Хотел ЦАРСКА БАНЯ, гр. Баня, обл. Пловдив

• 16 213
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Трявна
Защото ние имаме резервация за 1 нощувка - сега на 07.01. и се чудя дали да не я откажем, заради времето . Много ниски температури дават точно за събота и може би няма да може да се ползват басейните ...Какво представлява точно руската баня?
По-разумно според мен да откажете резервацията-все пак дават температури до -20 градуса...не е за навън според мен.

# 16
Каква е температурата на водата във външния басейн?  newsm78

# 17
Здрасти!за хотела незнам,но за басейните бих ти казала-ужасни са, в момента сум бясна,защото съм за втори път с гъбички оттам , о ървия път ходихме през зимата и се зарекох ,че повече няма да стъпя там ,дадох сто лева за шекарства посше,ужасна мръсотия е,в топилото ли каквото е там плуват дори нови животи бактерии,и сега детето ми ае затръшка ,че иска точно там и аз викач хайде добре аз нма да влизам в басейна и влезнах точно за 5 мин да я извадя и сега пак съм със същата диагноза!моя проятлка също ми сподели ,че имала бяло течение от басейните!а за цените и за ресторанта също нямам дъми ,десет минути чаках за едно кафе ,което най накрая ми дадоха олято от всички сърани и като вода ,ужас ,направо го намразох това място

# 18
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
А случайно ходихте ли на градския басейн, там как е от към хигиена, ако пък сте чули някой да сподели

# 19
Някой посещавал ли е двореца на царя в село Баня и дегустация на вина във Винарска изба "Розова долина"? Интересно ли е за разглеждане? Ако може малко подробности и какви са цените?

# 20
Някой посещавал ли е двореца на царя в село Баня и дегустация на вина във Винарска изба "Розова долина"? Интересно ли е за разглеждане? Ако може малко подробности и какви са цените?

Дворец е силно казано, макар че така го наричат. Всъщност е една голяма къща. На нас ни беше много интересно, защото обстановката е автентична. На дегустация не сме ходили, но преди години редовно си купувахме карловски мискет от тази изба. Добро вино беше.

Общи условия

Активация на акаунт