Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 584
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
При толко рев за точки, дето изревах...
Скрит текст:
мъжът ми току що се прибра с още една четка за лице, без нито една точка! Crazy
Blush Blush Blush

Еее, Бижу, да ти завиди човек Wink

# 616
При толко рев за точки, дето изревах...
Скрит текст:
мъжът ми току що се прибра с още една четка за лице, без нито една точка! Crazy
Blush Blush Blush

Аз пък снощи сънувах, че си искам точки от една касиерка и тя каза, че няма да ми даде. Беше кошмар!
Вив, нали каза че дават ... Ето на... Mr. Green

Аз засега имам 1 точка, но това е така, защото пазарувам предимно от ДМ и Елитис.

# 617
Ами на сина ми приятелката има проблеми с кожата и детето заслужава да ѝ подаря един такъв уред, ще ѝ помогне да си оправи кожата. Дано само ми разрешат да я изпратя в колет... Confused че с тия неща дето стават по Европа, нашите пощи взимат първи мерки Mr. Green , да си умреш от смях, и забраняват пращането на какво ли не по света. Confused

# 618
Ами на сина ми приятелката има проблеми с кожата и детето заслужава да ѝ подаря един такъв уред, ще ѝ помогне да си оправи кожата. Дано само ми разрешат да я изпратя в колет... Confused че с тия неща дето стават по Европа, нашите пощи взимат първи мерки Mr. Green , да си умреш от смях, и забраняват пращането на какво ли не по света. Confused

Дано разрешат Simple Smile
Аз продължавам да си чакам новите колекции на Есенс. Дано си заслужават чакането.

# 619
  • София

Бижу, няма ли да я накарат да плати ДДС!?Нямам представа къде е,но в рамките на Евросъюза не се ли плащаше ДДС дори за лични пратки, за да не са прикрити доставки или нещо подобно.
И честито за четката, със здраве да си я ползваш!

# 620
За Коледа пращах подаръци, верно че не бяха електроуреди, нищо не е плащала. Те са в Словакия. Мисля че нищо не се плаща в ЕС, нали получавам какво ли не от Германия, Англия. Rolling Eyes
Благодаря, veka Hug

# 621
LieToMe, аз имам контуриращата палитра на Мейбълин и Катрис. На Мейбълин тъмния цвят наистина е по-пигментен от тези на Катрис, а хайлайта го ползвам рядко, защото имам и други, но съм с мазна кожа, та и до тях рядко прибягвам. Тази на Катрис не е лоша, особено за начинаещи, но за да се вижда контура, трябва повече продукт да сложиш. Аз лично предпочитам кремообразни и съм хвърлила око на едни стикове наNYX, но за сега никой не ми е дал отзив за тях и още се чудя.
Загледах и палитрите със сенки, та ако някой изкаже мнение, много ще съм доволна, защото мисля да си взема... Ох, дайте ми на мен мат или нюд и гледайте какво става  Laughing

# 622

Желе за тяло от Балеа  #Crazy Embarassed

# 623
  • Бургас
Хубаво ли е това желе? Бързо ли попива?

# 624
Момичета, моля ви да ми препоръчате очна линия с мек и тънък писец, която да има кафяв цвят и да се продава в Лили или ДМ.Благодаря! bouquet

на Евелин кафявата очна линия е около 6 лв.
Oт Лили имам кафява очна линия на Revlon

# 625
Dancer, Благодаря! bouquet

# 626
  • Сoфия
Момичета, в новия брой на GLAMOUR има подарък - червило на Катрис
http://www.catrice.eu/en/products/lips/lipstick/detail/product/u … e-colour-010.html
Тук при нас имаше само два цвята. На пръв поглед съм доволна.  Hug Цената е 3,50 лв.

# 627
  • Пловдив
Аз също се сдобих със списанието  Mr. Green. Моето червило е розово, тъкмо на време ми идва  Blush.

# 628
  • Сoфия
Аз също се сдобих със списанието  Mr. Green. Моето червило е розово, тъкмо на време ми идва  Blush.
И моето...Май са само два цвята 390 и 210  Rolling Eyes Аз взех първото, но може да взема и другото  newsm78

Редактирам се: - значи има и други цветове...veka твоето ми звучи добре, ще потърся  bouquet

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 13:50 от BeRrY_GiRl

# 629
  • София
И аз се сдобих с червилото от списанието, моето е 270 и ми е някакво цикламено, твърде силен цвят и няма да го нося.Червилото е мат.

Общи условия

Активация на акаунт