Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 762
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
И двете снимки не се виждат  Peace

# 196
*Камея, и този цвят много ми харесва!  Peace Ще го погледна, макар че си взех второ от това на Catrice  Crazy

# 197
Ето ги:
http://m.ebay.com/itm/161413707223

http://impalacosmetics.com/en/impala-mini-pore-cleansing-brush-%E2%84%9619/
Дано сега се отварят. Нещо не успявам да сложа снимките както трябва през телефона...

# 198
  • в страната на абсурдите
Лили Дрогерие:

* От 05 до 8 март ще имаме 20% отстъпка на всички подаръчни комплекти.
* От 05 до 8 март всички продукти от марката Ив Роше ще са с 20% отстъпка
* Освен това всеки клиент закупил два продукта от гамата на Yves Rocher на 5, 6, 7 и 8 март ще получи 1 брой подарък. Комбинацията от закупените продукти е по избор на клиента. Няма ограничение за стойността на покупката

# 199
  • София
Забравих коя беше дамата, която сподели, че харесва като мен розово-оранжеви червила със златист подтон, но ако прочете, да погледне #130 от новите дълготрайни червила на Catrice. Не са дълготрайни Laughing но цветът е разкошен!  Heart Eyes
Бижу разкошни устни и усмивка. bouquet
Аз като съм засънувала едни странни моливи за вежди на Есенс, в сива гилза, намерих си моят цвят....да ама такива не съществуват. Изобщо нощеска се разбих от пазаруване. Crazy

# 200
Аз като съм засънувала едни странни моливи за вежди на Есенс, в сива гилза, намерих си моят цвят....да ама такива не съществуват. Изобщо нощеска се разбих от пазаруване. Crazy
Joy Аз така си измислям бижута и после търся някой, който мисли като мен, дали вече не ги е направил. И се е случвало да си откривам такива, точно каквито съм си ги представила.  Grinning Та нищо чудно Essence да представят точно такива като сънуваните.  Laughing Много е готино на сън да правиш такива неща като пазар!  Crazy

И благодаряHeart Eyes Hug

# 201
  • София
Да готино е докато ги сънуваш, ама хич не е готино като се събудиш с празна торба. Tired
Освен да им драсна на  Есенс с идеята ми. Thinking
Снощи гледах някакви сенки за вежди на Голдън роуз, явно отттам ми е влезнало в главата. Laughing

# 202
  • София

Подобна четка за почистване на лице ползвам на Орифлейм Купувала съм я преди години. Добра е! Simple Smile

# 203

Подобна четка за почистване на лице ползвам на Орифлейм Купувала съм я преди години. Добра е! Simple Smile

Amiamo, мекичка ли е? Колко често я ползваш?

# 204
  • София
Не е твърда, по-скоро е мека и добре почиства. Важно е и какъв продукт за почистване ще се ползва. Simple Smile

Някой знае ли дали в Дебенхам се продават продуктите на Жая?

# 205
Не знам със сигурност, но едва ли.

# 206
Amiamo, мерси за информацията  bouquet  аз използвам гел за почистване. Пяните нещо не ми харесват, според мен не почистват достатъчно.

# 207
  • София
Не знам със сигурност, но едва ли.

Предлагат Есенс, Катрис...попитах, защото все пак може да се купят с отстъпка.

# 208
  • Стара Загора
Жая освен в Лили и Елитис, се продава и на щандовете на Голдън Роуз (в сайта им също). Peace

# 209
  • София
Жая освен в Лили и Елитис, се продава и на щандовете на Голдън Роуз (в сайта им също). Peace

Да, знам. Останах изненадана на щанда на ГР като видях Жая. Даже продавачката започна дами предлага продуктите...

Общи условия

Активация на акаунт