Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 677
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • sofiq
Момичета имам 27 точки от тези които се събират в лили за уредите на Ремингтън,няма да ги използвам.....така че ако някой ги иска да ми пише Peace

Ако може аз бих се възползвала от 3-4 точки,че не ми стигат за четката Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

пишете на лични да се разберем момичета,обещах 14 доколкото видях в темата ми искат и две момичета по 4 ...значи ми остават 5

От софия съм така че ще ми е удобно лично да ги дам на момичета от града.
подертавам ,че ги подарявам Peace

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 19:07 от ted.

# 391
Бижу, много благодаря Hug
Относно темата за светлите фон дьо тени.. при мен също е голяма мъка. Аз търся и такъв с жълт подтон, а 80% от светлите са с розов.. за мен спасението е фдт от висок клас. Но наскоро започнах да разреждам фон дьо тените със зелена база и наистина стават по- светли, щом хелти микса ми пасна като цвят Party но пак не става с всички фдт, трябва да е пак да е сравнително светъл цвят. Преди няколко седмици пробвах и фдт на Catrice even skin tone 005, той е светъл, но е с розов подтон и се отказах от него Tired

# 392
  • Sofia
И аз имам проблем със светъл, жълтеникав подтон и намерих решение в Radiant Air finish. Цвят 01 е много светъл и неутрален. Около 30 и няколко лева е и е много приятен, особено за леко суха кожа.

# 393
  • Варна
Ох, cutesmallcat, от реален магазин или онлайн? Искам една пудра, но я отлагам, че няма къде да я видя.

# 394
  • Sofia
Тайга, има фирмен магазин на Севънтийн и Радиант на площад "Славейков", от там е  Peace

(ох, сега видях, че си във Варна..Sad Ако имаш път към София, там можеш да видиш всички продукти на марката. Всички консултантки без една са много зле, не си познават продуктите изобщо, но поне са много мили Simple Smile )

# 395
Във Варна Радиант има до Пикадили срещу Катедралата. Пада се зад спирката... Една малка парфюмерия.

# 396
  • Варна
Наистина ли?!
Не знаех. Много благодаря за тази информация, ще мина при първа възможност.
 bouquet bouquet

# 397
  • София
Здравейте Simple Smile Търся си сива очна линия тип писалка/фулмастер - има ли такова животно?

# 398
  • Вестерос
Да, есенс

# 399
  • На ръба..
Във Варна Радиант има до Пикадили срещу Катедралата. Пада се зад спирката... Една малка парфюмерия.
И на Чаталджа има магазин, в който се предлагат продуктите на Радиант.

# 400
  • Бургас
Здравейте Simple Smile Търся си сива очна линия тип писалка/фулмастер - има ли такова животно?

Орифлейм също имат такава.  Peace

# 401
  • София
Благодаря, но нещо не я намерих в дм, имат 5-6 вида само черни...
Ще погледна и Орифлейм, макар че ми се щеше нещо от магазин.

# 402

Аз търся лилава, дали има някъде newsm78

# 403
  • София

Аз търся лилава, дали има някъде newsm78
Лилава, синя и петролено зелена видях на s.he в dm днес, докато го претърсвах. Не знам като качество как са.

# 404
В новата лимитка на Essence wake up Spring има лилава очна.

Общи условия

Активация на акаунт