в един момент се оказах без нищо режимно в мен и скафих с една закуска, за съжаление не останах само с това а вечерта и сладолед хапнах, и това се повтаря трети ден подред, нз какво става, не мога да се спра, до след обяд съм си режимна и после прегрешавам. Естествено има и последствия в килограмите + 1,4  за три дни. Утре вече трябва да изляза от тоя порочен кръг и да влезна в релси, няма де се излагам и да си плюя на труда.
 Успехи на всички Simple Smile 

# 517
 Аз имам опит - забременях около година след като свалих с режима преди около 7г. С тази бременност качих най-малко кг. около 18-20 (тъй като не знам точно колко съм била преди да забременея), после обаче забременях пак и нещата излязоха извън контрол. Въпросът е, че след режима и докато да забременея с третото нещата бяха в някакви нормални граници.
Иначе моята структура е по-фина и нормалните ми килограми са около 60, което и гоня (като по-млада бях около 52-3, ама сега не мисля, че ще ми отиват, а и след 3 раждания има някои непоправими щети по мен  Laughing).

Крем карамел не съм си правила все още, търся си карамелена есенция, че искам като ще е да е.  Mr. Green

# 518
Аз направих с есенция портокал, страхотен стана. На 0,5 л. мляко сложих 5 яйца и 24 капки течен подсладител (равняват се на 3 супени лъжици захар). Не е баш като истинския ама става, ще гледам винаги да имам на разположение, направо ми се отпусна душата като си хапнах сладичко.

# 519
  • В един копнеж!
Здравейте, диетуващи! Кажете ми кисело мляко, което да е общо разпространено в търг.мрежа и да е 0,1 %. Изключвам Верея-та от 0,1% Няма такъв нишестен боклук като него и не ми е добре като го ям. Недоумявам и защо се лансира за Дюкан, но това е друга тема.

# 520
 В Лидл имат мляко 0,1%, но е по-лошо от верейското, аз до момента по-добро от него не съм намерила, то и при нас няма голям избор. Иначе би могла, ако не ядеш много мляко да потърсиш и някое 1,5% предполагам.

# 521
Аз си купувам Маджаров 0,1%, много по-хубаво е от Верея.

# 522
В Лидл имат мляко 0,1%, но е по-лошо от верейското, аз до момента по-добро от него не съм намерила, то и при нас няма голям избор. Иначе би могла, ако не ядеш много мляко да потърсиш и някое 1,5% предполагам.
Може ли да го снимате, никога не съм мяркала в нашия лидъл 0,1%. На Пилос ли е или друга марка?

# 523
  • Варна/Благоевград
Здравейте момичета от днес и аз започнах имам много, ама наистина много за сваляне. Правила съм Дюкан преди 5-6 години, когато за 2 месеца смъкнах около 25 кг. Сега ако повторя отново този си успех, ще съм много благодарна. Дюкан ми дава да смъкна до 78, което ми беше и на мен идеята и да го постигна за година и половина. Би било прекрасно, но за сега имам по краткосрочни цени, предвид липсата ми на воля.
Преди когато спазвах диетата понякога ядях пуешко и пилешко филе, които купувах от Пикадили и бяха олекотени. Сега има ли още такива някъде в Кауфланд например? Вчера гледах, но нещо не видях никъде.
За киселото мляко преди ядях Култура, но вчера си взех от Кауфланд на собствената им марка и много ми хареса. Сутринта си ядох триците с едно такова и степ ябълка, беше много вкусно.

# 524
Виждам, че докато ме няма сте си спретнали парти, добре дошли на всички новобранци Simple Smile

nadq_a и аз се поизложих, нещо вече нямам воля да изляза с приятели и да не съгреша, затова ще прекратя излизанията със сядане на маса, че както казваш, не е ок да си плюем на труда.
Вярвам че вече си влязла в релси, аз вчера успях след като три дни прегрешавах наред.
Интересното е че само след първия ден прегрешения качих 700 гр, а после свалих половината, въпреки катиното мезе и мекицата с мед  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт