Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 680
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Извинявам се,не разбрах за какво пенене става въпрос,сигурно не е приятно да се пени по лицето,с Микса и Гарние няма такъв проблем.
Ella79,и на Гарние мицеларната вода не е никак лоша,погледни и нея.Аз я взех,защото тук сравняват позовата вода на Гарние с тази на Биодерма,а съставът и е по-изчистен в сравнение с този на Микса.

# 376
Момичета, да попитам колко процента беше намалението в ДМ в седмицата на рождения ден - 15 или 20? Удостоверява се с лична карта, нали? Че съм си набелязала някои неща и мисля да се възползвам...
А какви са ви впечатленията от мицеларната на Балеа? Колебая се между нея и Микса.

Според http://www.codecheck.info/ съставът на водата на Балеа е по - добър от този на Гарние и Микса. Аз също я ползвам в момента и съм писала ревю за нея. Според мен върши същата работа като останалите, но това, което ще ме накара да я купя пак, е по - добрият състав.

# 377
А дали водата на Балеа изсушава кожата като тази на Гарние, или си е индивидуално до кожа?

# 378
На мен лилаво - синята вода на Балеа, която е за смесена кожа, не ми я изсушава.  Моята е комбинирана, но аз и с розовата на Гарние нямах такъв проблем, така че все пак е добре човек да има едно наум.

https://smileystylelady.wordpress.com/2016/02/07/balea-mizellen- … 0%BE%D0%B4%D0%B0/

Ето го и моето ревю на продукта, според мен е полезно да се четат различни гледни точки и на тяхна база всеки сам може да преценява според особеностите на собствената си кожа Simple Smile

# 379
... според мен е полезно да се четат различни гледни точки и на тяхна база всеки сам може да преценява според особеностите на собствената си кожа Simple Smile
Аз чета! Peace Ето, благодарение на твоето ревю Hug се спирам на варианта за суха и чувствителна кожа с екстракт от портокалов цвят, и глицерин, макар, че кожата ми не е суха, но мицеларната вода на Гарние я изсушава. Ще пробвам и тази, и ако отново се окаже твърде изсушаващ продукт за моята кожа, се отказвам от ползването на мицеларни води. Приятелката на сина ми отнесе онази на Гарние, ще се сдобие и с тази, ако не става за мен. Laughing

# 380
  • Варна
Аз от водата на Микса усещам кожата си достааа по суха от водата на Гарние , а взех за чувствителна кожа.

# 381
  • Бургас
Момичета,имам кърпички с мицеларна вода на Балеа в лилава опаковка,ще ги пробвам довечера за лицето,бях ги ползвала за сваляне на грима от очите,но като че ли повече търкане трябваше.Нямам представа дали самата вода,с която са напоени не е достатъчна като количество или просто качеството е такова.Ще видя довечера как ще се справят с фдт,фиксираща пудра и руж,а също и дали ще се разпенят,но едва ли ще купя самата вода.Сега гледах съставките на трите-Микса,Гарние и кърпичките на Балеа и мога да заявя,че само във водата на Балея има парфюм,в Микса и Гарние няма.Направи ми впечатление,че Микса и Гарние са със сходен състав.За съжаление не мога да коментирам,защото не съм съвсем наясно кои вещества са вредни,по спомени бях чела нещо не особено ласкаво за глицерина,а го има и в трите продукта.

# 382
Момичета имам 27 точки от тези които се събират в лили за уредите на Ремингтън,няма да ги използвам.....така че ако някой ги иска да ми пише Peace

Ако може аз бих се възползвала от 3-4 точки,че не ми стигат за четката Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 383
  • Бургас
Моята кожа е нормална към суха, чувствителна към студа. Ползвала съм различни мицеларни води. От изброените по-горе съм имала на Микса. Тя определено не ми хареса. На Гарние и Балеа не съм пробвала, но никога не е късно.  Grinning Розовата вода на Боидерма е много добра, но не смятам, че си заслужава цената /поне при мен, разбира се/. Първата мицеларна, която пробвах преди няколко години и все още е сред фаворитите ми е на Орифлейм. Почиства добре, ухае прекрасно и не ми пресушава кожата. Друга, която открих миналата година и ми понася много добре е на Рефан. Тя също леко се пени на памука, но това изобщо не ми пречи/. В момента имам на Биотен - мирише много хубаво, но като цяло е средна работа; имала съм на Лореал - не ми хареса, опъваше ми кожата; Жая /мисля, че беше зелената/ - изобщо не ми допадна. За други май не се сещам в момента  newsm78
Истината е, че трябва да се пробва, защото кожите са различни, а и нагласите също.  Peace

# 384
Не си спомням коя вода съм пробвала от приятелка и така се пенеше, но аз намирам това нещо за предимство, защото сцеплението на кожата с водата е доста по-плътно, отколкото с емулсия или нещо сапунесто. А не ми харесва да си претривам кожата и това разпенване ми е добре дошло, защото прави памучния тампон по-хлъзгав, което не ми разтяга и без това вече стареещата кожа, която скоро сама ще си висне, без да има нужда да я разпъвам допълнително! Crazy Laughing

# 385
  • Бургас
Дамм, Бижу, съгласна съм и аз имам подобни усещания  Laughing Между другото, сега погледнах, водата на Рефан е с масло от маслина и екстракт от сапунена ядка. Не знам дали не се дължи на ядката това разпенване, не съм запозната  Thinking

# 386
Момичета,имам кърпички с мицеларна вода на Балеа в лилава опаковка,ще ги пробвам довечера за лицето,бях ги ползвала за сваляне на грима от очите,но като че ли повече търкане трябваше.Нямам представа дали самата вода,с която са напоени не е достатъчна като количество или просто качеството е такова.Ще видя довечера как ще се справят с фдт,фиксираща пудра и руж,а също и дали ще се разпенят,но едва ли ще купя самата вода.Сега гледах съставките на трите-Микса,Гарние и кърпичките на Балеа и мога да заявя,че само във водата на Балея има парфюм,в Микса и Гарние няма.Направи ми впечатление,че Микса и Гарние са със сходен състав.За съжаление не мога да коментирам,защото не съм съвсем наясно кои вещества са вредни,по спомени бях чела нещо не особено ласкаво за глицерина,а го има и в трите продукта.

Имайте предвид, че за кърпичките не са особено добри мненията и според ползвалите ги нямат общо с водата. Мисля, че стават за инцидентно ползване по - скоро. И да, за тя трябва търкане, а при водата не е така  Simple Smile

# 387
  • Бургас
^VALINA^,напълно е възможно да е от самите кърпички,все пак те нямат нищо общо с памучен тампон,също не бях очарована,защото свикнах да свалям лесно грима от очите с мицеларната вода и ми направи впечатление,че с кърпичките се иска търкане.Все пак ще си ги изразходя,няма да ги хвърля.

# 388
  • Последната пряка в ляво
 Здравейте. Чета ви от доста време и реших да пиша по повод точките. На които не достигат точки и е от София да дойде до ВМА, ще  дам колкото ви трябват.
По принцип никоя колежка не вярвам да откаже, ако и искате повече точки от това което сте пазарували.

# 389
По принцип никоя колежка не вярвам да откаже, ако и искате повече точки от това което сте пазарували.
Има магазини, в които не дават и тези, които се полагат за стойността на покупките, ако не си ги поискаш специално... Confused

Общи условия

Активация на акаунт