Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 803
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
На техните щандове /например в Мол България/ има само няколоко продукта и като цяло е много слабо зареден. Аз два пъти съм поръчвала от сайта им, там има всичко и съм доволна. Пращат и мострички. Досега не съм намерила добре зареден магазин с техни неща.

# 211
Бижу Каква е цената на червилото? Много добре ти стои!

Мисля тези дни да остскоча до Лили и да си взема хайлайтъра на Катрис, ако го има. Както и Мис Манга, че е на 13 лева, а е страхотна за моите мигли. Чудя се и на това червило на Катрис сега. Grinning

Случвало ли ви се е молива ви за вежди като го нанесете и да стои някак..  Тричав. Ох, не е това думата сто процента, но не знам ка да го обясня. Някак си не прелят, не размазан .. Явно е за смяна..  Та сега ще трябва и за това да мисля. Скарана съм с моливите за вежди, не мога и не мога да открия моя...

# 212
  • на последния етаж
Ремедиум са добре заредени с продукти на Жая.

# 213
Както винаги не знам точната цена Embarassed Embarassed между 7 и 10 лв е. но не помня колко беше точно.
Благодаря! Hug

# 214
  • Бургас
Както винаги не знам точната цена Embarassed Embarassed между 7 и 10 лв е. но не помня колко беше точно.
Благодаря! Hug
10,19 лв /дано не греша за стотинките, но мисля, че бяха толкова/

# 215
Някой пробвал ли е тези мусове на H&M:

Загледах ги днес, но ми стана чудно да не са прекалено изсушаващи... newsm78 По някаква причина липсват в нашенския сайт, та ето от чужд: http://www.hm.com/si/product/36484?article=36484-A Кафето изглежда яко (поне на калпавата светлина в магазина), едно такова сиво-тоуп-розово. Crazy

# 216
Някой пробвал ли е тези мусове на H&M:
Balea, Alverde, Catrice, Essence- 24 (Козметика от ДМ и Лили)

# 217
Момичета, в темата за околоочни кремове много хвалят едно кремче на Био карите, което се е продавало в Лили. Знаете ли дали още го поддържат?

# 218
  • sofiq
Момичета, в темата за околоочни кремове много хвалят едно кремче на Био карите, което се е продавало в Лили. Знаете ли дали още го поддържат?

Да има го Peace

# 219
Аз си взех двуфазния спрей за коса на Алверде и съм много доволна от него. Косата е мека и подхранена. Въпреки че е двуфазен, косата ми не се омазнява.
Ето и едно ревю за него, ако някой се интересува:
http://snejanaatanasov.blogspot.bg/2014/10/review-alverde_21.html?m=1

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 10:20 от pandishpandichka

# 220
  • София

Да има го Peace

Може ли линк да го видя?

# 221
Скрит текст:

Да има го Peace

Може ли линк да го видя?
BioKarite околоочен крем

# 222
Момичета, може ли да ми препоръчате бюджетен ароматизатор за дома от Лили (най-близо ми е до нас) ? Искам да си взема няколко за всички стаи.  newsm78

# 223
  • София
Ремедиум са добре заредени с продукти на Жая.

В Ремедиум винаги е много добро зареждането, особено голямата в Ремедиум на Денкоглу.
Бижу, страхотен цвят червило си купила. Аз си харесах и 120. Ярко, коралово....за лятото ще е супер! Simple Smile Сигурно ще си купя 120 и 130. Simple Smile
LieToMe, новия хайлайтър на Катрис ми се видя много светъл. Затова не го взех. Има тестер, прецени си. Иначе не е лош. От хайлайтърите, които съм тествала или имам, най-предпочитаните от мен си остават перлите на Алверде, но отдавна ги няма. Изчерпани са. Тогава имаше спор във форума  дали са много блестящи....Всеки има свои предпочитания.

# 224
  • София
Мерси Ди  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт