Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 620
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Figs този лосион се води за нормална/суха кожа,моята е суха определено и ми идва много добре като хидратация.
Благодаря повторно за отзива, първият е бил излишно изтрит Wink

# 556
Еххх, момичета, зарибихте ме с тази четка....  Mr. Green
Но тепърва ще започвам да събирам точките, така че ако случайно на някоя от вас й се намират излишни, които е склонна да дари бих била безкрайно благодарна  Embarassed

# 557
Бижу, събрала съм ти точки. Peace
Благодаря! Имам нужда от 4 точки.  Hug Голяма марда съм... Коя от вас, любезни дами с точки за даване се намира в изтачната част на София?  Blush

# 558
Бижy Удобни ли са ти Младост 4, 3 или Герман?

# 559
  • Вестерос
Аз не знаех, че са на едни и същи Катрис и Есенс  Embarassed

Бижу, поне ще се вталим от пестене от закуски  Flutter

# 560
Но тепърва ще започвам да събирам точките, така че ако случайно на някоя от вас й се намират излишни, които е склонна да дари бих била безкрайно благодарна  Embarassed
в Лили ще ти дадат, но ако откажат аз ще ти взема и ще ти пратя Simple Smile

# 561
в Лили ще ти дадат, но ако откажат аз ще ти взема и ще ти пратя Simple Smile

Благодаря, Tifani1  Hug
А да попитам - необходимо ли е да се пазят касовите бележки или само наличието на точки е достатъчно?  newsm78

# 562
  • SF
Бижу, имам 4 точки за тебе. Днес и утре следобяд ще бъда в Студентски град. Следобяд означава между 14.00 и 17.00 часа. По-източно не мога да се разположа.

# 563
Само точките се дават ✌ момичета вчера в дм видях комлект лакове на Сали Хенсън, обещават трайността на УВ лакивете, но без печене. Има ли доволни?

# 564
Благодая на всички отзивчиви момичета Heart Eyes Hug , ще се сдобия с точки! Peace
Сега ще спестявам от закуските за четка Sunglasses , и ще стана хубавица неземна! Flutter Crazy

# 565
  • Варна
Предложението е до края на май, нали така?
Аз купувам и памперси, така че сравнително бързо ще събера точките - две ми остават. Ако някой след това ще има нужда от още, мога да му събирам месец и половина - два.

# 566
  • София
Момичета, просто си поискайте, ще ви дадат колкото ви трябват.
Аз се пукнах да събирам, купувах като идиот всякакви неща, и накрая, като отидох да купувам четката и се заговорихме с момичето на касата, аз ѝ казах че наааай - после съм ги събрала, голям зор, а тя ми каза: "Е, че защо не си поискахте, щяхме да ви дадем"  Mr. Green  Така че, просто попитайте на касата, дали няма да ви дадат точки, за да си вземете четката. Мисля, че не отказват, защото много рядко някой събира и си ги иска. Така ми обясниха на мен.

Бижу, взех си руж стика на ГР, много е готин, вярно  Heart Eyes Взех и базата, но още не съм я пробвала.  Hug

# 567
  • София
От утре със списание Glamour ще има червило Catrice.
http://prikachi.com/images.php?images/937/8704937u.jpg

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 13:15 от veka

# 568
  • Варна
Момичета, освен споменавания преди време на Биокарите околоочен крем, друг такъв свестен дрогериен продукт попадал ли ви е? Избирах, влагах средства във високия клас - всъщност и в момента съм на това дередже - но реален ефект не виждам. Бих пробвала и нещо бюджетно.

# 569
Тайга пробвала ли си околоочното кремче с уреа на Balea? N_та по ред опаковка ползвам, слагам го и над анти-ейдж кремчета, които усещам твърде не подхранващи (т.е. над повечето  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт