Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 713
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Бижy,същия номер взех,130,но само едно,защото доста дълго време ползвам червилата,да не застояват.
sunrise_67,мазно е,но аз обичам мазни червила,не бих взела ако е сухо или матово,за мен е прекрасно.
И накрая-най-после да си купя и аз свестен фон дьо тен,този Лореалския много ми харесва,много е лек,цветът ми пасва страхотно,не издържах до утре и си сложих-очарована съм,почти не си личи,че съм с фдт,а много хубаво изравнява тена,определено ми харесва по-течната му консистенция,не лепне,а като си помисля,че за 25,99 получих и фдт и готин гланц-голям кеф,взех,че улучих този път.Много съм щастлива.
tooclose,Seventeen съм виждала само в Ивис,в ДМ и Лили не съм.

# 331
Seventeen при нас (Русе) има в Ivis - бившите магазини Бонжур.

# 332
mariqivanova799Laughing Hug Явно сме изцяло на една вълна. Wink И аз откакто открих True Match на L'Oréal съм очарована от него и със същите впечатления. Peace
От моето червило на Катрис, което е на седмица някъде, вече половината го няма. Crazy Мажа непрекъснато като съм извън вкъщи и се поизтрие, защото си гриза устните иначе Blush Blush и си върви с добри темпове.

# 333
Благодаря ви за отговорите се Seventeen  bouquet

От новооткритите магазини на Лили се сдобих с няколко продукта на Аура - ФДТ Cover me, пудра Matte Minerals, руж и гланц.
ФДТът ми харесва, средно покривен, но е подходящ за по - мазна кожа. Моята е суха и на мяста ми стои на люспи, ако не съм сложила много мазен крем преди това.
Мисля да пробвам Refresh me, четох, че е за по - суха кожа. Жалкото е, че от тези цветове, които тествах в Лили на Вардар, дори най - светлото ми беше тъмно.
Пудрата е приятна - матира и не стои брашняно.
Ружът също ми харесва, задържа се върху кожата ми поне 6-7 часа. Опаковката ми се струва нестабилна и при носене в чанта, мисля, че лесно ще се счупи.
Гланцът не ме впечатли, не е траен изобщо.

# 334
  • Бургас
Бижy,страхотен е фон дьо тена,и моят е True Match,не е много покривен,но за през деня не ми трябва покривен,само подобряващ тена,май и пудра не му трябва,достатъчно добре си матира,ти ще кажеш колко издържа,след малко ще го трия.Утре ще споделя за писалката очна линия на Есенс,чудих се дали нея или гел очна линия,но тук я хвалеха много,че била хубава и плътна.Интересна ми е,защото до сега не съм имала друга освен на Голдън Роуз.В момента имах само една единствена очна линия в наличност,но тя е сякаш по-бляскава,надявам се на Есенс да е по-матова.
Бялата пудра на Есенс взех,защото момичетата тук писаха,че запазва грима при изпотяване,а аз за съжаление често се потя,особено сега се затопля и се надявам да ми помага.Явно и други хора я харесват,взех последната налична бройка.
Ако червилата със златист блясък свършат свиркайте,в нашето Лили имаше много бройки от него.
tooclose,мисля,че на Римел Уейк ъп е фдт за по-суха кожа,имах и го размених,защото моята е мазна и не пасва.За цветове вече не знам,поне има тестери.

# 335
  • Вестерос
Дм в Грандмола във Варна е толкова беден, днес влязох да видя за телескопик или новата на лореал-нямаше, а от новата една

# 336
  • Бургас
Дм в Грандмола във Варна е толкова беден, днес влязох да видя за телескопик или новата на лореал-нямаше, а от новата една
И в Бургас в Мол Плаза ДМ е много беден,а да не говорим,че наличните неща са ползвани за тестери и омазани,оттам декоративна козметика не купувам,грозна работа.

# 337
  • Вестерос
И аз от този нямам нищо купено, то липсват тестери също. Добре , че има и други . Някой с впечатление за розовия лак от новите на Ессент- the metals серията

# 338
  • Бургас
Не са дълготрайни, факт! Но са чудесни, поне това, което аз си купих(2 бр. за да съм спокойна Mr. Green ). Предполагам, че mariqivanova799 е взела същия цвят - 130, щом има златист отблясък. Grinning
Аз имам едно червило на Катрис. Сега като прочетох за златист отблясък, го погледнах - точно 130 номер е. Laughing Много е хубаво, между другото.  Peace

# 339
  • София
Случайно някоя от вас да има цвят N1 на Loreal True Match и цветът му наистина ли е светъл, почти снежански светъл?  Laughing Четох, че май не става за суха кожа, но на по-тъмните цветове пробвах тестер на ръка и не ми се видя чак пълна покривност и доста течен сякаш? Praynig Всъщност, N1 май е най-светлия от неутралните или?

# 340
Toni L., не им знам номерата на цветовете. Моите са 3D/3W и 5R/5C. Вторият е по-тъмен. Не е плътно покривен, а изравнява тена, но стои цял ден без да мръдне. Леко матира, да. Подходящ, според мен, за нормална към мазна кожа.
Уейк ъп Римел наистина е за по-суха кожа, омазнява ми се и на мен леко, но пък го харесвам и ще си го доизползвам. Simple Smile

# 341
  • София
Благодаря ти. Wake me up са доста тъмни цветовете за мен. Надеждата ми беше в True Match, но щом и ти потвърждаваш, че е за по-мазна кожа, значи няма да рискувам Sad Поне да се продаваше бял фон дьо тен, че да си смесвам Grinning

# 342
  • Бургас
И в Бургас в Мол Плаза ДМ е много беден,а да не говорим,че наличните неща са ползвани за тестери и омазани,оттам декоративна козметика не купувам,грозна работа.
Да,и на мен ми направи това впечатление. Ще поразгледам в Дъглас следващия път,че сега бързах.

# 343
Поне да се продаваше бял фон дьо тен, че да си смесвам Grinning
Отклонявам се от темата, но виж Derma Blend VICHY #15 opal. Толкова е светъл, че го ползвам само като коректор! Но задължително си търси тестер по аптеките, щото пък не е евтин.

# 344
  • Бургас
Toni L.,аз си взех днес първия цвят от редицата,пише Rose Vanilla,но понеже ти четох блога и имаш един фдт на Катрис нюд илюжън,който също е Rose Vanilla и пишеш,че ти е тъмен,а на мен ми пасва перфектно.На Лореал втория цвят нямаше тестер и момичето от промоцията ме убеди,че жълтеел и че ще ми е тъмен.Наистина е течен,но пък е приятен,изобщо не се усеща,че си с фон дьо тен.
А,сетих се с какво мога да сравня-първите номера на фдт на Орифлейм са за истински снежанки,на Лореал е по-тъмен от тях.

Общи условия

Активация на акаунт