Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 612
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
  • UK
Пиратка, мерси красавице  bouquet
Как си, що си?

Утре ще се меря и ще си правя снимки ''преди''. Дано скоро има и ''сега''. Joy

Колко кг на месец е реалистично спред вас?  Мисля да си поставя за цел 5кг до края на май.

# 316
 HugTeriyaki,да,5 кг. до края на май,според мен е напълно постижим и реалистичен резултат!
На всички тук пожелавам весели Великденски празници!
Бъдете стриктни и режимни! Hug

# 317
  • софия
Здравейте момичета! Някой правил ли е олекотения вариант от новата книга? Знаете ли от къде да поръчам книгата за този по-лек вариант и как се казва?

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 21:25 от dilyanad

# 318
Пиратка,
Как си, що си?

Тери, добре съм. Задържам положението под 60кг. Гравитирам си около 58, 59кг.  Карам си нещо като 3+...общо взето целта си иска своето, няма лесно.
Ти накъде още ще сваляш?

Здравейте момичета! Някой правил ли е олекотения вариант от новата книга? Знаете ли от къде да поръчам книгата за този по-лек вариант и как се казва?

Ако това е олекотения вариант за който говориш /поста на v1v1 - №330/

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=902783.msg32519104#msg32519104

аз лично не бих свалила нищо с него. Нямам спомен някой в темата да се е похвалил с резултати, но може и да греша.

# 319
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро!
Четох го и аз новия режим и със сигурност не е за мен, аз сега при стриктна режимност на втора фаза едва-едва свалям, а при него сигурно ще качвам.  Crazy

# 320
  • софия
Ще го пробвам от 02.05.

# 321
Ще се включа в темата само,за да кажа ,че съм спазвала режима преди(2008-2009г).Направих го изцяло,по книга-резултата беше повече отколкото си бях наумила.След като свалих до кг които ми препоръча калкулатора,аз се заинатих и свалих още,макар и мн.трудно.Изкарах си четвърта както подобава,тогава ви четях и понеже нямаше нищо трудно,неясно или пък не изпитвах нужда от аплодисменти -не съм писала.Но.... след 11год.забременях с второто ни дете,а веднага след това и с третото-ефекта се позагуби.Дотогава не съм имала покачване на теглото.След като се върнах на работа миналата година,нормализирах малко ежедневието си,а и госпожиците ми поотраснаха,реших,че е крайно време да се погрижа да заприличам на себе си.Аз веднъж само съм спазвала диета,едно си знам и....пак съм с Дюкан.Не се притеснявам,че го правя за 2ри път,не бързам -знам какво ме чака,как става....и така.
Девойки,няма магическа пръчка,няма норматив-има спокойствие и режим!Не го преработвайте,не го подценявайте! Naughty Какви са тези терзания,че два дни не е мръднал кантара?!? Shocked
Аз не се тегля всеки ден,а и кантара ми е малко старомоден-няма грамчета,а направо цели деления.Отчитам и че минах 30-те+още към 5 отгоре,три деца....но това е,ще се вталяваме-този път завинаги Sunglasses
Желая ви успех,малко повече мотивация и спокойствие!

# 322
  • UK
Така е, търпение трябва. В интервю Дюкан каза да се спазва стриктно 2 месеца поне, иначе отслабването се забавя. Да си пожелаем успех  bouquet

Зачетох книгата, тя е по-ново издание. Предишната, която намокрих и изхвърлих беше по-различна.  Thinking
Общо взето доктора предпоръчва много по-малко храна отколкото ние ядем. Примерно за закуска ям палачинка и две яйца, а той казва палачинка ИЛИ яйца. Какво мислите?

Днес П:
З. кафе, 2 яйца
О. варени кюфтенца с бульон, кафе с мляко
В. варени кюфтенца с бульон, мляко с джинджър

20 мин разходка няма, вместо това: малко почистване на дома.

Пиратка-фиданка си, браво.  Heart Eyes

krem_4e_81- много ще се радваме ако пишеш в темата, още повече, че имаш успешен опит с режима.  Hug

Отчитайте се, моля.

