Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 595
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Ползвала съм на Балеа, сега си взех/ по препоръки от тук/ на Талодерма, но произведен за м-н Лечител ето този
http://www.lechitel.bg/product.php?p=62

# 571
Тайга пробвала ли си околоочното кремче с уреа на Balea? N_та по ред опаковка ползвам, слагам го и над анти-ейдж кремчета, които усещам твърде не подхранващи (т.е. над повечето  Mr. Green)
Абсолютно подкрепям  Hug

# 572
  • Бургас
Тайга пробвала ли си околоочното кремче с уреа на Balea? N_та по ред опаковка ползвам, слагам го и над анти-ейдж кремчета, които усещам твърде не подхранващи (т.е. над повечето  Mr. Green)
Абсолютно подкрепям  Hug
Може ли да ми покажете това кремче?Имам околоочен на Билка,но и за мен е твърде НЕ подхранващ,много е лек,не се усеща направо.

# 573
Момичета, освен споменавания преди време на Биокарите околоочен крем, друг такъв свестен дрогериен продукт попадал ли ви е? Избирах, влагах средства във високия клас - всъщност и в момента съм на това дередже - но реален ефект не виждам. Бих пробвала и нещо бюджетно.
За мен най-доброто е това. Супер подхранваща и изглаждаща формула има. Измазала съм какви ли не околоочни, но дори и със скъпи не мога да постигна този ефект.

# 574
  • София
Ползвала съм на Балеа, сега си взех/ по препоръки от тук/ на Талодерма, но произведен за м-н Лечител ето този
http://www.lechitel.bg/product.php?p=62
И си го взех този, прибрала съм го в хладилника и сутрин студен го мажа.Обаче хич не хидратира, той си е гел, попива си там и го няма.  Rolling Eyes

# 575
  • Варна
Благодаря ви на всички! bouquet

Този на Балеа наистина е много хубав, но до сега съм го пробвала единствено самостоятелно, не ми беше хрумвало да го нося под друг продукт. Добра идея, ще пробвам.

И на Алверде ще купя Peace

Междувременно се сдобих с този на Лореал Нутри Голд, тъй като изненадващо харесах нощните им кремове.

# 576
Гледам, че има цяла тема за този вид продукт... Може да има нещо интересно.

# 577
Тайга пробвала ли си околоочното кремче с уреа на Balea? N_та по ред опаковка ползвам, слагам го и над анти-ейдж кремчета, които усещам твърде не подхранващи (т.е. над повечето  Mr. Green)
Абсолютно подкрепям  Hug
Може ли да ми покажете това кремче?Имам околоочен на Билка,но и за мен е твърде НЕ подхранващ,много е лек,не се усеща направо.
През телефона, тази снимка отварям
Скрит текст:
Ето съставът и малко инфо:
http://thebeautybrains.com/2014/01/is-this-cheap-eye-cream-too-good-to-be-true/   Hug

* Тайга слагам го над друг крем, за повече хидратация и с идеята, ако случайно анти-ейдж съставките на 1вия крем действат   Laughing да не им попречи да се абсорбират от кожата.

# 578
  • Варна
Да, Бижу, следя тази тема, но там много по-често се препоръчват продукти от високия клас.

# 579
Предположих..., но не съм я чела. Blush Просто ми се показва горе в актуалните теми и затова я предложих. Даже мислех, че е нова.

# 580
Тайга, сух ли е околоочният ти контур, какъв крем търсиш - първи бръчки или нещо по-силно?
То и аз сега пробвах някои неща на Некталис на Галеник, но на моята кожа си е като вода  Laughing

# 581
  • София
Тайга, аз лично винаги слагам от всеки крем, който ползвам на лицето и около очите. Серумите също. Така се спасявам от сухотата в околоочната зона, защото повечето кремчета за там са наистина леки и за мен - недостатъчни. Ако не си опитала и нямаш предразсъдъци да слагаш крема си за лице и около очите - пробвай. Мисля, че няма да съжаляваш  Peace

# 582
  • Варна
Тайга, сух ли е околоочният ти контур, какъв крем търсиш - първи бръчки или нещо по-силно?
То и аз сега пробвах някои неща на Некталис на Галеник, но на моята кожа си е като вода  Laughing

Мисля, че не е особено сух. Видими бръчки нямам, само линийки, когато се усмихна.
Само че от две години не съм спала нормално, освен това съм склонна към подпухване.
Искам нещо като превенция, за да не се окаже, че съм изтървала момента - не съм вече на 25 все пак.

Вивиан, мислила съм си го и това и с някои кремове си го позволявам, да. Пък и нали някои специалисти отричат нуждата от околоочен крем  newsm78

# 583
Пък и нали някои специалисти отричат нуждата от околоочен крем  newsm78
Аз винаги съм имала проблеми с околоочният контур и не споделям това мнение  Rolling Eyes Peace
Но моите предложения са в по-тежката категория.
Мисля, че предложението на Жаки е добро.

# 584
Подкрепям мнението на Жаки за околоочния на Алверде. Имам го от година и чак сега дава признаци на свършване  #Crazy Миналата зима ме спаси от суха, БЕЛЕЩА се кожа, именно затова си купих специално околоочен. Кремът е с гъста текстура и подхранва страхотно.
 Но и само това прави, подпухване или тъмни кръгове абсурд да премахне Peace
Тайга, ако нямаш някаква реална нужда от околоочен, освен "превантивна" мярка- недей. В кремовете и да има някакви съставки с анти ейджинг свойства, те са толкова нищожни като количество, че дали я има или не е все тая.  Околоочните са си най- нормални кремове, но по-... концентрирани. Затова са и на тези цени за по 15 милилитра.

Общи условия

Активация на акаунт