Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 522
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ако е този шампоан на Нахткерцен който мисля и аз го заглеждах, но никъде не бях виждала отзиви. Иначе харесвам Д-р Тайс, балсамът за лице ми е просто дългогодишен любимец.

# 76
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, благодаря за темата Бижу  bouquet.
Аз не съм от редовно пишещите, защото гледам да се въздържам от покупки, за да не се трупат само неща, при което забравям за тях и след време си купувам същото. Ужасно е като разбереш  Rolling Eyes
А за въпроса за кремовете си бях купила на Алверде с дива роза, пишеше, че е за суха кожа, но явно моята е по-суха и като се намажа имам чувството, че е опната, а като я пипна не е суха има от крема. Незнам защо се получи така с този крем. Иначе за зимата, когато е по-студено я мажа със зехтин вечер нещо като нощен крем много добре се отразява

# 77
А, забравих да ви кажа за фиксиращия спрей на Лили. Сутринта се намацотих за работа и се напръсках със спрея. докато стигна до колата, направо ми залепнаха клепачите Joy той е нещо като ... лак за лице(асоциация с лак за коса Laughing )! Обаче сякаш има ефект от него. за 12 часа нищо, освен дълготрайното червило Mr. Green , не ми мръдна. Само в 18:30 преди да си тръгна с това си туширах сенките под очите от 12 часовият работен ден, предшестван от само 5,5 часа сън. Но, честно, мисля, че си може и без него. Ще го пръскам де, 12 часа извън вкъщи си е доста време за положен в 6 сутринта грим. Но аз не се пипам много по лицето и гримът ми си се задържа обикновено.

# 78
  • София
Добре де, и аз съм се засилила към четката на Ремингтън, но онзи ден мернах в ДМ четка за измиване на лице мисля на Титания, ръчна, в смисъл без моторче, за 5 лв. Та се зачудих има ли смисъл да се дават грешни пари за въртяща се четка? Вие какво мислите?

# 79
И аз се чудя за тази четка на Ремингтън.  newsm78 Погледнах из нета за ревюта, но въпреки това което прочетох, не съм сигурна.

Ето все пак едно ревю, за тези, които се интересуват: http://ladyrosered.blogspot.bg/2015/04/remington-reveal.html?m=1

А каква е тази четка на Титаниа. Може ли линк, моля? Simple Smile

# 80
  • Варна
Бижу, аз помислих, че искаш епилиращата система. Тя по мои спомени е най-скъпа.
А все пак е почти пролет, време е да стартираме националната кампания "Да кажем Не! на косъма" bowuu

# 81
Виждам, че се споменава шампоан за мазна коса на Алверде....купих и аз един за моите хора вкъщи- имат силно сърбящ скалп и пърхот. Купеният от мен е с бразилски орех. Одобри се.
 Има ли добри отзиви за другите два шампоана, които са за проблемен скалп и сензитива
"Сенситив" оставя косата като метла, добре е да се ползва след маска и балсам.  Peace

Аз също имам шампоана с бразилски орех. Нямам пърхот, ползвам го като дълбокопочистващ, защото много добре ми отмива маслените маски. След него слагам балсам и отмивам със шампоана за обем с бамбук и мента, защото той съдържа пептид от грах, който изглажда косъма. Установила съм, че за мен това е оптималният начин да ползвам шампоаните на Алверде, защото самостоятелно пресушават скалпа и косата се омазнява много по-бързо. Иначе са качествени продукти, особено най-новите формулировки - не са чак толкова изсушаващи и оставят косата блестяща. Все пак вероятно това се дължи и на комбинацията с маслените маски.