# 323
  • Cambridge, UK
Здравейте, момичета!

Включвам се към вас с надеждата вече да видя минус на кантара.
Имам за сваляне 18 килограма, след 2 бремености.
Приключих с кърменето и качих още килограми. Бебка е вече на година и половина, а кантара е безпощаден!

Правих диетата на Ваня Червенкова, свалих 3 килограма за 20 дена, след това качих 5.
Правих Military diet който е 3 дни не мръднах изобщо.
За 12 дена от 90 дневната имам -1 килограм, който при положение че тренирам всеки ден направо ме отчайва!

Преди години майка ми свали доста с Дюкан, та реших че е крайно време да се запиша при вас.
Целта -5 кг до края на май, още 3-4 през юни, 3-4 през юли.

Забравих да спомена най-големия ми порок - пия по 2-3 чаши мляко с нес кафе на ден, доскоро със захар, сега вече със стевия.

# 324
  • UK
Забравих да спомена най-големия ми порок - пия по 2-3 чаши мляко с нес кафе на ден, доскоро със захар, сега вече със стевия.
Добре дошла. А на стевията чете ли и съставките? И аз съм по кафето и напитките със сметана. Дюкан дава 2сл обезмаслена сметана на прах на ден. Аз се опитвам да пия повече черно кафе, хем е добре за метаболозма, хем намалява апетита ако не е подсладено.

С Дюкан ще отслабнеш със сигурност. И при мен други диети не действат, вкл. доста строги.

# 325
  • Cambridge, UK
четох, четох и реших да си поръчам от една аптека, в която имат стевия на листа и я мелят
преди това си бях взела от agave syrup, обаче то се оказа само фруктоза и го изхвърлих
иначе си купих и coconut oil но не ми допада вкуса на кафето с него, много ми е мазно на вкус

# 326
  • UK
Дано да ти хареса стевията. При Дюкан и без това никакво олио не е разрешено в първите две фази.
Може да споделиш какво тренираш ако искаш. Аз уж да започвам програма направена специално за мен, доста лесна ми се струва, НО не мога да стана рано да се завлека до фитнеса.  Mr. Green Вече една седмица отлагам.

Карина-тренираме ли?  Grinning

# 327
  • Cambridge, UK
имам закупена тренировка в Руми, но някак не ме грабва нейния стил на показване на упражненията
с първото ми дете правих Insanity, но на текущите ми килограми не мога да подскачам толкова много

купила съм си пудовка и йога постелка, упражнения правя от youtube
ежедневно скачам на въже, в момента 30 мин, целта е да вдигна темпото

обожавам да бягам, но за да бягам трябва да стана в 5, което е непосилно за мен, защото си лягам минимум в 1
през дена не мога да спя, защото имам хиляда ангажимента покрай децата и мъжа ми, който си е направо трето дете
освен това, той пътува нон стоп и то по за седмица - две, а аз нямам никакви помощници

# 328
  • гр.София
   Здравейте на всички, как изкарах те празниците? При мен беше мъчение да приготвям и гледам вкусотии, особено козунака. Ама съм желязна, никакви прегрешения Simple Smile
   Вече съм 82,5 кг. вече свалям бавно, но важното е, че свалям и се чувствам чудесно с 15 кг. по лека съм и все едно летя Simple Smile не се задъхвам вече за щяло и нещяло
   Ходя към един час на ден, но мисля скоро да почна зумба от интернет за начинаещи

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 00:54 от nadq_a

# 329
  • UK
Добро утро,

Браво nadq_a, страхотен резултат! По каква схема караш? Празниците минаха меко казано зле при мен.

usmifchica- 30 мин скачане, супер! Аз 2 мин без прекъсване едвам издържам. Insanity е прекалено трудно и за ръцете и за краката. Не е за мен. Последно ми харесаха тренировките с гюленца, доста изпотяват. 20 маха и сърцето ми бие все едно съм тичала бързо.

Днес П
З. Палачинка с канела, кафе
О. Варени кюфтенца
В. не знам още, може би пилешко

Включих и чай за отслабване. Естествено, само разхлабва стомаха, нищо друго не очаквам от него.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт