Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 606
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Между другото вижте какво са пуснали в ДМ Германия
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/BCauIFjCMlK/
Малко тъпо това със силиконовия "калъф" и въженце, но гледам германките ги снимат окачени на дамските си чанти Crazy
и
https://www.instagram.com/p/BCXqtE-MD2D/

# 121
Те  и американките така ги носят. Грозно е, ама удобно  Laughing

# 122
  • Пловдив
Благодаря момичета за отговорите за черните точки  Hug. Аз като цяло нямам много малко по носа и в определени дни от месеца се виждат някоя и друга на брадичката, но ме дразнят.
Кожата ми е суха и кожата около носа ми е много чувствителна, лесно се зачервява, а през студените дни зимата някои път се и лющи и ме е страх да ползвам по-агресивни почистващи продукти и може би и това да оказва влияние.
Да попитам и друго смятате ли, че продуктите в немския ДМ и нашия ще имат разлика в качеството?

# 123
Момичета препаръчайте ми продукт с който да фексирам веждите.пробвала съм две безцветни спирали уж за тази цел.но не правеха нищо освен да мокрят.
Аз в момента ползвам този безцветния на Есенс и си е супер, просто мнооого бавно съхне и се усеща мокро, но при мен си фиксира и засега е супер.
Другото от което съм много доволна е ваксата за вежди на Катрис
Скрит текст:

А мен ще ме извините много, ама този проблем с черните точки не го разбирам Crossing Arms Преди години имах ужасни черни точки по целия нос, но като започнах да ползвам почистващи продукти + четка за тази цел, вече изжбщо не ги виждам. А ако са "затворени" правя пилинг преди това. Това са мръсотии в порите, буквално  Mr. Green При вас не е ли така?

На Catrice гелът за вежди е много добър, Оцветен е, но много естествено стои и цял ден не мърда!

# 124
  • София
andi-di би ли показала/казала кой точно е шампоана, че и моята коса е много тънка и лесно омазняваща се .....
Скрит текст:

Благодаря ти Hug

# 125
Извинете за невежеството, но с какво предназначение  точно  са тези handgel-ове, висящи на чантите?

# 126
Санитайзер, за дезинфекция на ръцете е.

# 127
Извинете за невежеството, но с какво предназначение  точно  са тези handgel-ове, висящи на чантите?
Гел за ръце, вместо сапун и вода Peace

# 128
Момичета препаръчайте ми продукт с който да фексирам веждите.пробвала съм две безцветни спирали уж за тази цел.но не правеха нищо освен да мокрят.
Аз в момента ползвам този безцветния на Есенс и си е супер, просто мнооого бавно съхне и се усеща мокро, но при мен си фиксира и засега е супер.
Скрит текст:

А мен ще ме извините много, ама този проблем с черните точки не го разбирам Crossing Arms Преди години имах ужасни черни точки по целия нос, но като започнах да ползвам почистващи продукти + четка за тази цел, вече изжбщо не ги виждам. А ако са "затворени" правя пилинг преди това. Това са мръсотии в порите, буквално  Mr. Green При вас не е ли така?

На Catrice гелът за вежди е много добър, Оцветен е, но много естествено стои и цял ден не мърда!
А дали е подходящ за блондинки?  newsm78

# 129
 Simple Smile ооо, досетих се, но не бях сигурна. Имам си и аз дезифектант вътре в чантата - български -препоръчвам го, защото не лепне и е повече от свеж:  

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 19:04 от *Камея

# 130
  • Бургас
И аз си имам дезинфектант в чантата,моят е Живасепт.

# 131
В Лили тези неща са 1 плащаш, получаваш 2. Или поне в онова Лили в Младост 4, защото от там ги купих. Цената е 13 и нещо. Страхотни са! Сега във всички стаи имам вазички фъс-фъс!  Crazy

# 132
Скрит текст:

А дали е подходящ за блондинки?  newsm78

Ами аз съм с кестенява коса и ми е идеален. Само в един нюанс е. В интернет има суочове. Кафеникав е.

# 133
Момичета, малко по-назад в темата чета коментари за маската на Талодерма - споделям мнението на Тайга, че наистина цялостно доста подобрява състоянието на кожата. При мен също така се случи, да чукам на дърво и да се запази добрия ефект. Обиколих всички аптеки в центъра да ги търся и накрая намерих фирмения им магазин на ул. Кърниградска, пресечка на бул. Витоша е. Който е от София, може там да търси, ако му е удобен районът, разбира се.  Peace

# 134
  • София
Знаете ли дали днес Лили и ДМ ще работят?

Общи условия

Активация на акаунт