Къде в Бургас? (46)

• 98 920
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
От къде мога да купя кашони на сносни цени?

# 61
От къде мога да купя кашони на сносни цени?
На Джъмбо има. И на строителните хипермаркети.

# 62
  • Бургас
В "Метро" също има кашони.
Някой виждал ли е някъде из Бургас парти артикули на тема "Виолета"? В Джъмбо няма.

# 63
Моля да ме извините ,ако някъде напред се е коментирало,но ме интересува къде в Бургас има разнообразие на качествени ролери за деца/които се корегират/,със силиконови колелца.Ако някой скоро е купувал,нека ми каже  за какво да гледам и какво да търся, и най-вече- къде.Предварително благодаря.Само да спомена ,че момата ,за която ще купувам е на 10 години.Днес проверихме в Хиполенд и МОЛ-Галерия-нищо,което да й хареса.

# 64
Бихте ли ми препоръчали сервиз или човек, който би помогнал за закупуването на кола втора ръка, ( оглед, съвети) ,естествено срещу заплащане.
Харесваш си кола, и във всеки един сервиз ще ти огледат ходовата част и двигателя да ти кажат кое е за смяна или скоро ще е за смяна и какво е общото състояние на колата. Само не знам как става уговорката с продавача на колата.  Thinking
По принцип продавача  се съгласява да направиш тест на колата т.е е добре предварително да си се уговорила със сервиза... НО тук идва проблема   според ММ /монтьор с над 20 год стаж като такъв/ " като я покараш 5 мин си наясно с проблемите по ходовата част  дори без да я качваш на канала ,ама като и лепнат добавки и компютъра  се лъже"а ремонтите по двигателя са дости скъпи

# 65
Мъжът ти не би ли се съгласил да помогне на съфорумката, срещу заплащане? Simple Smile

# 66
ама като и лепнат добавки и компютъра  се лъже"а ремонтите по двигателя са дости скъпи
Какви добавки?
Иначе ремонтите по двигателя са скъпи, спор няма. Може да си платиш колата още веднъж-два пъти.

# 67
Мъжът ти не би ли се съгласил да помогне на съфорумката, срещу заплащане? Simple Smile
за съжаление :
1. ние сме в Рим - пиша от там
2. той е малко по в друга посока монтьор - не на коли, а на автобуси , камиони и особено на строителни машини - въпреки че досега само веднъж сме вземали нова кола , а оттам сигурно 10тина втора ръка - той сам си се справя - аз единствено се возя

# 68
REAL_WOMAN  аз много не разбирам - но имало добавки - специализирани химически смеси с определено действие - естествено със сравнително по малък експлоатационен срок  напр. за запушване на  течащи радиатори , при износени сегменти и т.н - т.е първите около 500-1000 км всичко изглежда ок и в един момент като им свърши действието ....става олеле малеле. Моя колежка досега винаги му се беше доверявала, но той бе в командировка и тя като си хареса една опел мерива - наистина много красива отвън, та купи колата и вече като се върна го извика да я види защото за 300 км бе изгорила 10-12 пъти повече масло..... е за съжаление хвърли още 1300 лв след това.

# 69
Здравейте,
имам закупени песара " Арилин" 2 броя, които не са ползвани. Някой от Бургас, ако ги има изписани на рецепта, може да се възползва. Simple Smile

# 70
Някой представител на Орифлейм , който да може да ми вземе перлите на Джордани на промоционалната цена от 15лв?

# 71
  • Бургас
Някой ползвал ли е козметиката на Phytocode за мазна кожа? Ако може някакви отзиви

# 72
  • Пловдив
Някой ползвал ли е козметиката на Phytocode за мазна кожа? Ако може някакви отзиви

Козметика се коментира в подфорум Красива мама, май имаше и отделна тема.

# 73
# 74
  • Бургас
Моля да ме извините ,ако някъде напред се е коментирало,но ме интересува къде в Бургас има разнообразие на качествени ролери за деца/които се корегират/,със силиконови колелца.Ако някой скоро е купувал,нека ми каже  за какво да гледам и какво да търся, и най-вече- къде.Предварително благодаря.Само да спомена ,че момата ,за която ще купувам е на 10 години.Днес проверихме в Хиполенд и МОЛ-Галерия-нищо,което да й хареса.
Бургаския ролер клуб имаше и магазин до Трията, отстрани уличката "Сердика" се казва, точно срещу входа на ресторанта. Говоря в минало време защото не съм минавала от там скоро и не знам дали работи. Аз миналото лято се засилих да купувам на децата, след четене и т.н. отидох на място има страхотни модели НО на мен лично цените ми идваха в повече. Особенно за деца на които им расте крака още, има и втора употрабе но пак ми си видяха скъпи, но всеки си преценя  Peace

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 09:25 от madlena

Общи условия

Активация на акаунт