Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 585
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Миличка  Hug
Много се надявам да ти хареса  Heart Eyes
Скрит текст:
Честито за късмета с Кюн  Heart Eyes Hug, много се зарадвах  Heart Eyes
Ще чакам отзиви  Flutter Hug

# 601
Миличка  Hug
Много се надявам да ти хареса  Heart Eyes
Скрит текст:
Честито за късмета с Кюн  Heart Eyes Hug, много се зарадвах  Heart Eyes
Ще чакам отзиви  Flutter Hug
Всичко което си ми препоръчала и било чудесно   Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Мерси Hug,чакам да ги получа и да ги пробвам.Ще споделя впечатления bouquet Hug

# 602
Ето околоочното масло, в ампули е, има го в аптеките и обикновено разрешават да се купи и само една ампула. Пак да кажа, че е подходящо за по-суха кожа.
http://apteka.framar.bg/30022597/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE- … -3-%D0%BC%D0%BB-2

Бижу,
Скрит текст:
супер е, че си го намерила на тази цена, дано да е подходящ за теб и да си доволна. Парфюма го пръскам по косата и по дрехите, имам един който много обичам и не ме дразни, но гледам да не е по кожата за всеки случай. За косата, няма страшно, минава се на билкова боя, сега има много хубави, то дано не ти се случва де. Аз едвам го преживях, 2 месеца се тръшках, че не мога да се боядисвам, на всичкото отгоре първият път взех някаква супер еко био руса билкова боя и в корените станах зелена  Laughing А точно бяха баловете, трябваше да ходим на няколко....Но пък сега съм много доволна, косата ми никога не е била толкова хубава, жива, блестяща. Също бих ти препоръчала за известно време да смениш и душ геловете и шампоаните. Аз карам на бебешки душ гел-шампоан - Веледа, Алверде,Клоран съм пробвала, доволна съм.  Hug

# 603
Можете ли да ми препоръчата покривна пудра матираща, която да нося само върху крем лятото. Много блазнещо ми звучи, ако има достатъчно добра пудра.

# 604
Супер доволна съм от тази Манхатън- матиране, трайност, покритие:

# 605
Днес ходих до Лили за червилото на Катрис, но имаха само от серията Luminous. Нещо не ми изглеждаше като показаното 130 и сега видях, че това, което трябва да взема е от серията Ultimate Stay. А и цената помня, че споменахте около 10 лв, а това беше около 8.

Видях някаква серия шампоани и маски на Biopoint  и даже в списанието има намаление на единият от шампоаните. Някой ползвал ли ги е и какви са ви впечатленията?

# 606
Леми, коя е тази супер био билкова руса боя за коса. Аз се боядисвам руса от доста години и ми се иска да мина нещо по щадящо като билкова боя, къна или от тоя род - подхранващо. Боядисвам само корените, защото надолу много ми изтъня косицата. Сподели, моля те , може и на лични bouquet

# 607
Момичета, моля ви да ми препоръчате очна линия с мек и тънък писец, която да има кафяв цвят и да се продава в Лили или ДМ.Благодаря! bouquet

# 608
Момичета, моля ви да ми препоръчате очна линия с мек и тънък писец, която да има кафяв цвят и да се продава в Лили или ДМ.Благодаря! bouquet

Ползвала съм 2 такива на Еssence, в черен цвят обаче, не помня имаха ли в кафяво. Много беше трайна за цената си. Около 5-6лв и в Лили, и в ДМ ще ги намериш.

# 609
Lady04,,Благодаря! bouquet

# 610
Хей мацки днес ходих до Лили и Дм и разглеждах доста неща и сега съм в чуденка за някои неща.. 
Първо си харесах две палитри с неутрални цветове - на Maybelline Nudes и на Loreal La Pallete beige. Та, отиви и за двете ще ми дойдат добре дошли.
И загледах Master sculpt на Maybelline. От тестера не ми се стори лош продукт, но все пак ще се радвам на мнения.
В Лилито тъкмо зареждаха на Катрис и Есенс някои неща. Палитрата с кремообразните контури на Катрис ми се стори доста твърда като консистенция, а пък тази с прахообразните контур и хайлайт ми се стори доста тебеширена..  На Есенсе сета нямаше тестер оше, но ружа ми се стори доста оранжев, а хайлайта по-скоро матов.
От Дм си купих околоочния крем на Балеа с уреа и крем за лице на Алверде, хидратиращ. За сега много ги харесвам.
Ааа, и още нещо маската на Балеа с минералите от Мъртво море е много добраа!
Та, ще се радвам някой да ми помогне в избора. Grinning

# 611
Като говорим за контури, палитричката на Мейбълин за контур (има я в две разцветки) ми се видя доста по-добра от тази на Катрис - по-пигментирана е според мен, и някак ми стоеше по-естествено. Цената й обаче е двойна на тази на Катрис.

И аз ползвам околоочния на Балеа с урея, но нещо не виждам ефект  Joy нито хидратиращ, нито някакъв друг. Ще си го измажа де, на 27 все още нямам бръчки около очите, освен хидратация в момента друго не ми трябва.

# 612
При толко рев за точки, дето изревах...
Скрит текст:
мъжът ми току що се прибра с още една четка за лице, без нито една точка! Crazy
Blush Blush Blush

# 613

на Евелин кафявата очна линия е около 6 лв.

# 614
sunrise_67, Благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт