Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 716
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Аз съм ползвала кремовете на Лореал от серията Нутри Голд,никакви циреи не са ми излизали,но ми идваха малко тежки,за справка съм на 33 години,по-скоро  с мазна кожа.Ароматът ми харесваше.

# 316
  • Стара Загора
Продуктите на Аура така и не ги намерих. Ходих в Лили до Славейков, както и на Витошка. Няма и няма и дори ми каза едно от момичетата там, че само на Вардар ги имало и изобщо нямало да се зареждат навсякъде. Не видях и новите продукти на Golden Rose, но не съм и очаквала да ги има всъщност Laughing Общо взето днес само си загубих времето #Cussing out

Новите им продукти ги зареждат почти само на щандовете. Дори мини лакчетата Wow видях едва вчера и то в няколко цвята в едно малко магазинче. Нямам представа защо в Лили и Елитис напр. ги няма. newsm78

# 317
Най- вероятно няма достатъчно място?!

# 318
  • София
Продуктите на Аура така и не ги намерих. Ходих в Лили до Славейков, както и на Витошка. Няма и няма и дори ми каза едно от момичетата там, че само на Вардар ги имало и изобщо нямало да се зареждат навсякъде.

В новият магазин Лили на Славянска също има продукти на Аура.  Peace

# 319
  • Стара Загора
Най- вероятно няма достатъчно място?!

Да, стелажите явно са направени за продуктите от редовната линия. А и малко са лудите като нас, които търсят точно определени неща сякаш. Повечето хора отиват, купуват каквото има и ще им върши работа. Laughing

# 320
  • Варна
Благодаря ви на всички, май ще пробвам кремовете все пак.
По принцип ползвам по-висок клас бяла козметика, но пък ми е любопитно дали ще ми харесат.

# 321
Продуктите на Golden Rose винаги първо ги зареждат по фирмените им щандове. След известен период от време ги пускат по магазините.
Кога ли ще заредят новата колекция на Essence?

# 322
Продуктите на Golden Rose винаги първо ги зареждат по фирмените им щандове. След известен период от време ги пускат по магазините.
Кога ли ще заредят новата колекция на Essence?

Предполагам, че ще е скоро. Вчера бях в Debenhams и на доста продукти на Есенс пишеше, че скоро ще бъдат сменени и даже май бяха намалени, но не съм сигурна.

# 323
  • София

Amiamo, имаш ли представа какво е цирей?!

много добре знам какво е цирей. И наистина от крем на Лореал получих подкожни огромни пъпки, червени, при допир били много.....

# 324
Циреят не просто "подкожна огромна пъпка"  и по-добре никога да не разбираш какво наистина е цирей.  Peace

# 325
  • Варна
Отворих единия крем снощи и изненадващо страшно много ми хареса. Ароматът е силен наистина, но не ми пречи.
Видях доста масла в състава и кремът при отваряне прилича на краве масло, извадено от хладилника - твърда консистенция, която се размеква от топлината на пръстите. Приятен е при нанасяне, лицето ми го попи добре, на сутринта беше съвсем леко омазнено, но кожата изглеждаше подхранена, въпреки проблемите ми с нередовен сън.
Много съм изненадана, изцяло положително.

# 326
  • Бургас
Здравейте момичета,днес  накупих много неща от Лили,но преди да се похваля искам да ви кажа-внимавайте и си гледайте добре касовите бележки,защото днес вместо една кутийка сенки Катрис ми бяха сложили 2 бр,един под друг и ми стана криво,но се върнах и естествено ми върнаха парите.
А сега да се похваля-имаше промоция на Лореал-купуваш продукт и теглиш стреч карта,много се зарадвах,защото отдавна заглеждам един фон дьо тен,купих го,а към него ми подариха един глос и то точно цвят,който ще ползвам с удоволствие и съм много щастлива,на 13ти винаги ми върви!Имаше промоция и на Микса,но не взех нищо,имам си.
Накупих-пудра за фиксиране на грима(бялата на Есенс),писалката очна линия на Есенс,червило на Катрис от дълготрайните,има златист отблясък Heart Eyes,сенки на Катрис от тези в кутийките,които не харесвате,но аз имам розовите и съм доволна,едни сенки на Есенс за опушен грим,както казах фон дьо тена на Лореал и подаръка гланц Heart Eyes,няколко продукта на Билка от серията с Мавруд с аромата,в който се влюбих.Определено съм доволна и тръгнах точно за тези неща,но фон дьо тен мислех да взема на Катрис с хиалуронова киселина,но нямаше такъв,не знам защо го има в сайта им,бях решила да взема още един хайлайтър,но и той беше свършил.

# 327
Вчера пак гледах на катрис дълготрайните червила, никак не ми изглеждат трайни, много са мазни

# 328
Не са дълготрайни, факт! Но са чудесни, поне това, което аз си купих(2 бр. за да съм спокойна Mr. Green ). Предполагам, че mariqivanova799 е взела същия цвят - 130, щом има златист отблясък. Grinning

# 329
Seventeen в Дм или Лили има ли? Все си мисля, че съм виждала там, но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт