Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 583
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
В аптеките има козметика на Талодерма.
И не само големите вериги аптеки от типа на Марешки и Санита, в тотално неизвестни съм ги виждала. Продуктите са български и евтини.

# 106
Здравейте! Да попитам доволни ли сте от сухите шампоани на Балеа? И по-специално този за червена коса,оцветява ли реално. Аз съм с оранжевееща (7/40),дали ако си взема такъв,може да ми промени цвета?

# 107
  • София
andi-di би ли показала/казала кой точно е шампоана, че и моята коса е много тънка и лесно омазняваща се .....

От начална училищна възраст завиждам на съученичките с нормални коси. Аз почти на всички снимки съм вързана  Sad

# 108
Момичета препаръчайте ми продукт с който да фексирам веждите.пробвала съм две безцветни спирали уж за тази цел.но не правеха нищо освен да мокрят.
Аз в момента ползвам този безцветния на Есенс и си е супер, просто мнооого бавно съхне и се усеща мокро, но при мен си фиксира и засега е супер.
Другото от което съм много доволна е ваксата за вежди на Катрис
Скрит текст:

А мен ще ме извините много, ама този проблем с черните точки не го разбирам Crossing Arms Преди години имах ужасни черни точки по целия нос, но като започнах да ползвам почистващи продукти + четка за тази цел, вече изжбщо не ги виждам. А ако са "затворени" правя пилинг преди това. Това са мръсотии в порите, буквално  Mr. Green При вас не е ли така?

# 109
Момичета препаръчайте ми продукт с който да фексирам веждите.пробвала съм две безцветни спирали уж за тази цел.но не правеха нищо освен да мокрят.
Аз в момента ползвам този безцветния на Есенс и си е супер, просто мнооого бавно съхне и се усеща мокро, но при мен си фиксира и засега е супер.
Другото от което съм много доволна е ваксата за вежди на Катрис
Скрит текст:

А мен ще ме извините много, ама този проблем с черните точки не го разбирам Crossing Arms Преди години имах ужасни черни точки по целия нос, но като започнах да ползвам почистващи продукти + четка за тази цел, вече изжбщо не ги виждам. А ако са "затворени" правя пилинг преди това. Това са мръсотии в порите, буквално  Mr. Green При вас не е ли така?
A каква четка ?

# 110
  • Пловдив
Аз ползвам почистващата четка на Titania, но разлика в почистването със силиконовото падче на Ебелин и нея не виждам  Crossing Arms.
В търсене на картинка вижте какво открих  hahaha. Опасни са тия китайци  Laughing.
Та, четката на Титания изглежда точно като на картинката от линка, където са три с прозрачни дръжки и капачета  Peace.

# 111
А аз ползвам падчето на Ебелин, но прилагам натиска и търкам по- упорито.

Обмислям дали да взема четката на Ебелин, която е намалена на 5 лв за по-... дълбоко почистване Mr. Green
Да нямате предвид нея? Защото аз такова нещо на Титания не съм виждала Rolling Eyes

# 112
  • София
И при мен черни точки не виждам, за сметка на това сина ми има 100, почиства, маски му правя, но нямат махане, трябва изстискване, но той не дава. Тази четка на Титания, Джъмбо, ДМ..разлика не виждам, освен някои да са по меки, други по твърди. Rolling Eyes А това пък падче егати измишльотината, не виждам никаква нужда от него.

# 113
Е, как не виждаш?! Разпенва продукта и е определено много по- добре отколкото с пръсти, например. С четки не мога да го сравнявам, понеже не съм ползвала.

# 114
за мен са така подредени по полза: пръсти - падче - гъбка - обикновена четка - четка на батерии
/сега ще сложа и снимки, за да се вижда по-добре/

# 115
  • София
Е, как не виждаш?! Разпенва продукта и е определено много по- добре отколкото с пръсти, например. С четки не мога да го сравнявам, понеже не съм ползвала.
Ами честно...не виждам, при мен не разпенва, напротив. С ръце си разпенвам чудесно, с ексфолиращия почиствам добре порите...Довечера специално пак ще използвам падчето, но си знам, не ми харесва.

# 116
  • Варна
Бубанка, това е възходяща градация, нали? Simple Smile

# 117
да, най-малко се почиства с пръсти
най-добро почистване постигам с четката на батерии на ниска степен и за повече секунди/минути
и става дума за обикновени гелове, не ексфолиращи

Скрит текст:

# 118
  • София
Виждам, че се споменава шампоан за мазна коса на Алверде....купих и аз един за моите хора вкъщи- имат силно сърбящ скалп и пърхот. Купеният от мен е с бразилски орех. Одобри се.
 Има ли добри отзиви за другите два шампоана, които са за проблемен скалп и сензитива
"Сенситив" оставя косата като метла, добре е да се ползва след маска и балсам.  Peace

Аз също имам шампоана с бразилски орех. Нямам пърхот, ползвам го като дълбокопочистващ, защото много добре ми отмива маслените маски. След него слагам балсам и отмивам със шампоана за обем с бамбук и мента, защото той съдържа пептид от грах, който изглажда косъма. Установила съм, че за мен това е оптималният начин да ползвам шампоаните на Алверде, защото самостоятелно пресушават скалпа и косата се омазнява много по-бързо. Иначе са качествени продукти, особено най-новите формулировки - не са чак толкова изсушаващи и оставят косата блестяща. Все пак вероятно това се дължи и на комбинацията с маслените маски.

Съвет към всички, които ползват шампоани на Алверде - за да не ви свършват бързо, ги разреждайте с вода в чашка. Така правя с всички шампоани, основно за да не ми дразнят скалпа, но и се пести продукт.  Simple Smile
Здравей, да те питам кой е точно шампоана на Алверде с пептид от грах?  newsm78

# 119
Този за обем:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт