Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 680
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • София
О, момичета, колко много сте изписали докато ви изчета. Ще карам общо, да не спамя много по темата.

mariqivanova799, iv4enceto_91, Бижу - блягодаря и на трите ви за включването.  Hug То за снежанки явно няма фон дьо тени у нас Sad Ползвам The one на Oriflame точно в цвят порцелан, но за зимните месеци даже и той ми е тъмен. Dermablend на Виши така като гледам доста тъмен и жълтеникъв, иначе бих дала и 40 лв. вече, стига нещо да пасне. Healthy mix serum на Буржоа в началото уж горе-долу ми пасваше но знам ли окисли ли се, сега ми е ужасно жълт и тъмен и ако не го смеся с по-светъл просто е... Sick а пък и вече ми идва сух някак, явно кожата ми се изсуши още повече покрай зимата. Последно гледах пак на Oriflame The One bb крема който е със сребърна лента, но знам ли дали е достатъчно светъл или пак по снимки ще се подведа.. Иначе то винаги взимам една идея по-тъмен фон дьо тен от тена, защото в противен случай приличам на Каспър... А и последно да кажа за Ейвънския който предлагате да ми дадете  Hug точно дълготрайният нямам спомен дали Ivory или Nude бях взимала и го върнах..стоеше като жълта боя върху мен поне, не ми хареса. Но ви благодаря за отговорите и изписах всичко това, в случай, че има и други снежанки и може да им е полезна информацията Laughing

# 361
  • Стара Загора
Тони, снощи забравих да пиша за Жаки. Тя беше писала за някакъв продукт на корейска марка, ако не греша. Доколкото помня е бял на цвят и го смесваше с фдт си.

# 362
  • София
Ще потърся, но едва ли у нас има такъв, а от чужбина не ми се поръчва. То за много светъл се сещам Time + на Севънтийн, който е почти бял, обаче миризмата му е толкова  Sick че не мога втори път да си го причиня това Sad

# 363
  • Стара Загора
Ще потърся, но едва ли у нас има такъв, а от чужбина не ми се поръчва. То за много светъл се сещам Time + на Севънтийн, който е почти бял, обаче миризмата му е толкова  Sick че не мога втори път да си го причиня това Sad

Може и това да беше, но не съм сигурна
http://www.makeupgalaxy.com/2015/11/peripera-perris-ink-bb.html

Още един http://www.makeupgalaxy.com/2015/01/missha-m-perfect-cover-bb-cream-13.html

# 364
Момичета, да попитам колко процента беше намалението в ДМ в седмицата на рождения ден - 15 или 20? Удостоверява се с лична карта, нали? Че съм си набелязала някои неща и мисля да се възползвам...
А какви са ви впечатленията от мицеларната на Балеа? Колебая се между нея и Микса.

# 365
  • на последния етаж
15% е намалението. С лична карта се удостоверява.

# 366
  • Варна
В момента ползвам на Balea за смесена и чувст.кожа(с лилавата капачка 400 мл) - добре отстранява грима,икономична е,но леко се пени.Не бих повторила покупката й!

# 367
15% е намалението. С лична карта се удостоверява.

Благодаря за светкавичния отговор!  bouquet

В момента ползвам на Balea за смесена и чувст.кожа(с лилавата капачка 400 мл) - добре отстранява грима,икономична е,но леко се пени.Не бих повторила покупката й!

Заради пяната ли не би я повторила?  newsm78 Аз също към нея се бях насочила, ама ти ме разколеба, А на Микса как е? Иска ми се нещо по-пречистено, ако Алверде имаха мицеларна, изобщо нямаше да се чудя, много ми харесват нещата им.

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 12:13 от Ella79

# 368
  • Бургас
Toni L.,този на Лореал ще ти е тъмен,сигурна съм,щом и порцеланът на Орифлейм ти е тъмен.
Бях купувала преди на Флор Мар първия номер,но не помня на коя серия и беше много,ама много светъл,можеш да погледнеш и тях,не са лоши между другото.
Ella79,бих взела Микса.

# 369
  • Варна
Да,заради това че се пени не бих повторила.Мицеларната на Гарние и Микса са по-предпочитани от мен.

# 370
  • Бургас
Да,заради това че се пени не бих повторила.Мицеларната на Гарние и Микса са по-предпочитани от мен.
Хм,точно с Микса за пръв път пробвах мицеларана вода,сега си взех и на Гарние и в момента,в който разклатя бутилката течността се пени,имам и една на Биофреш с роза,и тя се пени,според мен всички мицеларни води се пенят,не мисля,че е проблем.

# 371
  • Варна
ШОК ЦЕНА
CРЯДА, 16.03.2016.
ШОК ЦЕНА
-20%
ЛОСИОНИ ЗА ТЯЛО

# 372
  • Варна
Хм,точно с Микса за пръв път пробвах мицеларана вода,сега си взех и на Гарние и в момента,в който разклатя бутилката течността се пени,имам и една на Биофреш с роза,и тя се пени,според мен всички мицеларни води се пенят,не мисля,че е проблем.
Не става въпрос когато се разклати бутилката,а когато се нанесе на тампона и после на лицето.

# 373
  • sofiq
Момичета имам 27 точки от тези които се събират в лили за уредите на Ремингтън,няма да ги използвам.....така че ако някой ги иска да ми пише Peace

# 374
  • Стара Загора

+1
Тук съм писала за нея http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg/2016/03/balea-mizelle … gungs-wasser.html

Иначе не е лоша като цяло, но Гарниерската е идея по-силна сякаш и не се пени.

Общи условия

Активация на акаунт