Съвет към всички, които ползват шампоани на Алверде - за да не ви свършват бързо, ги разреждайте с вода в чашка. Така правя с всички шампоани, основно за да не ми дразнят скалпа, но и се пести продукт.  Simple Smile

# 82
Не знам какво да ти кажа, Вивиан... Аз имам четка за лице с батерии от Джъмбо за 7 лв Crazy Принципа на въртене на четката не виждам как ще е по-различен Laughing Просто тази е барната, красива, може би четката е с по-мек косъм. Е такива неща. Джъмбовската е дърво на външен вид и доста твърда, толкова, че при първото ползване не прецених и си прежулих кожата на лицето на места. Confused Китайска е, естествено. Аз съм се размечтала за тази Ремингтън, но ако стигна до купуване, хубаво ще я разгледам, щото съм превърнала собствените си владения в козметичен магазин, заради моментни прищевки Embarassed

Тайга, че аз епилираща система въобще не съм видяла! Joy ooooh! Я да погледна аз сега Twisted Evil

# 83
  • София
Пандишпанче,  не съм съвсем сигурна, че беше Титания, но седеше при нокторезачките, пилите за нокти и пинцетите, в същата вакумирана опаковка.
Бижу, благодаря  Hug

# 84
  • Варна
Да, да, погледни я и поднови призивите за изпращане на точки hahaha

Между другото пак ще захладнява, да задържим с кампанията още малко Shocked

# 85
  • Пловдив
Одеве забравих да попитам как се справяте с черните точки? Гледах тези лепенките и даже питах за тях ама нещо начина им на действие като при кола маската ме отказа, защото така много ще се опъва кожата, а това все пак не е добре за кожата. Ходенето на козметик след една статия и снимки също ме отказа, защото при неправилното стискане се получават ужасни неща

# 86
Пандишпанче,  не съм съвсем сигурна, че беше Титания, но седеше при нокторезачките, пилите за нокти и пинцетите, в същата вакумирана опаковка.
Бижу, благодаря  Hug

В ДМ мернах една розова на Ebelin, която беше към 5 лева. Може би е същата?  Grinning
Аз се чудех и за тези конджак гъби, но имаше само зелена за суха кожа. Аз с моята мазната...едвам се спасявам от лъсването. Аман вече.  Crossing Arms

# 87
  • София
Да, може би беше на Ебелин, да, розова беше. Абе важното е, че се сети за какво говоря  Hug

# 88
Да, да, погледни я и поднови призивите за изпращане на точки hahaha
Мммм много пари, за друго съм предвидила подобна сума Blush Пък и аз не съм толкоз космата Mr. Green съвсем прилично съм Laughing Не ме провокирай! Stop Crossing Arms hahaha

Тайга, коя кампания? Thinking

*Padme*, ползвах преди време едни хартиени лентички за нос за сина ми. Направо изтръгваха всичко. Мисля, че бяха на Виктория. Намирам ги за добри. Пробвах веднъж на моя нос, макар да нямам пори и черни точки, ма ей така, да видя какво е. Освен че миришат гадно като се намокрят, друго не ме притесни. Много яко залепват, но се отлепват лесно.

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 21:35 от Бижy

# 89
Одеве забравих да попитам как се справяте с черните точки? Гледах тези лепенките и даже питах за тях ама нещо начина им на действие като при кола маската ме отказа, защото така много ще се опъва кожата, а това все пак не е добре за кожата. Ходенето на козметик след една статия и снимки също ме отказа, защото при неправилното стискане се получават ужасни неща
Подхождам с дългосрочна стратегия - подобряване качеството на себума. Почти всяка вечер ползвам масло от шипка като серум. То съдържа висок процент линолова киселина, която "разрежда" себума, прави го по-ефирен, съответно по-малко склонен да събира мръсотия и да запушва порите. Освен това не ползвам грим всеки ден, дори ББ крем.
Вече не прибягвам към никакви механични методи на почистване - нито ексфолианти, нито лепенки, на козметик не съм ходила и няма да отида, четка за лице няма да си купя. Само маски с хума си правя или ползвам готови, от които мога да препоръчам тази с йогурт и розово масло на Биофреш.
Най-важният метод е вътрешното прочистване, но той е тема на друг разговор.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт