Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 158
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
аз реших да се претегля като свърша с ударния, за да не съм в очакване всеки ден Simple Smile
вчера :
з- мляко с овесени трици
о - печено пилешко филе
с.з - шунка с крема сирене на ролца
в. - 3 пълнени яйца

днес
з - мляко с овесени трици
о - пилешко крило и бяло месо - печени и сос с горчица
с.з. - не знам и имам въпрос - мога ли да пие протеинов шейк без захар направен с вода?
в. - омлет от белтъци, шунка и извара.

Каква шунка си купуваш, аз така и не успях да намеря някаква читава с ниско съдържание на мазнини и досега не съм яла. Мисля, че вече ще започна да снасям яйца с това пилешко Simple Smile, ама телешкото не го харесвам, опитвам се да хапвам риба или миди, ама и на тях не съм им голяма фенка.

# 646
Днес, сутринта -250 гр. Не знам добре ли е зле ли е..?! Как се получава това с над килограм  надолу не знам още в първия ден, явно аз няма да съм късметлийка  Simple Smile

З. Кисело мляко с трици
о. Пилешко филе на скара
в. телешко на тиган

# 647
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте.  Hug
Аз харесвам телешко, взимам едни стекове, които запичам на сух тиган и стават много вкусни, но трябва да им се хване точния момент за изпичането.
Иначе за пилето и аз вече чакам да ми пораснат гърди и на гърба (нали са бъкани с хормони тия пилета), ама е най-бързото и лесно нещо за готвене.
И понеже тези дни съм навън по цял ден си правя много сполучливи сандвичи, които са подходящи и за хора, които не искат да се обясняват на каква точно диета са. Simple Smile Правя си тричавия тутманик с 2 чйца, 3л. трици, 2л. извара и подправки в МВ в голяма чаша (от тези за супа), изчаквам да изстине и режа на филийки, които си изглеждат като от хляб, после мажа с млечен пастет (извара с подправки, а може и с яйчен), слагам филенца, може и резенчета краставичка, може и режимна горчица и/или кетчуп (в лидъл има един без захар), захлупвам с друга намазана филийка и воала - имам сандвич който е съвсем режимен, а на вид е като най-обикновен сандвич. Вчера и днес никой не е обърнал внимание какво точно ям и не се е наложило да обяснявам какво-що (предполагам повечето от вас са наясно колко е досадно да трябва да се обясняваш защо ядеш само пиле, сандвича обаче не прави впечатление).

Елинор, спокойно не си само ти, аз също не съм сваляла рязко в началото, но и аз свалих 20кг., така че режимът си действа, просто ако нямаш много задържана вода, няма от къде да паднат бързите килца. След някой и друг ден и ти ще се отчетеш с повечко свалени грамчета.

Аз пък установих, че освен по време на ПМС качвам и по време на овулация и кривата на свалянето ми е надолу, малко нагоре на МЦ, малко повече надолу, малко нагоре при О, малко повече надолу и тн. Интересно е човек да следи кога, колко, какво. Поне сега не се шашкам за всеки +, като погледна календара и си правя сметката дали да внимавам или да си купувам превръзки, да не говорим, че по това кога ми е бил + мога да предвидя и дали ще ми дойде по-рано, по-късно или ще закъснене с 1-2дни, шантава работа.  Mr. Green

# 648
Елинор, Не съм вече ти е отговорила,но да си кажа и аз.Имам голям минус вчера,защото имах много задържана вода.Последните дни се хранех доста безразборно и е нормално да задържа вода,отделно вчера ми беше първи ден от МЦ,а аз винаги задържам вода преди това.Та този минус на практика не се брои,кг ще почнат да падат от днес или утре.
Не съм утре ще си направя от твоите сандвичи за нощната,че тогава много прегладнявам и ми е най-слаб ангела Embarassed   колко мин печеш в МВ?

# 649
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Не съм утре ще си направя от твоите сандвичи за нощната,че тогава много прегладнявам и ми е най-слаб ангела Embarassed   колко мин печеш в МВ?

Нашата МВ е слаба, май 600В и пека около 6 мин, при по-мощна МВ вероятно трябва да са около 4.
Ако много те изкушават разните му неща можеш да си направиш 2 кексчета - 1 сладко (вместо сол и подправки слагаш подсладител и какао 1чл) и 1 солено, като от всяко взимаш половината, така ще имаш и сандвич и десерт, та вероятността да се изкушиш с нещо нережимно спада значително, а и ще имаш и за следващия ден да не се занимаваш. (Както е видно аз съм един изключително мързелив човек и ако мога нещо да си спестя - спестявам си го).
 Най-готино е като питат какво си носиш и кажеш - сандвич и кекс.  Mr. Green

# 650
Благодаря  bouquet Утре ще пробвам и ще докладвам  Simple Smile

# 651
аз реших да се претегля като свърша с ударния, за да не съм в очакване всеки ден Simple Smile
вчера :
з- мляко с овесени трици
о - печено пилешко филе
с.з - шунка с крема сирене на ролца
в. - 3 пълнени яйца

днес
з - мляко с овесени трици
о - пилешко крило и бяло месо - печени и сос с горчица
с.з. - не знам и имам въпрос - мога ли да пие протеинов шейк без захар направен с вода?
в. - омлет от белтъци, шунка и извара.

