Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 749
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Момичета, знам, че съм извън темата с този въпрос, ама не знам къде да го задам  newsm78  Къде в нета да проверя един срок за годност, checkcosmetic.net/ надежден ли е?

Благодаря много! Hug

# 286
Да надежден е сайта,
За хайлайтъра благодаря ви за отзивите ще отида да го видя, че точно такъв исках.
Да изкажа и за новите матови червила на essence хубави са и трайни.

# 287
  • Sofia
Благодаря! bouquet

# 288
  • София
Момичета, къде мога да намеря тази маска, Лили, ДМ дали я има? Елитис?
Скрит текст:

# 289
  • София
Ивче, ти с кой от двата хайлайтъра си на снимките-розовия или златистия? Благодаря!

# 290
  • Чукарландия
Момичета, моля препоръчайте ми мляко/лосион за тяло, лек, попиващ бързо. Да не оставя мазен филм върху кожата. Със свеж аромат (не обичам тежки, сладникави миризми в продуктите за тяло). Може и гел-крем.  Hug Hug Hug

# 291
  • Варна
BBeLLa, за мен този отговаря на всичките ти изисквания - http://s2.thcdn.com/productimg/0/600/600/25/10630425-1344876207-96013.jpg

Свеж аромат, хидратиращ, но не и мазен, ползването му е удоволствие. Само не знам цената дали те устройва, значително по-висока е от Алверде и Балеа.

# 292
Аз обожавам този лосион
http://1.bp.blogspot.com/-ieiYhFKQuDE/U8Pm9D6XcCI/AAAAAAAAA18/Bb … -day-spa-data.png
ползвам вече n-та опаковка. Мирише страшно нежно, ароматът остава по дрехите ми и не на последно място хидратира доста успешно сухата ми кожа.

# 293
  • Чукарландия
Благодаря, момичета. bouquet

Моята кожа не е суха, нормална е и малко по-гъст лосион ми идва "тежък" на кожата. А кремове и олиа за тяло въобще не си и помислям да ползвам. Пробвала съм - кожата ми след тях става мазна, не попиват и това ми създава дискомфорт. Peace

# 294
  • Варна
Веледа е твоят продукт тогава Mr. Green
И моята кожа не е суха и не обичам тежки консистенции. Този лосион го ползвам и през лятото, в най-горещите дни, изключително лека формула има.

# 295
Благодаря, момичета. bouquet

Моята кожа не е суха, нормална е и малко по-гъст лосион ми идва "тежък" на кожата. А кремове и олиа за тяло въобще не си и помислям да ползвам. Пробвала съм - кожата ми след тях става мазна, не попиват и това ми създава дискомфорт. Peace

Здравей , пробвала ли си на Dove лосионите ? Моята кожа също не е много суха и те й действат блажено. Поздрави!

# 296
Този, който показах аз, не е нито гъст, нито тежък, както примерно този
http://edeshishop.com/wp-content/uploads/2015/11/balea-reichhalt … ymilk-300x300.jpg

# 297
  • Сливен
на дав лосионите са тежки поне според мен.

# 298
  • Чукарландия
Благодаря, момичета, още днес ще си взема. И Веледа, и Балеа.  Mr. Green

Скрит текст:
на мен само леко побутване ми трябва... Joy

# 299
Аз ще си взема пък този на Балеа, обаче, сега съм с този на Микса за суха кожа. Харесва ми много, но искам да пробвам нещо ново. За сега съм била най-доволна от тези на Ив Роше. Можеш да пробваш и Котидж, също лек и хидратиращ, а и с добър състав.

Общи условия

Активация на акаунт