Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 41

• 73 238
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, не мога да опиша щастието си! Успях! 888 ми е ЧХГ на 11ти ден. Благодаря ви за подкрепата! Много ви благодаря!  Hug Няма такова щастие!  Hug

# 31
Честито Шакира  Praynig Hug bouquet
Стискам палци всичко да минава по мед и масло и да си бременееш и дебелеещ спокойна  Heart Eyes Blush

P.S. Ще се потъркам малко и в теб, дано и аз съм следващата.  Heart Eyes

# 32
Шакира, Честито!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и едно или две бебета след 9 месеца! Simple Smile

# 33
Serenity__bg, отново сърдечно ти благодаря за разясненията. Hug Знам, че имам тепърва много да чета и да се уча, а последните години се "наситих" на най-различни здравословни проблеми, та станах едва ли не експерт в много области. Joy Съвсем скоро ще отида на консултация при лекаря си, така че ще видим какво ще ми каже и какви лекарства най-вероятно ще трябва да приемам. Ще се постарая да оправя най-вече хранителния, а също така и двигателния си режим във времето, макар че съм страшен лакомник и много обичам да похапвам нездравословни въглехидратени бомбички. Blush Laughing Между другото, аз пък никога не съм имала кризи или дори моменти на премаляване, може би именно затова не отидох по-рано на преглед при специалист. Peace

Шакира, честитооо! newsm18

# 34
Ей, страхотен старт на темата! Само така да върви и повече хубави новини на има.
Шакира, много се радвам за теб. Всичко да върви по мед и масло  Hug

Гърне без похлупак, всичко е поправимо. Важното е, че вече се знае какво е и що е, ще се предприеме лечение и нещата ще си дойдат на мястото. Повече движение, малко съобразяване с храненето и ще се оправят нещата.

# 35
Честита Баба Марта мацки!
Шакира честито , лека и безпроблемна бременност до  baby накрая Heart Eyes
Ще си прося прашец  Mr. Green  Дано скоро и аз се заразя от тая болест  Laughing Laughing

# 36
Merelenda, благодаря, това е и моето кредо, оптимист съм по душа. Hug

# 37
Честито, Шакира! Wink)) Простете невежеството ми, но какво значи ЧХГ?

# 38
Ами то малко са ни другите хормони, че още един измислиха! Човешки хорион гонадотропин...нещо такова беше. Накратко - единствено при имплантация на ембрионите се започва негото излъчване в кръвта, а от там и в урината.

# 39
Момичета, не мога да опиша щастието си! Успях! 888 ми е ЧХГ на 11ти ден. Благодаря ви за подкрепата! Много ви благодаря!  Hug Няма такова щастие!  Hug
Бравоооооооо  Party Party Party

# 40
Честито Шакира, много се бори и успя браво.

# 41
Шакира, обичаме те! Споделяме радостта ти! Това е най-хубавата новина за Баба Марта!

# 42
Много благодаря за подкрепата! Много!
И аз ви обичам! Ако не беше  bg mamma, ако не бяхте вие с подкрепата не знам психически как щях да издържа.  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 43
  • Buffyworld
Шакира, честито ! Много се радвам ! Много хубава новина ! Стискам палци всичко да е както трябва и след време да се похвалиш и с бебче ! Браво !

# 44
  • в огледалото на живота
Шакира,усмихна денят ми  Heart Eyes

Браво момиче!
Само положителни емоции ти желая  Hug

Общи условия

Активация на акаунт