Каква шунка си купуваш, аз така и не успях да намеря някаква читава с ниско съдържание на мазнини и досега не съм яла. Мисля, че вече ще започна да снасям яйца с това пилешко Simple Smile, ама телешкото не го харесвам, опитвам се да хапвам риба или миди, ама и на тях не съм им голяма фенка.
Шунката в от Лидл 2% мазнина варено-пушена от пилешки гърди

# 652
И днес режимна  Simple Smile
най-накрая не се сдържа една колежка и започна да ме разпитва на каква диета съм. Аз се шегувам, че съм на глад и молитви  Laughing Обаче нали вижда какво ям горе долу , и ми каза, че с месо и яйца ще си докарам нещо на черния дроб. Нито съм спорила, нито съм обяснявала. От първия път ми остана обеца, всеки с който говорех ме обявяваше за луда и сега си мълча.
още съм в кухнята...като се започне и по 3 часа, ама няма как. Приготвих:
* прясно мляко с трици, ванилия и канела
* мусака от тиквички
* пилешко филе на тиган
* варени яйца
* млечна салата - нискомаслено цедено мляко, печени чушки, извара, чесън,сол
* тиквички на фурна с млечен сос
* овесен хляб - в очакване съм и той да стане и да си лягам.
Хубава вечер на всички и успех.
П.П. В тази тема ми липсва някой като Елеа от предишни теми и да казва: ПИЙТЕ ВОДА.

# 653
  • UK
Само да се вмъкна да кажа, че за 6 дена първа фаза свалих точно 5кг. Калкулатора ми даваше 2.5кг. Малко повече кис.м-ко хапвам май, колко грама беше лимита?
Сега съм ПЗ и съм качила малко грамчета. Днес спанак, извара и лютиво пиле барбекю.

Ще се включа тези дни.  bouquet

# 654
  • Плевен
Банда, к`во правите, бе?!?
Много ми липсвате!
ПИЙТЕ ВОДА, СЛАДУРИ!
Зизу, случайно влизам аз тук и гледам - някой ме споменал!!!  Hug Мерси!
Скрит текст:
Нооо, за протокола - с НВ ВМХ - след първоначалното отслабване, после взех, че се окръглих в корема... не е за приказка! Та и него спрях след месец и нещо ... явно не успях да си изчисля калориите и неусетно ги бях покачила... а и това смесено БМВ...  Joy не е за мен и моята възраст! Та сега карам 90 ДД... тя ми помага чудесно! За един месец свалих 5 кг. Не бях виждала такова чудо от първото ми режимстване с Дюкан!

Тери, поздравления за страхотните резултати в ударната фаза!

Хайде, сладурчета, няма да се намесвам повече! Рекох да дам и малко тласък на темата, че лятото вече си отминава, а тя не свършва... Laughing
На всички момичета желая да са стриктни и да си постигнат бързо целите! Целувки!

# 655
Армих, благодаря ти че писа  Hug Каквито и режими да изберем е важно да не се отказваме и да се чувстваме добре.  Peace При ВМ е много лесно да изпуснеш нещата, особено с В, съчетано с М - не е добре.
За водата - нали с ММ сме заедно в тази битка, та да споделя - всеки ден изпиваме по 10 литра вода  Shocked
Тери, честито. Лимита ни е до 1 кг дневно да са млечните, прясно мляко до 250 мл на ден.

# 656
ОоооАрхМих  Hug ,за момент си помислих,че се връщаш в темата  Simple Smile Успех с 90 дневната  bouquet
Тери - страхотен резултат  bouquet
Зизу - да си призная, лекичко завиждам на ентусиазма ти в кухнята,аз още не съм се стегнала явно и ме мързи да си готвя,та карам на по сухи неща  Embarassed Обаче трябва да започна да си приготвям разни неща,иначе бързо ще ми омръзне.
Днес - 500
хубав ден  bouquet

# 657
Ух, аз искам да се оплача. Вчера ми беше 2 ПЗ ден.
Закуската ми беше чаша к.мляко с ColonHelp ( като трици е) обяд  салата с кълнове и червено цвекло+пилешко филе, за вечеря малко зеле и зелена салата+пилешко филе.
Пих 2 литра вода, вмъкнах 2 броя малко капучино общо 250 гр прясно мляко.
Тази сутрин стъпвам на кантара и съм +1кг.
Не знам на какво се дължи при положение, че спазвам стриктно всичко.

# 658
Май повечето тук качваме от зеленчуците, аз всеки път добавях +300 гр още след първия ден зеленчуци и стигах до +1 кг след 5 дни, който обаче изчезваше директно след първия протеинов ден.

Моето заключение е, че е най-добре да се мерим на края на протеиновите дни и така да си отчитаме резултатите, но с напредване на дните прекарани в режим, аз поне не мога да се удържам и почти всеки ден съм на кантара.

Като споменавате водата се усетих, че пак съм я спряла почти, а уж си знам, че спирам да свалям като е под 1,5-2 л на ден Confused

Зизу и аз ти завиждам на енергията и ентусиазма. Събота ще последвам примера ти и ще сготвя за седмица напред

Не съм ти мина ли на трета, или още мъчиш втора, нещо не те проследих?

# 659
Май повечето тук качваме от зеленчуците, аз всеки път добавях +300 гр още след първия ден зеленчуци и стигах до +1 кг след 5 дни, който обаче изчезваше директно след първия протеинов ден.

Моето заключение е, че е най-добре да се мерим на края на протеиновите дни и така да си отчитаме резултатите, но с напредване на дните прекарани в режим, аз поне не мога да се удържам и почти всеки ден съм на кантара.

Като споменавате водата се усетих, че пак съм я спряла почти, а уж си знам, че спирам да свалям като е под 1,5-2 л на ден Confused

Зизу и аз ти завиждам на енергията и ентусиазма. Събота ще последвам примера ти и ще сготвя за седмица напред

Не съм ти мина ли на трета, или още мъчиш втора, нещо не те проследих?
Аз съм решила да направя 3 ПЗ/2П/4ПЗ и после пак така, на сватба и на гости съм през почивните дни и ще трябва да включа и салата.

Общи условия

Активация на акаунт