Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 558
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, бихте ли ми препоръчало кристали за коса?

Кристалите за коса на Victoria - Конкретно с арганово масло. Струват около 4-5лв., продават се и в Кауфланд. Аз лично съм много доволна. Ползвам ги от години. След като си изсуша косата, нанасям по дължината само, не в корените, защото ще се омазнят по-бързо. Каква реклама ударих само..   Joy

# 646
От кристалите съм доволна от тези:
Скрит текст:

# 647
Аз днес само списания с този номер видях, много ярко розово ли е?

# 648
Аз днес само списания с този номер видях, много ярко розово ли е?

Не бих го определила като ярко. Цвета е наситен има блясък. 390 е мат. Ето ориентировъчни снимки от мен.
Снимките са с телефон, необработвани.

390

210

# 649
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От тази серия на Catrice имам 060, наситено оражево- разкошно червило Heart Eyes

# 650
Аз си взех 210 и 390, други не можах да намеря по лафките. И тези са ми достатъчни.

За промоциите в Елитис, дават ли ти да си избереш червилото подарък или не?

За кристалите - аз използвам тези и съм много доволна.

# 651
  • София
От това червило на Катрис дали сте срещали 010 към списанието? Rolling Eyes

# 652
  • Сливен
Момичета моя колежка си търси крем за около очи на 25год. е и има торбички под очите.Идеи?

# 653
Аз днес ходих до Елитис, взех си сенки на Катрис и ми подарих червило. Там имат само № 050, което е много приятен прасковен цвят.

# 654
Искам да похваля кремовете за тяло Balea,500мл.сега в момента с в брошурата на DM.Имам 3 вида,знаете ли колко са,предлагат ли се още видове, да не би да съм изпуснала някои?Мойте са кокос,ванилия и кокос и с арган и масло от шеа.Благодаря! bouquet

# 655
  • Вестерос
Може ли някакво ревю на червилцата, за да се ориентирам към номер

# 656
# 657
  • Вестерос
Мерси, ама май не са тези в списанието , не видях 210, 390

# 658
  • Варна
Тази серия на Катрис наистина е прекрасна.
Ще пропусна списанието с подаръка, понеже червилата ми са доста повече от тези, които бих могла да изхабя през следващите няколко години, но и двата цвята ми харесват и при други обстоятелства бих ги купила.

# 659
  • София
И аз се въздържам от списанието и червилата. Имам 2 червила като 390 на Катрис......Имам доста червила, които чакат реда си....Ама тук е много зарибяващо!  Sad

Общи условия

Активация на акаунт