Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 486
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Да така е права си.Аз не се отказвам просто защото ми е трудно или нямама мотивация, просто не се чувствам добре физически с този режим.
Благодаря, късмет и на вас  Hug

# 121
Добро утро,Дюканеси!
 Смайлзче,може ли две чаши да дам,че съм като ударена с мокър парцал:)))
 Елси,късмет!:) Знам какво е да не си падаш по месото...

Кеа,премери ли сантиметрите в ханша? Ти ако имаш по-тънка талия,няма как да свалиш ит нея.Я премери бедрата- сигурна съм ,че има разлика...
Ако щете вярвайте,аз значително се вталих в ханша,кг не съм се мерила.Каро намеря читав кантар ще споделя!:)

Пиете ли ВОДА?!!!

# 122
  • ...на безопасно
Е, как ....аз само ханш и бедро меря. Другото не ме интересува   Hug

# 123
Е, как ....аз само ханш и бедро меря. Другото не ме интересува   Hug

Simple Smile)))) И аз така...И зя два месеца колко разлика имаш?

# 124
  • ...на безопасно
Преди година си купих кантар. До тогава винаги критерии ми е била обиколка бедро / на брич/. И сега това ми е водещо.
За 2 месеца - 4 см.

# 125
Преди година си купих кантар. До тогава винаги критерии ми е била обиколка бедро / на брич/. И сега това ми е водещо.
За 2 месеца - 4 см.
И аз съм с такъв резултат за сега и искам да махна 20 см.Дали съм си поставила реална цел:))) Като се постопли,мисля че ще се ускорят нещата:)

# 126
Мерете си мерките, не толкова кг-те, на см се сваля повече, момичета  Peace
Елсинор, успех!  Hug

Нещо за малко петъчно настроение  Laughing

# 127
  • Испания
Добро утро!

Кафе, кафе, кафеееееееееее...

eleaa, давай двете чаши!  Joy

Усмихната и режимна събота!

# 128
eleaa, давай двете чаши!  Joy
И с двете чаши ще си остане темата, както е тръгнало...
Какво ли се занимавам ...

# 129
  • Бургас
Добро утро!

Да сервирам закуска и да споделя само, без да се оплаквам, защото аз сама съм си виновна и поемам цялата отговорност и всичките тигани, които заслужавам + 1кг отгоре. Вчера ядох пица...  Embarassed  и много ме е срам, мнооого. И не се борих изобщо. Така че не мога да каже, че съм се предала. Просто преживях момент на непукизъм, явно защото видях 69,8 на кантара. Може би си казах, че съм тръгнала добре и няма да е кой знае какво прегрешение. Днес съм на манежа с пълна сила и бутилка с 2,5 л вода. Дано поне половината от тоя килограм е вода.

Аз изобщо не съм се мерила с метъра. Не мога да схвана къде да се меря. То едно безформено положение на корема. От където и да се подхвана все съм 100тина см.

Отивам да си ям триците, да се наливам с вода и да си ближа раните...  ooooh!

# 130
  • ...на безопасно
Да се наредя и аз за тигани....
Не мога да устоя за прясно мляко от кравата....не от магазина...Ама баш от кравата.
Знам , че е с 4% масленост поне, амааааааааа. Имам си доставчик и като сложа да го варя...охохохойх. Ни моа!!!!   341uu
И пушена скумрия си позволявам / пак от доставчик - домашно производство, истински пушена!/

Давайте тиганите!
Пици и торти посмъртно не могат да ме изкушат.
Виж, плодовете са ми голямата болка.

# 131
Като гледам няма да стигнат тиганите  Wink ,и аз се нареждам в редичката  Embarassed  За два дни съм +1,знам че повечето е вода,защото тези дни ям доста солени неща и естествено забелязвам колко вода пия и колко задържам,но все пак ме е яд  #Cussing out Днес ще се опитам да елиминирам солта.

# 132
Добро утро,момичета!
 Смайлзче,многоо апетитно кафе"Simple Smile
 Сега от кого да започна с тупаниците:))) Няма да се отказвате,ей!:) Случва се отвреме на време,ама да се старарм повечко,защито е крайна сметка си е заа наас самите,всичко е на наш гръб:/ И аз съм пила мляко от кравата каато има...Отвреме на време опитвам от яденето на бебенце и т.н.,но няма да се оставяме- каквото било,било и продължаваме.Ако се отказваме и отчайваме ди никъде няма да стигнем,така че се отпуснете и си гледайте напред... Hug

Кари,защо така? Имам чуеството,че се демотивираш?

Дес,Фрактал къде сте?

# 133
  • Бургас
Аааааааааааааааааааа, никакво отказване! Тая година ще се изпъна на първа линия на плажа с изрязан бански! Сефте от 5г насам! Ма няма да е иначе, ей тъй на инат! Обожавам сирена всякакви, и мляко, и масло истински, но м...а му няма да близна повече!

# 134
  • Испания
Тигани, бухалки - колкото щете.  newsm66 341uu newsm66 Но по-добре сами да ги си раздавате и не след, а преди да посегнете...  Wink

Едно интересно, любопитно и забавно интервю с нашия доктор:

http://www.spletnik.ru/beauty/zvezdnye-diety-i-fitnes/49724-inte … kh-selebriti.html

Когато усетите, че отслабва мотивацията ви или ви минават "грешни" мисли през главата, четете: книгата, има страшно много интервюта с Дюкан, четете старите дюкански теми /мноооооого изводи може да си извади човек от тях/. Надъхващо и мотивиращо е.  Simple Smile

==================================================================

Добро утро и усмихнат режимен ден!

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 08:50 от smileys

Общи условия

Активация на акаунт