Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 638
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
  • Щастлива мама на 3 слънца
http://www.catrice.eu/bg/produkti/lice/ruzh/detaili/product/blus … -palette-010.html
някой ползвал ли го е ?
търся си хубав руж

# 496
  • Вестерос
В големия Елитис във Варна нямаше от хайлайтърите на Катрис  Cry

Но имаше от ружовете и много сенки, не можах да разбера дали стои още опцията при закупуване на нещо от Катрис да ти дадат подарък червило Колор

# 497
  • София
Момичета, а комплекта за вежди на Ремингтън дали заслужава внимание?

Лея, четката е прекрасна! Не се колебай! Няма никакво прежулване, косъмчетата са меки и нежни, коата не се зачервява изобщо. Правих си и масаж с масла, с приставката за масаж  Heart Eyes Уникално и приятно усещане.  Hug

Бижу, точно нещо такова като базата на ГР ми трябва, благодаря че сподели! Ще ходя да я пробвам.

Момичета, 130 на Катрис придава ли жълтеникав цвят на зъбите от златистия нюанс?

# 498
Момичета, а комплекта за вежди на Ремингтън дали заслужава внимание?

Лея, четката е прекрасна! Не се колебай! Няма никакво прежулване, косъмчетата са меки и нежни, коата не се зачервява изобщо. Правих си и масаж с масла, с приставката за масаж  Heart Eyes Уникално и приятно усещане.  Hug

Бижу, точно нещо такова като базата на ГР ми трябва, благодаря че сподели! Ще ходя да я пробвам.

Момичета, 130 на Катрис придава ли жълтеникав цвят на зъбите от златистия нюанс?
може ли линк към четката ?

# 499
  • sofiq
Ето я четката
http://www.remington.bg/ured-za-pochistvane-na-litze-remington-fc1000-reveal.html

азмного и се чудих иии не успях да се убедя ,че си заслужава дори и на 50%,моля тези които я имат вече да кажат с какво си заслужава парите?

# 500
Днес  и аз си взех  червилото Катрис 130.Бяха намалени спиралите на Лореал и отнесох Volume Million Lashes.

малко извън темата - някой има ли впечатления от ел. четка на колгейт. В Лили е на 20-ина лева и много и се чудих?

# 501

Наистина много ми хареса базата. И аз отдавна исках такова нещо. Очаквах да заредят Аура, която имала такъв продукт. От 9 сутринта съм с грим, преживях днес изтощителни автомобилни емоции Tired и гримът ми не е мръднал.

Червилото не придава жълт цвят на зъбите.

# 502
  • Бургас
Бижу,много ми хареса червилото  Peace

# 503
  • София
О, супер,  благодаря ти отново Бижу! Тамън си избелих зъбите и не искам да си ги загрозявам с жълт нюанс  Mr. Green На теб ти стои прекрасно, нави ме с тази снимка.  bouquet

# 504
Ето я четката
http://www.remington.bg/ured-za-pochistvane-na-litze-remington-fc1000-reveal.html

азмного и се чудих иии не успях да се убедя ,че си заслужава дори и на 50%,моля тези които я имат вече да кажат с какво си заслужава парите?
мерси.

# 505
  • Бургас
Вчера и днес носих очната линия на Есенс върху основата за сенки на Ейвън.При само едно нанасяне си прозира,но изчаках 5 минутки да изсъхне и отгоре сложих втори слой и стана почти задоволително плътна.Вчера леко се беше размазала,днес си беше наред.
Много съм доволна от базата,сенките на Катрис цял ден не мръднаха,вече ще ползвам база.

# 506
Бижу, а сравнена с базата на "Делиа" тази на ГР как е?

# 507
От Делиа употребих два флакона. Тя е значително по-мазна от ГР и определено втората ми харесва повече. Стои, на моето лице, някак точно като база, както си представям това "съоръжение" - база за грим. Докато Делиа си е повече крем. Освен това ГР е седефена, а Делиа кремава. ГР може да се ползва и върху фдт като хайлайтър. Може и да се смесва с фдт. Цените на новите им нещица са доста натоварени, явно са се взели по на сериозно. Дано и качеството оправдава това.
Ружът, впрочем, също много ми хареса - и като цвят, и като консистенция. Нанася се лесно и се размазва равномерно с пръсти, стои красиво и е с перлен блясък. Траен ми се стори, издържа до преди малко, когато си свалих грима.

# 508
Момичета, идвам с едно питане за един ФДТ, някой от тук използвал ли го е ?
?
Как е като покривност и издръжливост ме интересува главно? И дали е подходящ за мазна кожа?
Искам да пробвам нещо бюджетно сред ФДТ-ните. Без тези на Лореал, че ми излизат допълнително пъпки от тях  Rolling Eyes

Ползвам го и съм много доволна. Прикрива недостатъци, без да е тежък. Не стои като маска, в същото време изравнява тена и изглежда естествено. Нанася се лесно и не мърда цял ден от лицето. За мен този продукт е повече като ББ крем, отколкото като фон дьо тен. При нанасяне някакси се нагажда с цвета на кожата и сякаш попива в нея. Моята кожа е смесена и ми е ОК, но фиксирам отгоре с матираща пудра. За много мазна кожа мисля, че няма да става. Според мен продуктът е по-скоро за суха кожа. Със сигурност това е един от любимите ми продукти. Между другото, купих го след прочетени суперлативи в тази тема  Mr. Green

# 509
  • на дъното
Някой знае ли да ли се продава серията на Пириндрим в ДМ?Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт