Баба Марта ще ни донесе тест с чертички две !Бъдещи мами над 35

• 39 696
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
Цоп-цороп под прашеца Simple Smile На мен повече лудост не ми трябва, но ако вървят в комплект.. Crazy

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 19:00 от M♡m♡S♡

# 16
Много неща искам да напиша, но ще оставя за малко по-късно, за са си събера акъла, Шери темата е прекрасна както винаги  Hug

# 17
Писах писах и се изтри  Crossing Arms
Записвам се! Шери много хубава тема, а изненадата- жестока ! Много приятно ми стана, почти колкото ако на мен ми бяха подарили торта и цветя !
Амини  Hug

# 18
  • На остров
Нещо май изпуснах нишката тук.
Цял ден лежа и подремвам и сега се активизирах с прахосмукачка и всички са се разписали тогава  Simple Smile .

МаманаНиа знам, че е ранно, но правилно си предположила, че като искам чужбинкси гости е редно да планувам и без това са толкова скъпи билетите.

# 19
  • В полите на Пирин планина
Шери,прекрасна както винаги  bouquet
Поздравления момичета за изненадата която сте и направили  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 20
Амини Hug

Даре-Жаре,разбира се,че ги доставиха bouquet.Просто трябваше да изляза спешно и сега ги качих.

За Мими
Скрит текст:

За Алекс
Скрит текст:
Днес дори с Момо си поиграха с тях.

Не знам дали стихчето се вижда добре
Скрит текст:
Скъпа Шери,
За темите ни ти се грижиш,
на всеки повод за усмивка честитиш.
Не стигат две деца,и с мъж ,и куче-
ти неуморно пламъка сред нас държиш.
Поздравите ни са със усмивка,
облечени във мисли най-добри.
За теб и твоето семейство
най-искрено"Благодаря" от нас приеми.
Днес искаме да кажем само-
бъди усмихната,обичана,добра.
И все така на твоето рамо,
да среща всяка разбиране и топлота.

Ava,Fohymoon,Жар_птица,Hope for two,Lucky duck,Mamasa,Слънчевата Манди,MianaNia,MiraBu,Piafff,Rainbow

# 21
Шери, прекрасна тема, както винаги. Чудна изненада си получила. Тортата е уникална просто. И всичко останало. Ти заслужаваш, страхотна си. Аз много се развълнувах, пък ти не знам  Hug
Кали, да оздравяваш и дано не се разболеят децата Hug
Перу, важното е като двойка да се съхраните. Нищо не е на всяка цена. Хубаво е още и едно, и две деца ако може, но пък е важно и хармонията и спокойствието също. Дано да намерите баланса, аз мисля, че ще ти се отрази добре връщането на работа Hug
Скрит текст:
Аз още като родих бях готова да говорим за второ, ММ каза, че ще го обсъдим. Явно съм ужасна. Да минават тия хормони, бури и каквото е там #Cussing out
Ели, аз съм яла трахана. Баба ми правеше, но не знам как се прави. Нищо не съм научила от бабите си ooooh!.
Лени, страхотна постъпка. И аз смятам, че децата се възпитават и възприемат не това, което говорим, а това което виждат и чуват, поведението.
Звездичката, дано да го измислите и наредите – ясла и работа. И аз смятам, че яслата е полезна за децата, да общуват. Вярно, че се разболяват. Ама и моето мнение от гледна точка на страничен наблюдател Peace
Тобито  HugСигурно хормоните се вихрят. Ама Звездичката както казва – от хубавите са. Направи нещо, което те кара да си спокойна, релаксирай. Прегръщам те Hug
И аз харесвам дървени къщи. Ще трябва да разглеждам, че с ММ може да си спретнем нещо такова. Чувала съм за английски дървени къщи, ама не знам какво и що.
Хубава седмица от мен - кратка и празнична Hug

# 22
Бебешки въпрос
Скрит текст:
сега като съм заместила изцяло едно хранене, мога ли да заместя и второ или е рано? Например - зеленчуково пюре - оризова каша ( правя я с АМ)  . Или плодово + каша . Само оризова съм и давала , имам още няколко тестера каши, но ще изчакам до събота да започна с лъжичка- две
Сори че ви питам, но в моята тема мамите тепърва започват да мушкат пюрета .

# 23
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ивка в Австрия правят страхотни дървени къщи Simple Smile  там съм влизала в такива един път са. Ако ти дотрябват сайтове ММ е доста запознат по въпроса Simple Smile

# 24
Шери, страхотна майсторка и страхотен човек си! Мерси за темата и че те имаме Hug

Жане, пиши как е минал първият ден на най-малката ни ученичка Hug

Лени, достойна постъпка от достойни хора, които няма как да не отгледат и възпитат следващото достойно поколение bouquet

За дървени къщи си хортувате, а  Wink да си дам и аз мерудия  Mr. Green потърсете хонка в гугъл, скандинавски са и имат представителство тук. Доста четох и проучвах миналата година и ако са дървени сглобяеми тези ми бяха фаворит.

При мен нищо ново, чак забравям, че ми върнаха морулки Embarassed върнах се на работа и съм в джаза, тридневната работна седмица трябва да покрие не само почивните дни от тази, а и отпуската ми от миналата, но не се оплаквам. По-добре да има работа, която ми харесва, пред това да няма

Амини, беше ли пак на преглед днес? Нещо ми се върти в главата, че май щеше newsm78

# 25
Шери,   ти си чудесна, затова Heart Eyes

Даре, справили са се с тортата блестящо! Добре си обяснявала  Hug

Скрит текст:
тъй, днес мина прилично, мисля аз. до 16:30 всичко беше наред. очаквано след това настанаха вечерните неразположения, обаче установих аз, че те минават за около час. всичкото рев след това май ще да е от глезотия. веднъж го успокоих в шезлонга, след малко пак рев - да го взема на ръце, където той пак реве. ми, не е случил на майка, мисля. явно, ше се възпитаваме. в момента вече е изкъпан, нахранен и от 20 минути спи. надявам се да отмъкна едни 2 час са мен.

# 26
Шери   bouquet bouquet bouquet bouquet  bouquet Прекрасна нова тема!

Даре, книжката май е дошла. Не ми стана ясно. С татко се видяхме на къщата след работа. Направихме бърз обход да видим майсторите днес какви са ги свършили, определихме място на двора за един разсад марули, който ще ми донесат утре, и аз отлетях  afwitch  След един час ми се обади, забравил да ми каже че дошъл за мен един голяяям плик за мен от едно Дари. Предложи да го донесе, но на мен ми беше неудобно да го разкарвам. Обещах утре да пием кафе на къщата и да си го взема плика. Уведоми ме, че не са мартенички  hahaha  Голям бил плика за мартенички. Та предполагам е книжката и даже са я занесли в къщи направо. Утре ще знам със сигурност.

# 27
  • Истински се вижда само със сърцето.
Фокси оня ден като писа колко е плакало Лисичето и разказвам на ММ и той ми казва - не е възможно, бебетата плачат малко, после се изморяват и спят  Mr. Green Дано ни се падне кротко бебе, а не такова дето ще обори твърденията му  Laughing

# 28
Прекрасна мартенска тема, Шери bouquet Записвам се и отивам да видя какво изпуснах...

# 29
Ели, не го стресирай ТМ ! Те, верно се изморяват. За 5-6 часа плач, спа два пъти по 20 минути  Mr. Green Прав е човекът

Общи условия

Активация на акаунт