Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 41

• 73 221
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
И аз се боря за повишаване на феритина,но се чудя възможно ли е да се повиши до 70-80-90,без да се предозира човек с желязо  newsm78 . Мисля след празниците да ходя на хематолог и да попитам,но се притеснявам,че няма да ми обърнат внимание,още повече като разберат ,че сама си назначавам изследвания и се изследвам.
И да ви се похваля започнах безглутенова диета (една седмица вече),дори си мисля,че се чувствам по-добре в едно-две отношения,но ще изчакам още малко преди да се похваля  Laughing Дано се удържа покрай празниците сега,че с тези козунаци  Simple Smile

# 706
Дано се удържа покрай празниците сега,че с тези козунаци  Simple Smile
Аз бих изчакала празниците. Как пък точно преди Великден почна диета!  Joy
Козунаците на мен да пратиш, щом няма да ядеш.

# 707
Дано се удържа покрай празниците сега,че с тези козунаци  Simple Smile
Аз бих изчакала празниците. Как пък точно преди Великден почна диета!  Joy
Козунаците на мен да пратиш, щом няма да ядеш.
  Joy Как ме разсмя,благодаря ти. Simple Smile Мислех да правя безглутенови козунаци,но май ще наруша диетата поне веднъж-дваж  Simple Smile

# 708
  • София

Stelaartois,  за колко време прием на желязо косопадът ти спря?
месец след като бях почнала да го приемам косопадът видимо намаля. Успоредно с това правех масаж на влажен скалп с фино смляна морска сол, не знам, може и масажът да е помогнал Peace

# 709
  Joy Как ме разсмя,благодаря ти. Simple Smile Мислех да правя безглутенови козунаци,но май ще наруша диетата поне веднъж-дваж  Simple Smile
Недей! Само ще захабиш продуктите. Или си кусваш истински козунак, или изобщо не ги поглеждай  Simple Smile

# 710
Даже и с това ли няма да стане http://www.zoya.bg/public/upload/productimage/2296-13422-3.jpg?1445610912  Sad
Тъкмо викам ще прежаля 7лв. в името на един козунак  Cry

# 711
Понеже сте зачекнали темата, да се включа с питане - в момента на закуска хапвам от едни вносни 100% gluten-free овесени ядки. Едва ли има проблем, нали?

# 712
Даже и с това ли няма да стане http://www.zoya.bg/public/upload/productimage/2296-13422-3.jpg?1445610912  Sad
Тъкмо викам ще прежаля 7лв. в името на един козунак  Cry
Ами пробвай и ще споделиш после.
Рецепти за безглутенови тестени ястия много. На вкус може да се получи вкусно, но се съмнявам да има общо с козунак.
Ще чакам да пишеш, като направиш.

# 713
Хм за овеса ми звучи като едни спагети "от твърда пшеница без глутен" на които се чудех.
Merelenda, наканила съм се и ще пробвам, не очаквам да стане плитка и да се точи на конци, но поне на вкус и мирис да докарва. Ще споделя  Wink

# 714
Става между кекс и сладък хляб...

# 715
.

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 14:38 от Rainy day

# 716
Момичета,да ви се оплача,напоследък нещо ме болят костите,изтръпват ми ръцете,защо така??? И гласът ми спада често-някъде четох,че това се среща при хора с Хашимото,но нещо много зачести.  newsm78 Някоя от вас имала ли е такъв проблем?

# 717
Болките в костите ми спряха, след като спрях глутена и започнах да пия вит. Д, а вече почти щях да тръгвам
по ревматолози, много ме боляха.

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 18:45 от Lemy

# 718
Да кажа относно болките в костите - с Хашимото съм установено и уж го лекувам с хормон - но започнах да пия масло от крил - като омега 3. Това като добавка с витамин Д ми пооблекчи болките в ставите. Подуванията обаче не стихват, но поне болките не са като преди. Трябва да се приемат тези мазнини от омегата.
Да уточня - днес е Велика сряда и не се пипа домакинска работа!

# 719
  • Sofia
Дали може да се приема спирулина?
Четох различни мнения,за и против  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт