Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 695
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • Стара Загора
True match според мен е за смесена към мазна кожа. Аз го имах, но ми правеше порцеланово лицето, като на кукла и ми идваше прекалено покривен. Задължително с крем отдолу, защото иначе стоеше като варосано, т.е. сухичък е. Аз нямам какво да крия и харесвам от типа на Rimmel Wake me up, Bourjois Healthy mix serum. Wake me up наистина не е толкова траен и моя нос лъсва леко с него, но не е фрапантно.

Права е Мария за фдт на Орифлейм. Порцелан мисля че беше най-светлия им цвят. Но Тони доколкото помня харесвашe The onе от техните, но сякаш и той не й беше достатъчно светъл. Аз съм на мнение, че фдт трябва да е един по-тъмен от тена ни, за да придава малко цвят все пак и да изпъкнат зоните, на които се слага коректор. Но това са си мои размишления. Crazy
Иначе те имат мостри и можеш поне да вземеш за проба. Много харесвам от серията Джордани адаптирощия им и дълготрайния.

http://bg.oriflame.com/products/product?code=30422
http://bg.oriflame.com/products/product?code=31802

Вторият е със сочен финиш и задължително му трябва пудра. Да не се подлъже някой по long lasting. Blush

# 346
  • Бургас
 iv4enceto_91,и аз по едно време исках да ходя с малко тен,с черна коса и естествено черни вежди съм и малко приличам на вампир с тази бледа кожа(дано не ми хрумне да нося и тъмни червила).Та накупих аз едни тъмни нюанси,правя лицето,правя и шията,но вдигна ли ръка до лицето стои някак неестествено,отказах се да се потъмнявам през деня,за излизане вечер става много добре-по-тъмен тен,малко подчертаване на скулите с бронзираща пудра-красота

# 347
О, iv4enceto_91, ме подсети за този Ivory e много светъл! Имам го, не ми трябва, светла съм, но не чак толкова и мога да ти го дам, Toni L. Ще се развали, ако стои просто така. Аз харесвам фдт-ните на Avon, ползвах дълго време Almond от озаряващия, но му промениха цвета и сега ми е твърде розов, и светъл.

# 348
  • Бургас
Бижу,с теб наистина сме на една вълна.И аз имам дълготрайния фдт на Ейвън,хем е светъл,хем много хубав.Имам и матиращия,и двата са цвят Ivory и почти съм ги изхабила.Между другото и Ейвън имат червила със златист отблясък.
Още не мога да се нарадвам на Лореалския фдт.Изобщо винаги съм харесвала продуктите им и преди да се появи марката Катрис на нашия пазар ползвах едно червило на Лореал.Помня,че беше на Ева Лонгория и доста гилзички изхабих.Спряно е вече,но пък Катрис предлагат подобни цветове,които и като цена са по-приемливи.
С боята за коса обаче не бих си правила опити,ползвам Кастинг на Лореал и няма да я сменя докато Кастинг се предлага като марка.

# 349
Бижу,
Скрит текст:
Би ли ми казала фон дьо тена на Виши дермабленд цвета, който ти имаш, 15 opal, с какъв подтон е? Преди години го бях пробвала и си спомням, че беше достатъчно светъл за мен , но тогава 30- тина лв ми се виждаха много за фдт. Сега се замислям за него, но не му знам подтона, а тестерите в целия град са  Sick , а нов да ми дадат е изключено..  ooooh!

# 350
  • София
Още не мога да се нарадвам на Лореалския фдт .....

За True match ли говорите? newsm78

# 351
  • Стара Загора
Още не мога да се нарадвам на Лореалския фдт .....

За True match ли говорите? newsm78

Ако се върнете на предната страница, ще разберете. Peace

# 352
  • София
Ами аз чета всички страници, върнахме се пак на предната, но понеже Бижу беше похвалила един компактен True match и се чудя за кой става въпрос. Rolling Eyes

# 353
  • Чукарландия
Момичета, къде продават True Match на L'Oréal? Hug

# 354
Ами аз чета всички страници, върнахме се пак на предната, но понеже Бижу беше похвалила един компактен True match и се чудя за кой става въпрос. Rolling Eyes
Ама четеш отгоре-отгоре   Crazy Ясно е за кой пише. Wink

И накрая-най-после да си купя и аз свестен фон дьо тен,този Лореалския......... ,определено ми харесва по-течната му консистенция......

И компактния пак си го хваля. Нали писах, че него си нося в чантата и го ползвам като пудра за поправки през деня. Grinning

# 355
  • Варна

Лили, ДМ, че и кварталните магазинчета - навсякъде, където брандът е сравнително добре зареден.

А Lumi Magique ползвали ли сте? Пробвах от тестер и ми се стори приятен и леко покривен, с хубав завършек, но това са много повърхностни впечатления.
ББ-то на Лореал също ми е интересно, то пък е бяло и перлено на цвят в тубичката и не мога да си представя как ще стои на лице newsm78
Сигурно са обсъждани и тези продукти, но поне в последните страници не помня.

И последно - в Лили видях ББ бронзиращ крем на Буржоа. Доста тъмен и само в една разцветка, някой пробвал ли го е?

# 356
  • Бургас
И в Лили,и в ДМ,навсякъде,където има стелаж на Лореал.
BBeLLa,точно за True Match на L'Oréal говорим,аз си взех стъкленото шишенце с помпичката.

И накрая-да е живо и здраво любезното момиче от промоцията,което хем ми подари прекрасен гланц за устни,хем ми помогна да си избера нюанса на Фдт.Беше права,че вторият номер ще ми е тъмен,първият ми стои прекрасно,особено на дневна светлина.

# 357
  • Чукарландия
Благодаря, момичета! bouquet

# 358
ББ-то на Лореал също ми е интересно, то пък е бяло и перлено на цвят в тубичката и не мога да си представя как ще стои на лице newsm78
Сигурно е с капсули, които отварят цвета при нанасяне на кожата.

Mery*", извинявай, с розов подтон е Vichy-то.

# 359
  • На ръба..
Само да ви кажа, че много харесвания околоочен крем на Биокарите вече е наличен и в DM. Вчера гледах, че цялата им серия беше заредена, цените ми се сториха, както в Лили.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт