Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 568
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Одеве забравих да попитам как се справяте с черните точки? Гледах тези лепенките и даже питах за тях ама нещо начина им на действие като при кола маската ме отказа, защото така много ще се опъва кожата, а това все пак не е добре за кожата. Ходенето на козметик след една статия и снимки също ме отказа, защото при неправилното стискане се получават ужасни неща

Според мен разните ексфолианти и ленти, които са предназначени за черни точки не вършат работа особено... преди време Мишел Фан (блогърката, която лансира и своя собствена марка) беше споделила, че смесва прясно мляко с желатин и слага за 10-20 сек в микровълнова. Пробвах го, но аз нямам кой знае колко и съм с хубава кожа, затова не усетих ефекта.
https://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE

Онзи ден и сега гледам други 2 рецепти, които е споделила Худа, но едната е с лепило. ooooh!
https://www.instagram.com/p/BCbAkVgK6cf/?taken-by=hudabeauty
https://www.instagram.com/p/BCRuduWq6dE/?taken-by=hudabeauty
Аз второто бих го пробвала - със сода и паста за зъби, търкаш с четка за зъби носа. Колкото и да не върши работа, всеки има сода и паста с четка у дома. Laughing

# 91
  • Стара Загора
Как ексфолиране с паста и сода ще премахне черни точки, които са в дълбочина (не са на повърхността на кожата)  newsm78

# 92
Най-важният метод е вътрешното прочистване, но той е тема на друг разговор.  Simple Smile
С не всичко от това, което си написала, съм съгласна, но с това 100%. Определено откакто промених начинът си на хранене, кожата ми се промени към по-добро. Малко ако си наруша режима или намаля количеството на плодове, зеленчуци и риба, веднага ми се отразява - все още ми излизат пъпки като на пубер(особено преди цикъл!) Confused

❇Sisi_91❇, след парна баня, примерно. Иначе ти гарантирам свличане на кожата при търкане със сода! Купих преди време такава четка за ексфолиране на Neutrogena, почти същата като тази от Джъмбо, но по-прилична на външен вид(която не знам къде съм завряла, по дяволите!), тя беше в комплект с ексфолиант. Такъв як абразив, че не е истина! С това може да изчистиш и почерняла селска печка! ooooh! Пак се престарах, съответно зони с корички после, така прежулена... Горе долу е с консистенцията на сода с малко вода.

# 93
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Разликата между електрическите четки и обичайна четка за 2лв за почистване на лице е огромна.Имам електрическа четка и ми е незаменима вече две години (точно след седмица ще станат толкова).
Колкото и да съм доволна, свиване на порите не виждам точно от четката.Почиства ги добре, но се свиват от последващи продукти след почистване.

# 94
  • sofiq
Момичета препаръчайте ми продукт с който да фексирам веждите.пробвала съм две безцветни спирали уж за тази цел.но не правеха нищо освен да мокрят.

# 95
  • Стара Загора
Момичета препаръчайте ми продукт с който да фексирам веждите.пробвала съм две безцветни спирали уж за тази цел.но не правеха нищо освен да мокрят.

Почти всички блогърки, които следя харесват много гела на Катрис.
http://www.catrice.eu/bg/produkti/ochi/vezhdi/detaili/product/ey … aping-gel-10.html

От спиралата на Есънс не са доволни. Гледам, че секцията за вежди на Катрис е богата, разгледай. Peace

# 96
За черни точки пробвах лентичките на Есенс и ми харесаха. Но като цяло си наблягам на маските за лице. Имам няколко и ги редувам и мисля, че има ефект. Освен това веднъж на месец, месец и половина ходя на козметик. Така доста редуцирах и себума, но има какво да се желае още.

# 97
  • София
Това с желатина и аз съм го гледала. То наподобява лентите. Не съм го пробвала, но знам, че сваля и косъмчета и всичко Grinning То и с лентичките е така. А и няма траен метод. Една позната беше ходила на козметик и и бяха изстискали черните точки и след няколко месеца пак си бяха там. Няма магическо решение за съжаление :/ Може би някаква пилинг маска би спомогнала малко?

# 98
  • Варна
При мен маската за мазна и проблемна кожа на Талодерма цялостно подобри положението.
Толкова добре и трайно почиства кожата ми, че вече много по-рядко се украсявам с пъпка или черни точки.  Въпросът е да се изтърпи натрапчивата миризма и първоначалният шок при нанасянето.

# 99
  • Вестерос
Никога не съм ходила на козметик, нямам кой знае какви проблеми. Малко черни точки на носа имам и това е. Няколко неуспешни опита имам за маски, искам по принцип, но ми е много чувствителна кожата и се обривам лесно. от всички ексфолианти скъпи, евтини, за чувствителна кожа и т.н. се обривам, ужас е. С маските е подобно нещо. Решила съм сама да си правя някакви домашни, можели повече инфо за тази домашната с хума, май това прочетох.

# 100
  • sofiq

Почти всички блогърки, които следя харесват много гела на Катрис.
http://www.catrice.eu/bg/produkti/ochi/vezhdi/detaili/product/ey … aping-gel-10.html

От спиралата на Есънс не са доволни. Гледам, че секцията за вежди на Катрис е богата, разгледай. Peace

пробвала съм и двете.търся нещо по силно фиксиращо.предпочитам да е без цвят

# 101
  • Стара Загора
Трябва да си взема тази маска на Талодерма за проблемна кожа, помня, че и друг път съм чела във форума да я хвалят.
Аз черните си точки ги стискам след парна баня с инструмент за пъпки и черни точки. Веднъж съм пробвала това с желатина, но нищо не стана, трябва да пробвам пак.  

# 102
  • София
Добре де, тази маска на Талодерма къде я продават? Отдавна искам да си я взема, но никъде не съм я срещала. Crossing Arms

# 103
  • Стара Загора
Продукти на Талодерма съм взимала от Елитис, но там (поне при нас) има доста малко продукти на марката. Аз мисля да я потърся в една аптека. В сайта на аптеки Фрамар има доста неща, но в самите аптеки не знам дали ги има.

# 104
  • Щастлива мама на 3 слънца
Iv4enceto_91 Ето за тази говорех
Скрит текст:

Аз преди време харесвах шампоаните на Алверде. Взимах точно за суха коса и не ми омазняваха. Леки са, не очаквай да направят косата ти уау. Не се пенят и ще ти трябва повечко количество и съответно не са най- икономичните. Има доста бг ревюта, може да прочетеш, Marsala_

Много се чудих тази или прахообразната да взема

Общи условия

Активация на акаунт