Баба Марта ще ни донесе тест с чертички две !Бъдещи мами над 35

• 39 693
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте отново момичета, не можах одеве да пиша, защото бях от телефон и няма как да пиша по много, а днес сте надминали себе си  Hug

Прекрасна изненада сте спретнали на Шери, тя напълно заслужава  Hug

Уанче, много хубави изглеждат къщите, но стабилни ли са, не е ли студено? Нищо не разбирам от строителство  Embarassed В Норвегия си спомням, че ни водиха да гледаме едни дървени църкви, явно в цяла Скандинавия такъв тип строителство е традиция. Много сте смели, ние в това отношение сме много зле, сакън да не си нарушим спокойствието  ooooh!

Ина, кураж и прегръдки и от мен, момичетата са ти го казали, мисли за предстоящото пътуване и други хубави неща, а за другото каквото стане, и да не стане, живота не свършва с това  Hug

Рейнбоу, това което описваш е най-добрият вариант в твоята ситуация, ако се чувстваш физически добре най-хубаво е изобщо да не мислиш и да не се сещаш. Палците не съм ги пуснала  Praynig

Подозирам, че и ММ тъне в подобни заблуди за бебетата и отглеждането им  Mr. Green

Звездичке не мисли лоши неща, всичко ще е наред в яслата, а и винаги можеш да го спреш. Важното е, че детето ще се социализира и общува с връстниците  Heart Eyes

Лени, радвам се, че сте изкарали хубаво на ските и спа-то, но най-вече на полезния урок, който е получил сина ти, примера който давате е важен  Hug

Зази, да на Академията за родители бяхме, повечето лекции бяха скучни, но имаше и интересни неща. Догодина живот и здраве пак може да идем.

Иначе аз съм що годе добре, мина последния ми работен ден и ми е малко мъчно. Страхът от неизвестното все повече ме завладява. На преглед ще ходя чак на 7-ми март, когато ми е третата фетална морфология. Ето и от мен малко прашец, пък кой колкото иска да събере. Прегръщам и всички, които не успях да спомена, не е нарочно  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 46
Искам двоен прашец  Mr. Green 
Направо не мога да повярвам, че се намуших първа под прашеца на Амини Joy

# 47
  • София/Стара Загора
амини, събирам, веднагически, поръчала съм си, да видим какво ще ми донесе щъркела
хубаво, че си вече вкъщи, че малко да се кротнеш  Hug

да се допиша: Танзу, правих соте картофите по твоя начин в кукъра и станаха превъзходни. ММ много ги хареса, а за мен това е водещо и с едни пържолки с мед и горчица...мммммм

ММ все ми повтаря, да му мисля, като дойдат бебетата как ще се оправям и с тях и майка му hahaha сега ми е смешно, а ма тогав аедва ли...те да дойдат, пък другото лесна работа

# 48
Амини, и аз под прашеца, мерси Hug

Радвам се, че взе решение да намалиш темпото и да се наслаждаваш на остатъка от бременността и последните седмици само двамата с ТМ

# 49
Манди, те картофките в оригинал са на Патето, мисля. Аз само ги описах за Горението с неговите програми. Понеже е под налягане и е малко по особено. Иначе наистина са превъзходни!

# 50
  • Истински се вижда само със сърцето.
Амини пожелавам ти спокойни оставащи седмици, а 7ми март не е толкова далече и ще видиш, че с бебоците всичко е наред   Hug и нали съм ти казала да не се пререждаш имате време  Mr. Green

Манди ТМ да не се притеснява, само да дойдат бебетата ти ще се справиш, той ще помага, а и имаш мултикукър Simple Smile

# 51
Благодаря ви момичета  Hug
На моменти се чувствам страшна глезана и ме е срам, че вече няма да работя. Постоянно чувам от колеги приказки как до последно жените им работили, а днес като споделих за евентуалното присъствие на ММ на раждането и питах те дали са били казаха, че не ги влечало. Аз ли съм сбъркана  newsm78

# 52
Амини не си сбъркана, нито глезана  Hug Аз също спрях да работя  хем с едно бебе, ти си с близнаци и трябва да се пазиш. За раждането си е въпрос на усещане, щом ТМ иска е супер, ако моят имаше желание щеше да ми е приятно, ама него за раждането го е страх Simple Smile но пък се нави да чупи стойки на фотосесията  Laughing

# 53
Аа виж на това с фотосесията не бих убедила ММ никога, а и аз самата не се чувствам ок за снимки Simple Smile

Да се похваля влязох в 32-ра седмица  Grinning

# 54
Честито  Hug  хайде сега и на 7ми март да се похвалиш пак така с усмивка Simple Smile

# 55
Честит Първи Март момичета!
Нека Баба Марта донесе здраве и късмет на семействата и приятелите ни!

Слагам и едно пролетно кафенце за добро настроение!

# 56
  • Пловдив

Пожелавам на всички да са здрави и засмени!

Шери,благодаря за темата,страхотна е! bouquet

Аз така и не видях поста на лятна Ина Thinking Да не е изтрит?

# 57
Танзу,прекрасно пролетно кафе Heart Eyes

Амини,радвам се,че намаляваш темпото.Честита ти 32 седмица.Нормално е да се страхуваш от неизвестното.Дръж шушулките на топло и се наслаждавай на последните седмици от бременността си.

Уанче,вие кога щяхте да ходите на ски?

Мария,моля се за детенцето на вашите приятели.

Звездичке,възползвай се от яслата,пък било и до обяд.

Лятна Ина ,нареди си мислите и си почини малко.С времето всичко ще си дойде на място.

Кали-м-г,да оздравяваш.

ХепиКали,получих ти мартеничките,точно на време.Благодаря ти.

Честита Баба Марта.

# 58
Честита ви баба и от мен! Да сте живи и здрави всички!

# 59
Честита баба Марта! Да сте живи и здрави, румени и засмени!

Общи условия

Активация на акаунт