Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 592
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Но моите предложения са в по-тежката категория.
Дай някое, че аз съм много зле... Confused Нощни смени, недоспиване, склонност към подпухване и отпусната кожа под очите. ooooh!

# 586
Бижу, мислех да предложа на Тайга онова масло от аптеките което ти препоръча, страшно съм доволна, но пък тя не е с толкова сух и зрял контур.
Иначе най-любимият ми, много дълго време го ползвах, но не е за тази тема:
Скрит текст:
http://remedium.bg/product/7973/avene-isteal-ochen-kontur-15ml.html

После минах на този:
http://apteka.framar.bg/30014725/%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%B5 … -15-%D0%BC%D0%BB-
Но май-вече не се предлага а са го сменили с този:
http://www.eau-thermale-avene.bg/serenage-yeux-okoloochen-revitalizirashch-balsam

И най-новият, похвалиха ми го, но не съм го пробвала:
http://www.eau-thermale-avene.bg/lice/anti-eydzh/izrazeni-brchki … ichki-tmni-krgove

За съжаление, последната година имам алергични проблеми и съм минала почти само на масла и олиа.  Confused

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 18:30 от Lemy

# 587
  • вятър в маслините, вятър над хребета
При подпухване и умора аз се спасявам с този гел
http://www.damita.cz/kosmetika/ryor/intenzivni-osetreni-pleti/ry … ni-gel-30-ml.html
Супер охлаждащ, супер овлажняващ, много лек и не оставящ никакви следи. Ползвам го под креам или самостоятелно. Досега не съм попадала на толкова моментално действащ продукт.

# 588
Благодаря ти, Lemy, ще избера един от тях, вероятно последния, защото имам сериозни проблеми в зоната. Confused а така или иначе преди седмица смених бялата си козметика изцяло с кремове от аптеката на подобна марка.

Извинете за отклонението, но просто нямам сили да посещавам всяка отделна тема за отделен продукт по поддръжка на лицето и отделен ценови клас! Извинението ми е най-вече към модераторите, които са много  се тревожат в такива случаи, когато не се говори тясно по темата...
 bouquet

# 589
На-добре първо искай мострички, може да се окаже прекалено тежък за теб. И по принцип, най-добрите цени са в Ремедиум, ако няма някъде специална промоция.
 Peace за модераторите, понякога се получава полезна информация от такива странични разговори.

# 590
  • Варна
Бижу, с каква козметика смени твоята и защо?

# 591
Смених я с La Roche-Posay, Avene и Bioderma. Защото аз имам някаква алергия, правиха ми тестове и излязоха обичайните неща - домашен прах, кучета котки... А аз имам и двете животинки, но от тях нищо ми няма. Химичка съм, работя с доста химикали, но преди две седмици писах, че купих Глейд ароматизатори за всички стаи и сложих един и в спалнята. Няколко дни поред се събуждах много подута и на четвъртия ден вече очите ми бяха адски подути! Изнесох ароматизатора и след ден като спаднаха отоците, ми се обели кожата около очите от подуването. Абсолютна сухота и после люспички фини. Спаси ме едно балсамче на Ла Рош, което беше тестер. Отидох в аптеката и обясних, препоръчаха ми Атодерм на Биодерма, който ползвам като нощен крем. Взех хидратиращ крем на Ла Рош за през деня и днес си купих на Авен новия околоочен, който по-назад Леми ми препоръча. Ще питате защо не на една марка, ами така предпочетох. Защото балсамчето на Ла Рош е по-мазно, а Атодерм не. Дневният хрем е супер хидратиращ, а околоочното кремче обещават, че ще помогне на всичко, от което страдат старите ми очи - сенки, торбички и бръчки. А и съм на 46 години вече, кожата ми е поела и поема достатъчно химикали, искам вече нещо максимално изчистено и предпочетох медицинска козметика. Ще има ли разлика, тепърва ще оценявам.
И да благодаря още веднъж на всички, отзовали се за точките.  bouquet Минах сега преди работа  покрай Лили и казах, че искам четката, но не ми стигат 4 точки, после намерих и загубената в портмонето. Памолих за три точки, дадоха ми ги и вече си имам четка!  Party
Скрит текст:
Само да кажа за интересуващите се: в аптеки Медея този околоочен крем на Авен в момента е с 30% намаление и от 57 и нещо, го взех за 40 лв.

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 20:21 от Бижy

# 592
Бижу, мислех да предложа на Тайга онова масло от аптеките което ти препоръча, страшно съм доволна, но пък тя не е с толкова сух и зрял контур.
Кое е маслото, което препоръчва Бижу?

# 593
Маслото беше в ампули, по две в кутийка, от аптеката. От шипка и още нещо, забравих какво...

# 594
За околоочното масло ще пусна линк утре.
Бижу, Физиолифт ли взе, голяма си виелица  Crazy Ще чакам отзиви по нататък.
Скрит текст:
Много неприятно това с тези алергии, забелязвам, че започвам да не понасям силните парфюми, спрях всякакви омекотител, ароматизатори и течни прахове.  ooooh!
Единственият крем който ползвам в момента е от хидратиращата серия на Авен.

# 595
LemyHug
Скрит текст:
Ето това взех
http://prikachi.com/images/789/8705789L.jpg
Жената в аптеката каза, че се ползва само вечер, та ще си изхабя ейвънското околоочно кремче и гелчето на кои бяха тези финландските нови козметики в Лили, които си ги харесвам и са ми добре за през деня
Само се надявам от парфюмите нищо да не ми стане, щото тогава ще умра просто.  Cry  И боите за коса, че тогава ще стана истинска баба като блесне побелялата ми коса Crazy
Четката ще пробвам утре като се прибера и ще разкажа.  Peace

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 21:19 от Бижy

# 596
  • Варна
Бижу, благодаря за подробния отговор bouquet
Изненадах се за момент, че си изневерила на дрогерийната козметика, знам, че си й пръв защитник Hug

# 597
Оставам си фен на декоративната дрогерийна козметика.  Blush Grinning

# 598
  • Бургас
Здравейте,скъпи дами,имам 9 стикерчета-точки с логото на Лили и надпис Ремингтон,мога да ги изпратя по пощата за моя сметка с препоръчано писмо,разбира се или по Еконт за ваша сметка(таксата на куриерската услуга).Подчертавам,че ги подарявам,нищо не търся за тях,нямам намерение да купувам уреди,взех ги единствено и само,защото чета,че някои от вас събират за четка и искам да помогна Hug bouquet
Обещах ги на една дама

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 23:55 от mariqivanova799

# 599
Тайга пробвала ли си околоочното кремче с уреа на Balea? N_та по ред опаковка ползвам, слагам го и над анти-ейдж кремчета, които усещам твърде не подхранващи (т.е. над повечето  Mr. Green)
Абсолютно подкрепям  Hug
Жани Hug точно  заради твоят положителен отзив преди в темата и аз го купих вчера това кремче ...дано да ми е ОК Laughing

Общи условия

Активация на акаунт